vineri, 16 ianuarie 2015

Cămașa în carouri, o piesă vestimentară nemuritoare


   Cămășile în carouri sunt printre favoritele mele când vine vorba să abordez stilul casual, pentru că sunt foarte ușor de purtat și arată bine în multe combinații vestimentare. Preluate de la bărbați, mai exact de la tăietorii de lemne americani care-și aruncau brațele puternice în astfel de cămăși din flanel, acest bluze în carouri sunt tot mai îndrăgite și în rândul femeilor. De asemenea, membrii trupelor pop-rock apelează adesea la acest obiect vestimentar.

   Fie că împrumutăm cămașa de la iubitul/soțul nostru, fie că ne cumpărăm una nouă din magazin, cămașa în carouri arată bine și merge purtată în fel și fel de moduri. Indiferent de opțiune, look-ul va fi unul cool și sexy, ce va îmbina stilul masculin cu cel feminin. Cea mai banală combinație aduce această cămașă în combinație cu blugi ș o pereche de teniși, dar opțiunile sunt nelimitate. Spre exemplu, pentru o ieșire relaxată în oraș, optează pentru o pereche de jeanși skinny, ghete scurte și cămașă. Poartă cămașa desfăcută, cu un tricou pe dedesubt, optând pentru blugi boyfriend, foarte lejeri (completează ținuta cu ghete sau teniși, în funcție de sezon).

   Pentru un look casual, combină cămașa cu pulovere groase, cu guler rotund sau în V și cizme ori ghete înalte.  Suprapunerea aceasta îți oferă un plus de confort termic, dar arată și foarte frumos. Un look mai rebel se obține combinând cămașa cu pantaloni scurți, ori purtând cămașa legată în zona taliei.
   Pentru birou sau pentru o ieșire de seară, optează pentru o cămașă în carouri dintr-un material mai fin, pe care să o combini cu o fustă creion și o pereche de pantofi stiletto.

   Multe dintre magazinele online ne oferă o gamă diversificată de cămăși în carouri, așa că este destul de simplu să găsim una pe gustul nostru. Cele mai bune prețuri la cămăși le-am găsit în outletul Kurtmann (vezi aici), la cămășile Pimkie , pe care le puteți vedea și în imaginea de mai jos (prețul unei cămăși nu depășește 50 lei):




   Iată și câteva sugestii de purtare (sursă foto: pinterest.com). Găsiți mai multe idei căutând cuvinte cheie precum checkered shirt sau plaid shirt.


5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...