luni, 8 iunie 2015

Concurs #KurtmannSelfie


   Cu o mică întârziere, vă anunț că cei de la Kurtmann au lansat, la finele lunii mai, un concurs de fotografii de tip selfie. Concursul cu pricina se desfășoară pe două platforme sociale, Facebook și Instagram, și sunt oferite 4 premii săptămânale constând în vouchere de cumpărături de 200 lei. În plus, cel mai popular selfie este premiat cu un voucher de 600 lei, iar selfie-ul favorit al echipei Kurtmann va câștiga o ședință foto. Mai multe detalii despre acest frumos concurs găsiți AICI.


Am purtat:
Fustă handmade Ebony Vintage

    La mine acasă, la țară, este o oază de verdeață și am profitat de vremea minunată pentru a face câteva fotografii. Am purtat haine vesele, feminine, cu detalii florale. Crop-topul din dantelă îmi place în mod deosebit datorită materialulul calitativ, dar și broderiei florale perfect realizate. Iar fustița este realizată de mine la mașina de cusut, din două straturi de voal verde și o jupă mată, cu floricele aplicate pe alocuri. Tot eu am realizat și cercelușii pe care îi port la urechi :)

   În picioare am optat pentru comodele espadrile bej cu perforații, pe care le-am purtat atât de des încât au început să lase urme de urzură. Încă o dată spun, și mă repet, ador acest tip de încălțări și mi se par ideale pentru sezonul cald.


  M-am înscris și eu la concursul #kurtmannselfie cu fotografia de mai jos, pe care am distribuit-o folosind pagina de facebook a blogului. Mesajul acestui selfie este următorul: La meteo s-au anunțat ploi de colete Kurtmann, cauzate de prețurile incredibil de mici !!!




  Nu ratați marile reduceri de la Kurtmann! Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate produsele din ofertă:

Kurtmann

4 comentarii:

  1. Si eu am comandat azi o bluza Zara. Vai, ce imi place poza-selfie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat esti de priceputa!! Imi plac la nebunie fusta si cerceii, dar dincolo de ele, indemnarea o admir in primul rand!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos, Dana! Este grozav să reușești să-ți faci singuri lucrușoare, ai un sentiment de nedescris în cuvinte :D

      Te pup

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...