joi, 26 mai 2016

Noi produse de machiaj în magazinul ProduseCosmetice.ro


   Dacă vă pregătiți pentru sezonul estival și sunteți preocupate de aspectul pielii, dar și de obținerea unui ten frumos bronzat, atunci veți fi interesați de noutățile în materie de machiaj din magazinul online ProduseCosmetice.ro. Urmăresc periodic secțiunea de noutăți, pentru a prinde în stoc cele mai interesante cosmetice la prețuri imbatabile. Astăzi, spre exemplu, vă voi arăta și vouă câteva produse care și-au făcut loc în lista mea de dorințe și sunt convinsă că și vouă vă for face cu ochiul.

   Despre perle bronzante am auzit cu toții, dar ați încercat vreodată roci bronzante? Eu recunosc că nu știam de existența unui astfel de produs, dar acum vreau să încerc Sunkissed Bronzing Rocks. Sunkissed este un brand recunoscut pentru cosmeticele ce oferă un bronz natural, perfect. Rocile acestea sunt lucrate manual și au pigmenți absolut superbi. Acest produs este disponibil AICI, la prețul de 38 lei.


   În completarea unui ten frumos bronzat vine și BB Cream Iluminator Bourjois Bronzing Cream, cu o formulă 8 în 1 și un delicios miros de ciocolată. Acest produs uniformizează nuanța tenului, stimulează strălucirea, nuanțează discret și natural, oferă hidratare până la 16 hr, prelungește bronzul, are SPF 15. Acest produs este disponibil AICI, în două varinate de culoare, la prețul de 43 lei.



   O altă alternativă este BB Cream Revlon Photoready,  un produs cu SPF 30 ce hidratează pielea în profunzime, fără să o îngrașe, netezește perfect pielea ca un primer, acoperă imperfectiunile ca un fond de ten, acoperă cearcănele. Acest produs este disponibil AICI, în două varinate de culoare, la prețul de 39 lei.


   Pudra Bourjois Silk Edition este îmbogățită cu pudre cristaline, uniformizează și matifiază tenul, păstrându-i luminozitatea. Tehnologia Soft Focus permite corectarea imediată a imperfecțiunilor , fără a încărca tenul și a da un efect de mască. Porii și imperfecțiunile sunt diminuate, petele sunt uniformizate, ridurile sunt mai puțin evidente. Pudra poate fi comandată de AICI, la prețul de 45 lei.



  Pentru o privire mai intensă vă recomand Genele false tip bandă de la Revlon, care au și adeziv inclus. Sunt o soluție ideală pentru gene mai dese, cu un volum spectaculos sau pentru un look dramatic. Sunt disponibile AICI, în trei variante, la prețul de 28 lei.

  Pentru buze frumos colorate merită să încercăm Rujul Manhattan Perfect Creamy &Care, un ruj cu o formulă hidratantă, disponibil AICI,  în mai multe nuanțe simpatice, la prețul de 20 lei.



2 comentarii:

  1. chiar interesante rocile acelea, am retinut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce faine sunt. :)
    Eu folosesc BB cream de la Garnier, foarte bun.
    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...