joi, 15 mai 2014

Haine pastel + Noua colecție Zara de pe Kurtmann.ro


    Ador culorile pastel, motiv pentru care de fiecare dată când văd ceva bleu, roz, lila sau verde-mentă, trebuie neapărat să fie al meu. Cum pastelurile sunt la mare căutare în sezonul primăvară-vară 2014, nu puteam să nu mă bucur de o ținută delicată, în nuanțe suave. 
    Ținuta am realizat-o rapid, fără să stau prea mult pe gânduri, deoarece avantajul culorilor pastel este acela că arată foarte bine puse împreună, așa că am luat puțin roz, puțin bleu și am completat cu alb. Vouă vă plac culorile pastel sau vi se par prea princess-like, culori de Lolita?
    Am optat pentru pantalonii Zara într-o nuanță foarte ștearsă de bleu, pe care îmi place să-i port chiar dacă sunt destul de pretențioși și se murdăresc ușor. Pantalonii sunt confecționați dintr-un material ușor elastic, motiv pentru care mă simt bine în ei. În ultima perioadă mi-am mai cumpărat 2 perechi de pantaloni de la Zara, pe care i-am găsit pe Kurtmann.ro la prețuri foarte bune, în comparație cu magazinele fizice. Mare atenție dacă cumpărați pantaloni Zara cu etichetă neagră din imitație de piele, pt că eu am avut o problemă la spălare, pt că s-a decolorat eticheta urât și mi-a pătat pantalonii care erau deschiși la culoare. Sfatul meu este să înlăturați eticheta (asta dacă vă puteți călca pe inimă „să dați brandul jos”).
     În urmă cu ceva timp am găsit pe Kurtmann o bluză dantelată de la Bershka tare drăguță. Este sub forma unui crop top, adică un tricou puțin mai scurt și este confecționată dintr-o dantelă fină, de culoare albă. Măsura S mi s-a potrivit de minune, ca de fiecare dată. Iubesc bluzițele din dantelă, chiar dacă trebuie să le spăl după fiecare purtare.
   Pe deasupra bluziței am purtat dragul meu sacou roz cu buline albe, iar ca accesorii am apelat la pantofi roz, o pereche de cercei lungi și drăgălașa geantă cu căluț, pe care am purtat-o în foarte multe ținute de pe acest blog. 

Bluză Bershka via Kurtmann (click aici)
Sacou Asos
Cercei Oasap.com





*****

  În finalul articolului, aș vrea să vă prezint câteva dintre noile modele Zara de pe Kurtmann.ro. În urmă cu câteva zile, stocul Zara a fost actualizat cu peste 300 de modele, însă acestea dispar imediat de pe site, pentru că fiind un outlet, Kurtmann nu dispune decât de câteva bucăți din fiecare model. Prin urmare, dacă vă place ceva, puneți-l repede în coș, pentru că altfel riscați să nu-l mai găsiți. Ca de fiecare dată, am căutat fotografiile originale ale produselor, ca să vedeți cât de minunate sunt în realitate. Printre modele, am regăsit și o fustă cu model geometric pe care o am și eu :)











18 comentarii:

  1. Am și eu pantalonii și fustița cu flori. ..din câte îmi amintesc fustița am plătit o cam 10€ asta vară la ultimele reduceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramy, am vrut si eu la un momendat fustita, dar n-am mai prins masura mea. La noi asta e aiurea, cand vin reducerile cu greu mai gasesti o masura buna :(

      Ștergere
  2. Cat de frumoasa este tinuta!
    Sa stii ca numai din cauza ta si a surorii tale au inceput sa imi invadeze sifonierul mii de bluzite albe simple sau dantelate, dar zau ca nu regret!
    La vara cand o fi sa ma bronzez asa temeinic, o sa arate super pielea cu o nuanta pastelata!
    Pupici!Arati super :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, multumesc mult pentru complimente :*
      Daaaa, sunt o mare iubitoare a bluzitelor albe, in special a celor dantelate, si chiar ma bucur sa aud ca te-am motiva putin, pt ca sunt foarte feminine si versatile .

      Sa ne bronzam, neaparat :))

      Ștergere
  3. Mie îmi plac nuanțele pastel ^^
    Foarte simpatic sacoul
    Și ce lumină ! La noi tot plouă, nu e frumos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa, si aici au fost zile urate, a plouat mult, dar a mai iesit si soarele.
      Multumesc mult, sacoul este favoritul meu :)

      Ștergere
  4. Vaiii cat de mult imi plac pantalonii si sacoul si pantofii si tot :)))
    Iubesc culorile pastelate <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Intr-adevar, vad ca toata lumea a pus ochii pe sacoul meu cu buline, trebuie sa-l ascund sub cheie, ca altfel nu se mai poate :))

      Ștergere
  6. tare, tare draguta!
    ti-am adaugat si eu, Catalina,pupi

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa tinuta!

    Iti mai vizitasem blogul dar nu stiu de ce am avut mereu impresia ca este tot blogul Aurorei facut pentru a vinde hainute :) Te-am adaugat si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea :)

      Aurora e motivul pentru care mi-am deschis blogul, acum vreun an, eu tot vroiam sa scrie postari pe blogul ei in numele meu si a pus piciorul in prag: Asta e blogul meu :))

      Ștergere
  8. Iubesc culorile pastelate!
    Imi plac foarte mult tinutele tale, iar sacoul este foarte tare!

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lovely outfit!!!! Please check out my blog and follow me back if you like it! Kisses
    http://doramihu.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...