marți, 16 decembrie 2014

Cumpărături de decembrie


    Vă povesteam în această postare că la sfârșitul săptămânii trecute am fost la târgurile de Crăciun de la Universitate și că până la sfârșitul zilei am făcut și câteva cumpărături mici. În aceeași zi curierul mi-a adus coletul Miniprix, în care mă așteptau noile mele ghete din piele intoarsă. Sunt atât de incântată de ele incât am decis să le dedic o postare specială, în care să vă arăt mai multe poze cu ele. Deși încălțămintea din piele intoarsă nu este cea mai potrivită pentru iarnă, este favorita mea și am avut noroc cu aceste ultime zile frumoase de decembrie pentru că mi-au permis să le încalț. De fapt, n-am mai dat jos din picioare ghetele, chit că m-au ros puțin în părțile laterale( au un format mai ingust, iar eu am piciorul lat, așa că a durat ceva până am ajuns la un numitor comun). O să vă povestesc mai multe despre ele în curând, dar cred că este una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut in 2014. Măsura 37 imi vine bine în picior, iar prețul este foarte prietenos (click aici).


   Rareori cumpăr haine din magazinele fizice, pentru că mă obosește foarte tare. Acesta este motivul principal pentru care prefer shopping-ul online. Nu prea merg în mall-uri, iar unul dintre magazinele mele preferate este Damascus, aflat în zona Unirii (vis-a-vis de magazinul Cocor). Îl știu de când eram în primii ani de facultate, dar pe atunci era un micuț magazin de tip outlet, unde găseam haine Asos, Vila și Zara la prețuri foarte bune. Când erau reduceri țin minte că îmi luam 3-4 lucruri frumoase cu numai 100 lei. Astăzi s-a transformat într-un magazin mult mai mare; se mai găsesc haine de la branduri cunoscute, dar mult mai puține, iar prețurile au mai crescut și ele. Au foarte multe produse, atât haine, cât și încălțăminte și accesorii, dar nu am avut răbdare să mă uit la toate standurile burdușite cu umerașe, mai ales că era destul de aglomerat magazinul. Într-un final m-am ales cu o bluză și o pereche de șosete, ambele alese după culori, pentru că mi-au sărit rapi în ochi și n-am fost nevoită să caut printre umerașe. 

    Bluza-hanorac este de la Cache Cache și este confecționată din bumbac. Deși nu mă dau în vânt după bluzele cu mesaje, mi-a plăcut cromatica hanoracului. Nu știu exact ce măsură este, dar presupun că ar fi M, pentru că este mai lărguț. Am de gând să-i tai părțile elastice de la capătul mânecilor și să întorc puțin marginile, pentru că vreau să-l port când este vremea frumoasă, sezonul următor. Nu mă înțeleg cu benzile elastice specifice hanoracelor și am mania de a trage de mâneci până la cot. Prețul hanoracului a fost de 70 lei, iar șosetele m-au costat 5 lei. Șosetele sunt frumoase, dar nu știu cât de rezistente vor fi ; pentru prețul plătit nu am mari așteptări, dar sper să reziste cât de cât, pentru că mă topesc după combinația aceasta de nuanțe. Dacă aveți drum prin zonă, veți găsi hainele și încălțămintea reduse cu 50%(am văzut afișul în vitrina magazinului).


    În perioada aceasta tot mai multe magazine online ne așteaptă cu surprize și reduceri consistente. Unul dintre magazinele din afară pe care-l frecventez, SheInside.com a redus prețurile cu până la 80%, în cadrul promoției Year-End Back Sale (Click aici pt a vedea toate produsele din ofertă). Promoția este valabilă până pe 17 decembrie, inclusiv, după care sunt convinsă că va urma o alta cel puțin la fel de generoasă.
   

   Eu am deja câteva favorite, dar vi le arăt și vouă (sub fiecare imagine găsiți link-ul către pagina produsului):







6 comentarii:

  1. mie imi plac la nebunie blizele/tricouri cu mesaje :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu foarte multe frumoase, dar cred ca au devenit mult prea comerciale :(

      Ștergere
  2. Ghetele din piele intoarsa sunt superbe! Chiar am vazut recent un model similar la mall, cu un pret mai mare. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, prețurile in mall sunt cu mult mai mari, motiv pentru care eu mereu imi cumpar incaltaminte de piele de pe Miniprix :)

      Ștergere
  3. Vai, mie imi place super mult mesajul de pe bluza, e foarte tare :D
    Cizmele sunt superbe, sa le poti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cris, trebuie sa recunosc ca mesajul este tare, dar am luat bluza pentru imprimeu. Din partea mea, putea la fel de bine sa nu fie niciun mesaj acolo.

      Mersiiii:*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...