sâmbătă, 27 septembrie 2014

Pulovere cu broderie pentru o toamnă chic


    Fotografiile folosite în această postare sunt făcute la începutul lunii septembrie și nici nu-mi vine să cred cât de mult au scăzut temperaturile în mai puțin de o lună. Parcă mai ieri purtam pantaloni scurți și sandale, ba chiar mă ascundeam de soarele prea arzător. Totuși, pe la sfârșitul verii, am scos la purtare puloverele subțiri, dantelate, cu broderii care mai de care mai frumoase. 
   De câțiva ani sunt cu ochii pe puloverele și bluzele din dantelă, croșetate, în culori deschise, pe care le pot purta în fel și fel de combinații, fără să se demodeze. Am deja câteva modele, achiziționate la prețuri decente, în special din magazinele de tip outlet, care au devenit favoritele mele în ultimii ani, pentru că mă scutesc de chetuieli exagerate. 
  
   Am găsit pe Miniprix.ro(click aici) puloverul acesta subțire, cu găurele, de care m-am îndrăgostit imediat, chiar dacă era disponibil într-o  măsură mai mare decât cea pe care o port eu. În general, când vine vorba despre bluze și pulovere, nu sunt foarte exigentă în privința măsurilor și sunt de părere că cele care sunt un pic mai lărguțe arată mult mai chic. Știam că o să arate bine pe corp și că am să-l port în continuu, motiv pentru care l-am scos foarte des la plimbare până acum.

   Chiar dacă toamna s-a instalat așa cum se cuvine, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la hainele frumoase și cochete și să ne afundăm în pulovere pufoase. Nu, nu, mai este mult până sosește iarna, așa că sfatul meu este să mai profităm de razele soarelui, chiar dacă sunt blânde, și să cochetăm cu bluze și pulovere feminine. De nelipsit este un astfel de pulover, care arată grozav cu o pereche de jeans clasici, o pereche de ghete cu toc și o geacă de blugi sau una din piele, în funcție de stilul vestimentar preferat. Și la fel de bine arată împreună cu o fustă înflorată și un sacou frumos, sau purtat la birou cu o pereche de pantaloni office și pantofi cu bot ascuțit.

   În majoritatea magazinelor online pe care le frecventez am găsit modele superbe de astfel de pulovere, atât modele mai subțiri, cât și mai groase. Dacă vi se pare că temperaturile au scăzut prea brusc, atunci mai bine optați pentru un pulover mai gros, dar aveți grijă să fie într-o culoare deschisă și să aibă o broderie frumoasă sau măcar un detaliu aparte. Mai jos aveți o mică selecție de pulovere și bluze cu broderie din magazinele mele favorite și găsiți sub fiecare imagine link-ul către pagina produselor.

   Dar aveți grijă de sănătatea voastră și optați pentru body-uri și maieuri pe care să le purtați pe dedesubt și nu plecați de acasă fără o jachetă sau un sacou pentru diminețile și serile mai răcoroase. Perioada aceasta este cea mai vulnerabilă pentru sănătatea noastră, mai ales că s-a produs o scădere destul de brusscă a temperaturii. Așa că apelați la eșarfe, la nevoie, și răsfățați-vă cu ceaiuri din belșug și fructe proaspete.









6 comentarii:

  1. Si eu ador bluzițele gen
    ♥♥
    Esti o drăguță , si ai un blog drăguț ma bucur ca lam gasit!!
    www.oannafashionsimbol.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa tinuta ai frumoase bluzitele pe care le-am vazut! Asa este...trebuie sa avem grija la cum se imbracam,vremea este capricioasa! Pe timpul iernii nu prea stau fara body-uri...mi se paar excelente si tin caldurica la spate!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lory, eu nu ies niciodata toamna si iarna fara sa port ceva pe dedesubt. Am fost odata racita rau de tot si de atunci m-am lecuit :D

      Te pup

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...