marți, 9 decembrie 2014

10 Rochii pentru Crăciun și Revelion la prețuri mici

^sursă foto: etsy.com

  Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care multe dintre noi suntem încă în căutarea unei rochii potrivite. Cele dintre noi vor petrece Crăciunul în familie vor avea carte verde și pot purta ținute lejere, dar lucrurile stau puțin mai complicat pentru femeile care vor sărbători Crăciunul sau Revelionul la restaurant, hotel sau chiar într-un club, mai ales că ne dorim ceva nou pentru această ocazie specială.
   Dacă nu vă place ce aveți în șifonier și vreți neapărat ceva o ținută nouă, astăzi v-am pregătit o selecție de rochii la prețuri decente din magazinul online Miniprix.ro. Nicio rochie nu sare de 100 lei, ceea ce mi se pare foarte convenabil, mai ales că în perioada aceasta facem multe cheltuieli (cadouri de Crăciun, pregătiri și alte aranjamente). Așa că dacă nu vreți să goliți portofelul în ultima săptămână din an, îmi veți da dreptate că una dintre rochiile de mai jos sunt o variantă potrivită.
   În cazul în care vă doriți o rochie spectaculoasă, atunci trebuie să scoateți suma de bani corespunzătoare. Eu am ales modele pentru mai multe stiluri vestimentare, dar am selectat numai rochii pe care le-aș purta. Am optat pentru diverse lungimi, croieli, culori și materiale, tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a vă orienta asupra modelului care vi se potrivește. Dacă vă place vreun model, intrați pe link-ul de sub fiecare fotografie, pentru a accesa pagina produsului; acolo veți putea consulta toate detaliile legate de acesta, măsurile disponibile și chiar dimenisiunile în cm pentru anumite modele. 
   La petrecerea de Crăciun sau de Revelion putem arăta impecabil chiar și cu o rochie cu buget redus. Toate modelele de mai jos sunt frumoase, elegante și feminine și pot fi accesorizate cu ușurință. În fapt, frumusețea vine din interior și hainele doar o pun în evidență. Eu pun accentul pe rochii cu bun-gust, cu croieli care să ne avantajeze structura fizică, accesorizate potrivit.

   Iată câteva sfaturi utile de accesorizat:
     - la rochiile de seară optați pentru o poșetă de tip plic/clutch; evitați modelele prea încărcate, mai ales atunci când aveți o rochie cu imprimeu sau cu aplicații (dantelă, mărgele, strasuri)
     - chiar dacă negrul se asortează cu orice, evitați combinațiile dintre o anumită culoare și negru dacă vi se pare că se potrivește prea bine (spre exemplu, la rochiile albe optați pentru o pereche de pantofi nude sau roșii în locul unora negri)
     - tinuta all-black este, de departe, cea mai sigură opțiune, așa că puteți opta pentru ea fără probleme; în acest caz, puteți opta pentru bijuterii și poșete opulente, în culori puternice sau cu strasuri strălucitoare
     - evitați să purtați mai multe accesorii decât este cazul, pentru că nu vă fac mai atrăgătoare; dacă purtați rochii simple, puteți opta pentru setul clasic de perle (cercei + colier/brățară) sau alegeți o bijuterie statement
     - dacă purtați părul strâns, atunci cu siguranță trebuie să purtați cercei; puteți adăuga, cel mult, o brățară
     - dacă purtați părul dat drumul, atunci optați pentru un colier statement (acesta va lua locul cerceilor și al brățării)
     - optați pentru tocuri medii, care să vă permită să vă mișcați sau să dansați în voie (tocul ideal este de 8 cm, dar puteți urca până la 10); dacă totuși nu purtați încălțăminte înaltă, optați pentru pantofiori sau balerini cu un toc de 2-3 cm care să vă înalțe puțin.

   Dacă vreuna dintre rochii vă place, atunci este cazul să profitați de reducerea de Happy Hour, valabilă doar astăzi între orele 18-19 : reducere de 30% la  rochiile de damă (Click aici)



2. Rochie auri(Click aici) - 70 lei  56 lei


















Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...