duminică, 23 octombrie 2016

Cele mai bune pensule pentru machiaj


   Orice femeie care iubește produsele de frumusețe știe că pensulele de calitate sunt foarte importante în obținerea machiajului perfect. Acestea cuceresc nu doar prin calitate, ci și prin aspectul lor îngrijit, arătând adorabil în trusele lor. În funcție de producător, pensulele pot fi fabricate din peri naturali foarte moi, dar sunt și pensule cu fire artificiale de înaltă calitate.

    Unele dintre cele mai cunoscute branduri producătoare de pensule este Real Techniques, firmă care și-a câștigat rapid fani în lumea întreagă datorită calității produselor. Astăzi, Real Techniques comercializează diverse pensule, seturi de pensule și alte accesorii pentru machiaj, pe care le putem achiziționa pentru realizarea machiajului precis. Iată câteva pensule foarte interesante:

1. Set pensule pentru ochi Starter Kit (vezi aici) - 79 lei
Un set compus din 5 pensule pentru definirea machiajului ochilor:
    - pensula Deluxe crease: este foarte moale, de dimensiuni mai mari pentru o conturare fără efort
    - pensula Base shadow : pentru aplicarea perfectă a fardului de pleoape
    - pensula Accent: concepută pentru detalii, pentru evidențiere, iluminare
    - pensula Fine line: o unealtă perfectă pentru aplicarea tușului cremă sau lichid
    - pensula Brow: cu o formă specială pentru conturarea perfectă a sprâncenelor
  2. Set pensule Mini Brush Trio (vezi aici) - 49 lei
  Un set compus din trei pensule mini, soluția perfectă pentru călătorii, plecări neașteptate sau retușarea machiajului. Setul conține:
         - mini foundation brush: ideală pentru aplicarea fondului de ten lichid sau a corectorului
         - mini shading brush: pentru o aplicare perfectă a fardului de pleoape
         - mini face brush: pensulă ideală pentru aplicarea pudrei de față, a fardului de obraz sau a bronzerului3. Set pensule Core Collection Kit (vezi aici) - 89 lei
  Un set de 4 pensulede dimensiuni mari pentru o acoperire perfectă:
    - contour brush: pensulă specială pentru aplicarea iluminatorului pe pomeți, pentru o conturare perfectă         - foundation brush: pensulă cu design special pentru aplicarea fondului de ten și obținerea unui finish ideal
    - detailer brush: pentru aplicarea fără efort a corectorului de ochi, pentru a acoperi zonele problematice sau pentru a crea buzele perfecte cu orice ruj sau luciu de buze
    - definition buffing brush:  ideală pentru aplicarea pudrei sau a fondului de ten mineral    Pensula Kabuki este o piesă esentiala din trusa de farduri. Mânerul scurt, lat și perii rotunzi, naturali și deși asigură o aplicare foarte bună a pudrelor compacte, libere sau minerale. Este o pensulă compactă, retractabilă și are un format ușor de luat in geantă.
  Mod de utilizare:  Se scutură ușor de mână pentru a îndepărta excesul de pudră și se aplică folosind mișcări circulare din centrul feței către exterior.


  5. Burete pentru machiaj Miracle Complexion Sponge (vezi aici) - 27 lei
   Este un produs multifuncțional perfect pentru aplicarea produselor cosmetice ce au o textură lichidă sau cremoasă.
   Mod de utilizare: Se înmoaie buretele in apă.  Acesta își va dubla volumul. Prin înmuierea acestuia în apă înainte de utilizare evităm ca buretele sa absoarbă o cantitate prea mare de produs cosmetic. Se stoarce excesul de apă absorbit de acesta și  se începe aplicarea acestuia prin mișcări de tapotare.


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...