vineri, 10 iulie 2015

Noile mele achiziții


   Am strâns puține lucrușoare noi în luna iunie, dar voiam să vi le arăt și vouă, pentru că majoritatea sunt din magazinele mele favorite și știu că și vouă vă plac. În ultima perioadă am fost ocupată cu niște lucrări de redecorare, așa că timpul nu mi-a permis să vizitez site-urile mele favorite, motiv pentru care shopping-ul a fost mai limitat.

   Din outletul online BrandCircus mi-am luat o bluză casual, confecționată din două materiale. Partea din față este din bumbac bej, iar spatele este din șifon cu imprimeu floral. Recunosc că și de această dată am fost cucerită de printul floral, chiar dacă nu aveam nevoie de o bluză nouă. Aceasta are o croială simplă, ca un tricou cu mâneci lungi și este potrivită pentru ținute casual și sport. Aparține cunoscutului brand Cache Cache. Dacă sunteți interesate de modele de bluze, CLICK AICI  pentru a vedea întreaga colecție, cu prețuri de outlet începând cu 12 lei.


  Dintr-un magazin SH local mi-am achiziționat acest portmoneu de culoare bronz, cu cadru metalic argintiu. Îmi plac portofelele cu acest sistem de închidere și m-am bucurat că în el încap buletinul și bancnotele neînndoite. M-a costat 12 lei :)


  De la Miniprix mi-am luat pijamale noi, mai exact două perechi de pantalonași pentru acasă. Sunt foarte comozi și perfecți pentru dormit, dar și pentru o zi liberă petrecută în casă. Primii pantaloni sunt scurți și sunt din bumbac roz cu buline albe, iar ceilalți sunt lungi și sunt lucrați dintr-un material mai gros, așa că-i voi purta abia la toamnă, când se va mai răcori vremea. Ambele perechi sunt de la brand-uri cunoscute din UK și am avut noroc să găsesc măsurile M, respectiv S. Eu le-am luat din magazinul fizic din Militari, dar și pe site au foarte modele simpatice de pijamale, pe care le găsiți AICI.


  Dacă tot a venit vorba de Miniprix, vă anunț că în acest weekend peste 400 de modele de sandale beneficiază de 30% reducere! Promoția este valabilă între 10-12 iulie și include perechi de sandale joase și cu toc, din piele, simple sau în culorii vii, cu barete sau detalii aparte. Prețurile pornesc de la 6 lei și nu depășesc 96 lei, pentru modelele din piele naturală. Costul livrării este acum 5 lei, indiferent de valoarea comenzii, iar livrarea se face prin curier rapid. Pentru a vedea toate perechile din ofertă, click pe imaginea de mai jos.

*****


   Mi-am mărit colecția de costume de baie cu imprimeuri florale, adăugând acest frumos costum întreg de la Asos. Îmi plac deopotrivă costumele întregi și cele din două piese! Imprimeul floral este în culori vii, tonice, și abia aștept să prind ocazia să-l port. Mi-am comandat măsura UK8, echivalentul măsurii europene 36 sau S. Costumul are cupele întărite cu bureți subțiri, iar volănașele aplicate în partea de sus sunt perfecte pentru a ascunde un bust mic. Îmi place la nebunie! Am beneficiat și de transport gratuit, deoarece prețul costumului a depășit pragul de 30 euro pentru livrare gratuită.



    După noul costum cumpărat, gândul îmi zboară la plajă, la mare și, inevitabill, la un nou costum de baie. Săptămâna viitoare intenționez să plasez o nouă comandă SheIn, pentru că atunci îmi intră banii pe card și trebuie să sărbătoresc cumva succesul redecorării, așa că o să-mi cumpăr și un costum de baie pe lângă cele două rochii pe care le am pe wishlist, Mai greu mi-e să mă decid între modelele de mai jos, mă ajutați?





*********************

Voi profita de promoția Set on Fire (Click aici), pentru a beneficia de reduceri cuprinse între 30-45%. Oferta este valabilă până pe 16 iulie!

4 comentarii:

  1. Foarte dragute,sa le porti cu placere :) imi place ultimul costum de baie.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place costumul de baie intreg. Si imi mai place siteul SheIn pe care am vazut niste rochii si topuri dragute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miky, l-am gasit exact ca pentru sufletul meu:-)
      Da, au multe chestii frumoase pe SheIn, cele mai multe dintre ele au preturi bune si sunt ok din punct de vedere calitativ.

      Pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...