sâmbătă, 30 mai 2015

Sandale de la Miniprix


  Nici nu a venit bine vremea frumoasă, că am și comandat repede încălțăminte pentru sezonul cald. Deși eram pornită să nu mai cumpăr nimic și să mă rezum la perechile pe care le am din sezonul trecut, nu am rezistat tentației. Vinovat a fost, de această dată, magazinul online Miniprix, favoritul meu pe sectorul de încălțăminte. Multe dintre perechile mele sunt cumpărate din acest magazin și de fiecare dată am avut noroc de materiale rezistente și de prețuri foarte bune.


  Dacă vizitați site-ul, sunteți la curent cu actualizarea frecventă a modelelor și mi se pare aproape imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău. Mi-au plăcut sandalele Axel (Click aici), care au ajuns în coșul de cumpărături foarte rapid. Inițial mi-aș fi dorit varianta mai deschisă, pe bej-roz, dar la momentul respectiv nu aveau disponibilă măsura mea, așa că m-am mulțumit cu cele din imagine.

  Sandalele Axel nu s-au lăsat așteptate prea mult și curierul mi le-a adus mai repede decât mă așteptam. Am deschis rapid cutia cartonată și am descoperit niște sandale mult mai frumoase decât în fotografiile de pe site. Lucky me! Combinația maro caramel-negru-auriu mi se pare foarte reușită și este mai verstilă decât mi-aș fi imaginat. Adevărul este că deși nu am multe haine negre în șifonier, cele aurii echilibrează balanța, așa că nu mi-este greu să integrez sandalele în ținute.



  Principalele două lucruri care m-au atras la aceste sandale au fost detaliile metalizate aurii și tocul comod. Deși îmi plac încălțările cu toc, foarte rar apuc să le și port, mai ales pe timpul verii, când transpirația și praful sunt principalii mei inamici. Mi-am dorit sandale cu un design chic și un toc comod, pentru a le asorta ținutelor de seară, puțin mai elegante.

   Sandalele au un sistem ingenios de închidere, asemănător închizătorilor de la genți; se încalță foarte ușor și sunt extrem de comode. Banda lată din față, de culoare neagră, păstrează piciorul în poziție fixă, fără a-l strânge, în timp ce banda de închidere înconjoară glezna, oferind stabilitate în timpul mersului. Măsura 37 mi s-a potrivit bine în picior. Prețul sandalelor este de 79 lei și sunt încă disponibile AICI.



   Pentru cine este interesat, Axel este un brand grecesc, foarte iubit pe teritoriul Greciei. Zilele trecute m-am întors din vacanța în Zakynthos, unde am trecut pragul unui magazin Axel, în care am fost cucerită de diversitatea și frumusețea modelelor. Am plecat cu mâna goală, pentru că foarte rar mi se întâmplă să cumpăr ceva din magazinele fizice. De când am descoperit magazinele de tip outlet, cum este și Miniprix, am învățat să fiu mai econoamă în ceea ce privește hainele și încălțămintea.
   Prețul standard de vânzare al acestor sandale este de aproape 60 euro. Calculați singuri și veți vedea că la Miniprix prețul este de patru ori mai mic sau, cum îmi place mie să zic și, mai ales, să fac, cu banii aia îmi iau perechi diferite de sandale de la Miniprix. Pentru diversitate :))


  O altă mențiune este aceea că eu am primit sandalele puțin zgâriate pe porțiunea de material auriu. Acest lucru poate fi un motiv de retur pentru multe persoane, dar eu am trecut rapid cu vederea. De fapt, nu am fost deloc deranjată de acest aspect, dar am ținut să-l menționez, pentru că sunt sinceră de fel. În orice caz, acest material mi se pare un pic mai pretențios și eu l-am mai zgâriat puțin chiar după prima purtare. În imaginea de mai jos puteți vedea micile zgârieturi:


  Dacă vă plac aceste sandale, este bine de știut faptul că mărimile corespund. Sunt confeeționate dintr-un înlocuitor de piele cu un aspect frumos, iar prețul de vânzare pe Miniprix este de 79 lei. Sunt disponibile în trei variante de culori:




Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...