marți, 18 octombrie 2016

Body-uri pentru zilele reci


   Ultimele zile ne-au amintit că iarna se apropie, temperaturile tot mai scăzute ne determină să alegem haine potrivite sezonului rece. Femeile sunt mai sensibile în această perioadă, iar zona rinichilor și zona intimă trebuie protejată de frig, pentru a evita durerile de rinichi, răcelile sau infecțiile urinare. Ne putem proteja optând pentru lenjeria de corp potrivită zilelor reci, precum maieuri și body-uri.

    Cele mai practice și mai călduroase sunt body-urile, deoarece nu avem grija că vor ieși din pantaloni sau fustă și vom avea spatele descoperit. Închiderea practică din zona inghinală ține spatele protejat de frig, nepermițând acestuia să se ridice. În plus, body-urile nu sunt doar călduroase, ci și frumoase,  în special modelele moderne din magazinul de lenjerie Astratex. Multe dintre body-uri au acel efect de modelare, care va crea o silueta superbă și-ți va permite să îmbraci orice haină fără probleme, fără a simți vreun disconfort.

   Din gama de lenjerie de corp am făcut o selecție de body-uri deosebite, la prețuri accesibile. Multe dintre produsele din ofertă sunt disponibile în măsuri până la XXL. Costul livrarii prin curier este de 14 lei (gratuită pentru comenzi mai mari de 230 lei).









Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...