vineri, 21 noiembrie 2014

Comandă Kurtmann + Ofertă Black Friday


  Weekend-ul trecut v-am anunțat în legătură cu oferta Kurtmann (transport gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei) și nu m-am putut abține și am făcut mici cumpărături, deși știam că se apropie Black Friday și că vor urma alte reduceri. Dat fiind faptul că iubitul meu își dorea o pereche de pantaloni Zara, foarte ieftini în comparație cu cei din magazin, am profitat de ocazie pentru a mă aproviziona pentru frigul de afară.
   Nu aveam nevoie de ceva anume, dar vremea de afară m-a îndemnat să pun în coș lucruri groase. Așa că m-au cucerit un pulover, un fes și o pereche de mănuși.

   Puloverul Pull&Bear (Click aici) este adorabil, are o croială batwings și este confecționat dintr-un material moale și foarte plăcut la atingere, dar nu foarte gros. Culoarea sa este turcoaz închis (verde-albăstrui) și este lucrat n trei modele tricotate. Este încă diponibil pe site , la prețul de 45 lei, numai măsura M . Eu am comandat tot măsura M și îmi place mult de tot cum se așează pe corp.

    Pe celelalte accesorii le-am achiziționat mai mult pentru utilitatea lor, dar mi-au plăcut de cum le-am scos din cutie. Fesul negru de la Alcott este confecționat dintr-un material gros, călduros și pufos. De cum se răcește afară, evit să ies fără ceva pe cap, deoarece am fost cândva foarte răcită în partea encefală a capului și am avut niște dureri îngrozitoare. Așa că este mai simplu să ne protejăm de temperaturile scăzute cu ajutorul căciulilor, pălăriilor și a fesurilor, decât să ne tratăm. Preț: 25 lei
   Mănușile Just sunt simpatice datorită modelului care mă duce cu gândul la sărbătorile de iarnă. Nu sunt foarte groase, dar sunt perfecte pentru a ne încălzi mâinile în zilele reci. Preț: 15 lei




  Astăzi este valabilă promoția de Black Friday pe Kurtmann.ro, care a început la ora 04:00 și durează până la miezul nopții. Aseară nu am rezistat până a devenit activă promoția, dar cum m-am trezit am intrat pe site să văd toate modelele reduse cu 50%. La ora 8 erau în jur de 80 de pagini de produse în categoria pentru femei, iar când m-am decis și am plasat comanda mai erau valabile doar 60 de pagini. Incredibil cât de repede s-au epuizat câteva sute de modele, în numa câteva ore, dar vă spun sincer că avem de unde alege.
   Am plasat și eu o comandă numai din produse aflate în ofertă, iar iubitul meu și-a mai ales o pereche de pantaloni, tot Zara, așa că am depășit pragul de 190 lei pentru transport gratuit. Iată ce mi-am comandat eu ( produsele sunt încă valabile și v-am lăsat link-urile pt ele):



    Voi v-ați comandat ceva până acum? Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate produsele din promoția Black Friday:

Kurtmann

3 comentarii:

  1. Vaai, n-am vazut cureaua de data asta, m-am grabit si tot am ramas fara produsul pe care mi-l doream cel mai mult :(
    Cureaua am admirat-o acum ceva timp si am zis ca la prima comanda, o adaug, uite ca mi-a scapat, trebuie sa fie foarte interesanta...
    App de pantaloni, cred ca ne-am comandat acelasi model, eu pe negru.... http://ttap.co/14Wo0uT, asa e?
    Am pus 38, sper sa nu-mi para rau, nu eram sigura daca sa iau 36, desi port 36, stiu ca la Berska marimile sunt putin mai mici... iar jacheta e super tare, ma tot uit la ea de vreo 2 luni si azi n-am comandat-o, pentru ca la mine ninge si am zis ca n-am rabdare pana la anul :))
    Sa le porti cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vad manusi :)...ne pregatim de iarna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, ne pregatim, nu avem incotro! Simt cum iarna imi bate la usa :((
      Oricum, mi se are ca temperaturile au scazut destul de mult si mai am jachete fara buzunare, asa ca manusile sunt indispensabile in astfel de situatii :D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...