marți, 13 ianuarie 2015

Parfumuri la prețuri mici


   Fiecare dintre noi își cumpără, la un anumit interval de timp, un parfum nou. Indiferent de preț, unele parfumuri devin „semnăturile” noastre și le folosim, constant, mulți ani la rând. Astfel, este foarte ușor să comandăm parfumul preferat, profitând de prețurile mult mai mici din magazinele online. Dar când vine vorba de achiziționarea unui parfum nou, cel mai indicat este să mergem în magazinele fizice pentru a testa aromele, fie să consultăm cu atenție notele parfumului. Un site foarte util în acest sens, mai ales dacă cumpărați un parfum blind-buy, fără să aveți idee cum miroase, este fragrantica.com, unde aflați informații utile și păreri ale consumatorilor legate de notele și persistența fiecărui parfum în parte.

   Când vine vorba despre parfumuri, mereu aleg varianta online, deoarece prețurile sunt incomparabile și nu sunt nevoită să dau o sumă exagerată pe un parfum. Desigur, la anumite mărci sau anumite parfumuri, prețurile nu diferă foarte mult, dar merită să studiați ofertele de preț înainte de a cumpăra un parfum. Uneori, diferența este de câțiva lei, dar în unele cazuri, putem vorbi chiar și de sute de lei diferență de preț.
   În mediul online, magazinele cu prețurile cele mai bune sunt Elefant.ro, Aoro.ro și Strawberrynet.com . Prețurile la parfumuri afișate de aceste magazine nu pot fi comparate cu cele din Douglas, Sephora sau Kendra (și nu vreau să le fac reclamă negativă celor din urmă, dar acesta este purul adevăr și informația este utilă mai ales pentru persoanele care vor un parfum bun, dar pe care prețul din magazin îi dă înapoi).

    Dacă vă temeți de originalitatea produselor, atunci puteți citi părerile celorlalți cumpărători, pentru a vă convinge că nu primiți fake-uri. În plus, pe fiecare parfum este trecut un cod de identificare, ce poate fi verificat online; acest cod este destinat verificării originalității produsului. În orice caz, aveți posibilitatea de a returna produsele, chiar și desigilitate, dacă nu corespund cerințelor voastre, deși nu cred că va fi cazul. Parfumurile sunt originale și să nu contestați acest lucru datorită prețurilor foarte mici pe care le vedeți în aceste magazine online. Cel mai mare semn de întrebare trebuie pus în legătură cu acele magazine care vând, nejustificat, aceleași parfumuri la prețuri de 2-3 ori mai mari.

    La începutul lunii ianuarie, Elefant.ro a dat startul lichidărilor de stoc, iar acum prețurile anumitor parfumuri sunt reduse cu până la 70%. Cu siguranță în lista de parfumuri, care este una lungă, se vor regăsi și parfumurile voastre preferate. Spre exemplu, iată câteva dintre cele mai iubite parfumuri, cu prețurile aferente(eu am făcut o selecție de parfumuri pentru femei, dar pe site sunt și multe parfumuri bărbătești):


       Cea mai diversificată gamă de parfumuri este disponibilă pe Strawberrynet (Click Aici), unde veți găsi mii de ape de toaletă, parfum și esențe, chiar și pe cele mai recent apărute. Pe lângă prețurile foarte bune și reducerile constante, pe pagina principală este afișată Oferta Zilei, care include diferite produse cu reduceri atractive (în fiecare zi sunt alte produse, reduse cu 20-70%). În oferta zilei de astăzi găsim și două parfumuri interesante:


    Care sunt parfumurile voastre preferate și de unde obișnuiți să le cumpărați?

5 comentarii:

  1. As mai adauga si Esentedelux.ro, printre cele mai bune site-uri de unde am luat multe si SUNT ORIGINALE. De ex. am luat Cartier le Panthere tester cu 189ron, fata de Sephora 575ron!!!!! Chiar eu l-am vazut la pretul asta astronomic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brindu, multumim de informatie! Este bine de stiut parerea cuiva care a cumparat din magazinul respectiv.
      Da, si eu am vazut astfel de diferente de pret. Pacat ca unii nu se rusineaza deloc sa puna acele preturi uriase.

      Ștergere
  2. Eu cumpar des de pe Aoro si din duty-free-uri. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in duty-free ajung mereu cu portofelul aproape gol :))
      Pe Aoro sunt preturi foarte bune!

      Ștergere
  3. Intr-adevar online gasesti parfumuri originale la preturi foarte bune. Si eu citesc pareri inainte de a cumpara un produs! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...