luni, 20 iunie 2016

Produsele de protecție solară Gerovital


    Weekend prelungit cu prima escapadă la mare pentru mulți dintre noi. Vara este abia la început, ne așteaptă temperaturi foarte ridicate mult timp de-acum, așa că încercați să vă protejați pielea de acțiunea soarelui, ca nu cumva să suferiți de arsuri, pete și iritații. Indiferent de ce produse de protecție alegeți, recomandarea mea este să nu uitați să vă aplicați crema de protecție înainte de a vă expune la soare. Iar dacă țineți foarte mult la aspectul pielii, atunci aplicați protectorul cu factor de protecție zi de zi, nu doar atunci când stați la plajă. Soarele acționează asupra pielii și în oraș, putând provoca pete și riduri, deoarece îmbătrânește pielea și o usucă. 

    Pentru pielea deschisă, este important să folosiți un factor de protecție ridicat, ideal ar fi să începeți cu 50 și chiar să mențineți acest nivel dacă soarele arde cu putere. Nivelul SPF-ului nu determină cât de mult ne bronzăm, am auzit de multe ori aceeastă versiune, care este eronată. O cremă cu factor de protecție scăzut se aplică mai des și este indicată persoanelor cu pielea închisă, deoarece riscul de a fi afectate de arsurile solare este mai scăzut.

   Dacă nu v-ați cumpărat încă produse de protecție, astăzi vă recomand noua gamă solară Gerovital SUN, care ne asigură că vom avea parte de un bronz fără arsuri în această vară. La baza cosmeticelor stă o formulă inovatoare cu un complex BIO protector, bogat în rodie sub forma de ulei organic, fără parabeni și oxibenzonă. Este o linie completă de îngrijire, protectivă, antiinflamatoare, cicatrizantă, hidratantă și elasticizantă. Probabil mulți dintre voi sunteți familiarizați cu produsele Farmec, așa că nu este nevoie să le fac o prezentare, fiind cel mai cunoscut brand de cosmetice din România. Gama de produse pentru protecție solară include creme și loțiuni cu factor de protecție, precum și cosmetice after-sun și produse autobronzante.


   Am testat și eu câteva moste din noua gama Gerovital H3 Derma+ Sun, așa că mi-am făcut deja o opinie în privința produselor. Pentru protecție solară, am încercat Crema de față anti-îmbătrânire SPF 50 cu tentă naturală. Aceasta este o cremă-minune, multifuncțională, având rol de produs hidratant, cremă de protecție, dar și bb-cream, datorită formulei sale colorate, ce uniformizează culoarea tenului. Formula sa este un ușoară, se întinde cu ușurință pe piele și nu încarcă tenul, oferindu-i un aspect sănătos, foarte puțin lucios. Este ideală datorită formulei antirid, dar mai ales pentru plajă, când nu este indicat să folosim machiaj, dar ne dorim un ten cât de cât uniform, mai ales dacă avem pete roșii, coșuri, mici imperfecțiuni. Crema este disponibilă AICI, la prețul de 37,50 lei și este potrivită tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil, și poate fi folosită de femeile cu vârsta +20. 

   Dintre produsele cu factor de protecție solară vă recomand și:





   Dacă mergeți la plajă, nu uitați de after-sun, adică de acele produse cosmetice special concepute pentru a fi aplicate pe piele după expunerea la soare. Acestea au efect calmant, majoritatea sunt mentolate și răcoresc imediat pielea arsă sau înroșită de soare. Produsele after-sun sunt absolut grozave, mie nu-mi lipsesc vara și le folosesc de fiecare dată după ce stau la plajă. Dintre produsele Gerovital after-sun vi le recomand pe următoarele:

^Gel reparator după plajă (vezi aici) - preț 19,50 lei/ 150 ml

^Gel răcoritor după plajă (vezi aici) - preț 12,60 lei/ 150 ml



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...