vineri, 5 decembrie 2014

V-ați pregătit ghetele pentru Moș Nicolae? (CONCURS- Incheiat)

^Sursă foto: homedit.com

   Când eram puțin mai mică, aveam grijă să-mi notez din timp dorințe. Le așterneam pe foi cât mai frumos decorate și, la destinatar, îl treceam pe Moș Nicolae, Moș Crăciun sau pe Iepuraș. Chiar și-acum m-aș mai pune pe redactat o astfel de scrisorică, dar nu mai are același farmec ca-n copilărie. În plus, acum nu-mi mai doresc atâtea lucruri, dar asta nu mă împiedică să îmi pun ghetele perfect curățate la ușă, în noaptea de 5 spre 6 decembrie. 

    Și n-aș fi scris postarea dacă nu m-ar fi cuprins o ușoară nostalgie a sărbătorilor, plus că n-am mai avut răbdare și-am împodobit bradul, sub pretextul că vrem să vedem cum arată noua instalație în el. Poate și vremea a fost de vină; dacă e decembrie și afară este zăpadă, atunci bradul împodobit nu trebuie să lipsească din casă. 

    Și pentru că e prilej de sărbătoare, v-am pregătit un concurs de Moș Nicolae, al cărui premiu este un set de produse cosmetice (șampon antimătreață Gerocossen, unt de corp cu piersică și avocado Gerocossen, săpun cu neem Himalaya).
   Puteți să vă înscrieți în fiecare zi a concursului, pentru mai multe șanse de câștig- o cerință îndeplinită=o șansă! Concursul durează fix o săptămână și voi alege câștigătorul  prin tragere la sorți, ca să nu se supere nimeni!



5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...