duminică, 8 ianuarie 2017

Jurnal de cumpărături: Ultimele achiziții


      M-a cuprins febra cumpărăturilor la trecerea dintre ani, nu știu dacă-i semn bun pentru portofelul meu în 2017! Cert este că aveam nevoie de un răsfăț, în ultimele luni m-am cam neglijat și-am vrut cumva să-mi răscumpăr „greșelile”. Cu sesiuni de shopping, desigur, uitasem cât de plăcut e să primești colete acasă și, mai ales, să le desfaci sigiliul și să descoperi conținutul pachetului.



   La Miniprix am găsit primul meu pulover cu guler înalt, popular sub numele de turtle neck. Îmi amintesc bine că, în copilărie, când mama încerca să mă îmbrace cu pulovere pe gât, plângeam în hohote că mă sufoc și mă dezbrăcam atât de repede încât ai fi zis că e o chestiune pe viață și pe moarte. Dar în ultima vreme am tot văzut combinații vestimentare cu pulovere turtle neck, așa că mi-am dorit și eu unul. Unul care să nu mă sufoce, desigur :))

 
   Puloverul moale din cașmir este de la brandul River Island și este foarte comfortabil, încât m-am îndrăgostit de el și am uitat complet de coșmarul meu din copilărie. Este un pulover petrecut, cu un material gros și călduros, pufor și plăcut la atingere. Mai jos puteți vedea fotografia originală a puloverui, care a fost disponibil și pe asos.com la prețul de 160 lei. Eu am plătit pentru el 59 lei și am comandat măsura S, echivalentul măsurii UK8.

        Puloverele cu guler înalt au prețuri foarte bune la Miniprix, acestea variază cam între 35 și 80 lei, în funcție de model, material și, probabil, furnizor. Mai jos puteți vedea câteva modele încă disponibile în magazinul online:


    Tot de la Miniprix mi-am comandat colanți noi pentru aerobic și fitness. Am ales un model gri, cu inserții negru și roz, un model Marks & Spencer cum aveam să descopăr la primirea coletului. Am căutat imaginea originală a produsului, o vedeți mai jos. Așa am aflat și prețul inițial al colanților, de 185 lei (echivalentul a 35 lire sterline). Eu am plătit pentru ei doar 39 lei, materialul este de foarte bună calitate, iar măsura S comandată îmi vine perfect. Colanți ieftini găsiți AICI.

     Cu șampoanele L'Oréal Professionnel părul meu se înțelege foarte bine, așa că momentan cu vreau să schimb brand-ul, ci doar alternez diverse variante de șampon. De această dată am optat pentru versiunea Density Advanced, un șampon densificator ce previne căderea părului și stimulează rădăcina firelor, oferindu-le rezistență. Cele mai bune prețuri la șampoanele L'Oréal Professionnel le-am găsit întotdeauna la Elefant, puteți verifica și voi AICI oferta completă de șampoane și prețurile pentru fiecare în parte.


       De la Lidl am pus în coș un deodorant roll-on Cien , varianta Flower Fresh cu capac ciclam. Mirosul este foarte intens, iar deodorantul nu este prea eficient, așa că îl folosesc când petrec ziua acasă și nu am nevoie de o protecție ridicată împotriva transpirației.


    Tot de la Elefant mi-am cumpărat și Mascara L'Oréal Telescopic - False Lash, pentru că aveam nevoie urgentă de un rimel nou. Dintre toate rimelurile din comerț încercate, la preț rezonabil, cele de la L'Oréal mi se par cele mai bune. De această dată am ales pentru un rimel cu efect de gene false, ce are o periuță din plastic, îngustă, ce definește și alungește frumos genele. Pentru rimel am plătit 38 lei și încă este disponibil AICI, într-o nuanță intensă de negru.

   Varianta high-end a Telescopicului False Lash este Hypnose de la Lancome. Eu m-am pricopsit cu un mini-mascara, sora mea mi l-a oferit pentru a mă convinge dacă merită să-l cumpăr sau nu în varianta full-size. Are o periuță clasică, separă genele perfect și le oferă alungire. Este un rimel foarte bun, pe care îl puteți comanda de AICI, la prețul de 120 lei pentru varianta full-size.Momentan, aștept să termin mascara Telescopic înainte de a mă decide dacă vreau să folosesc sau nu un rimel high-end.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...