vineri, 5 iunie 2015

Costume de baie sub 100 lei


   A început sezonul estival și mulți dintre noi visează deja la plaje cu nisip fin și ape cristaline. Mai exact, la orele leneșe, prelungite, de stat la soare, în speranța unui bronz perfect. Alegerea costumului poate fi rezultatul dragostei la prima vedere, caz în care lucrurile sunt cele mai simple și lipsite de bătăi de cap. În schimb, dacă sunteți în căutarea costumului de baie perfect, atunci trebuie să țineți cont de anumite aspecte, precum tipul de siluetă, forma și mărimea sânilor, circumferința șoldurilor, culoarea pielii, cât și a părului sau a ochilor.

  Dacă nu aveți încă un costum de baie nou pe care să-l împachetați în bagajul pentru vacanță, astăzi vă propun o selecție de costume frumoase, la prețuri rezonabile (sub fiecare imagine găsiți link spre pagina fiecărui produs, unde veți afla toate detaliile legate de dimensiuni, materiale, preț):




























2 comentarii:

  1. Mulțumim pentru articol! :)
    Chiar am nevoie de un costum de baie nou, fiindcă cel de anul trecut are sutienul decolorat. Și eu am cumpărat piesele separat, din cauză că am șoldurile mai late și bustul mic.
    Dintre modelele pe care ni le-ai arătat, le-aș alege pe cele cu buline/flori, pentru că m-ar avantaja în partea de sus, așa cum ne-ai dat și tu de înțeles. De asemenea, le consider foarte cute. Aș încerca inclusiv ceva altfel, poate un costum de baie roșu, foarte sexy, cum nu am avut până acum. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere, draga mea!
      Este bine să poți cumpăra piesele separat și îmi plac magazinele care oferă această posibilitate,pentru că îmi place să port piese din același set, cu imprimeuri colorate.
      Cred că ți-ar veni foarte bine un costum de baie roșu, te susțin dacă te hotărăști cumva să-ți cumperi.

      Te pup și baftă la bacalaureat! Îți țin pumnii strânși!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...