miercuri, 28 septembrie 2016

Produse de machiaj de la Elefant


     În ultima perioadă, magazinul online Elefant ne-a pregătit tot felul de oferte la cărți, ceasuri, parfumuri și genți, însă mie cele mai atractive mi se par promoțiile la cosmetice. De aceea mi-am și comandat câteva produse, profitând de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Este ideal ca, atunci când prinzi un produs la super-reducere să îl primești gratuit prin curier, nu-i așa?

    Lista mea de dorințe, adică wishlist-ul de pe Elefant, este lungă cât o zi de post. Am strâns acolo tot ce mi-a plăcut, ca nu cumva să pierd vreo ofertă. Astăzi vă arăt și vouă ce produse de machiaj mi-au atras atenția, pentru că ele mă interesează cel mai mult în acest moment.

    Rujul lichid Rouge Edition Velvet de la Bourjois mi-a plăcut de când l-am văzut prima oară în Kendra, doar că prețul m-a făcut să plec rapid de la stand (costa 64 lei). Acest ruj are o formulă irezistibilă cu o textură moale, care se topește pe buze și se transformă într-o culoare mată și catifelată. Favorita mea este nuanța 07 Nude-ist, disponibilă AICI, la prețul de 29 lei.
*****

    Fondul de ten Colorstay de la Revlon este de departe cel mai popular fond de ten, grație puterii sale de acoperire a petelor și de uniformizare a tenului. Este poate cel mai bun fond de ten la preț accesibil pentru femeile care caută un produs cu o acoperire foarte bună. Este disponibil AICI, la super-prețul de 40 lei.


Iată și un review video al acestui fond de ten: 

*****

    Mascara Volume 1Seconde de la Bourjois este un rimel cu perii unice, sferice, pentru a oferi genelor volum la 360°.  Sporește grosimea și lungimea genelor, pentru o privire intensă, potrivită pentru covorul roșu.  Produsul are o culoare negru intens, conferă alungire și volum pentru întreaga zi. Este disponibil AICI, la prețul promoțional de 32 lei.


Iată și un review video al rimelului: 

*****

    Pentru puțină culoare în obraj, îmi doresc din nou Fardul de obraz Bourjois Blush, care mi-a plăcut foarte mult. Cutiuța rotundă include pastila de blush, plus oglinjoară și pensulă-mini pentru aplicarea produsului. Acest fard de obraz conține particule iluminatoare ce conturează și oferă luminozitate tenului. Forma rotunda si compacta face ca fardul sa poata fi transportat foarte usor. Este disponibil AICI, în trei variante de culoare, la prețul de 29 lei. 
*****

    Tot de la Bourjois mi-a plăcut și CC Cream 123 Perfect, un produs de îngrijire ce oferă acoperirea și protectia unui fond de ten.  Este îmbogățit cu ceai alb și 3 tipuri de pigmenți, ce corectează oboseala, roșeața și petele tenului. Are SPF 14 și conferă hidratare. Produsul acționează ca un fond de ten care estompează porii deschisi și ridurile fine. Este disponibil AICI,  în trei variante de culoare.


Iată și un review video al acestui CC Cream: 

*****

    Mascara Scandal Eyes de la Rimmel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îmi place mult varianta în ambalaj oranj, Volume Flash, ce promite un gene cu un volum wow, într-o nuanță intensă de negru. Acest rimel costă doar 11 lei și este disponibil AICI.

Iată și un review video al rimelului: 


2 comentarii:

  1. Ce bine arata toate produsele!

    N-am cumparat niciodata produse cosmetice de la Elefant.ro, ca nu locuiesc in Romania, ci doar carti ebook. De curand am primit un email de la Elefant.ro cu o instiintare ca au eliminat metoda de plata Paypal, si de acum inainte putem plati doar cu carduri bancare. Am fost dezamagita ca au scos Paypal -- pentru mine era cea mai convenabila metoda de plata, mai ales ca locuiesc in afara Romaniei.

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...