miercuri, 10 mai 2017

Cosmetice noi pe Elefant.ro


      De nevoie am intrat în magazinul online Elefant, pentru că am consumat multe cosmetice pe durata vacanței și trebuia să le înlocuiesc cu altele noi. A trecut ceva vreme de când la ultima comandă și mi-era dor să primesc un colet cu produse, așa că am fost încântată să descopăr extrem de multe noutăți cosmetice. 

    Pe câteva dintre ele le puteți descoperi mai jos, iar dacă aveți mai multă răbdare și timp liber, puteți răsfoi toate paginile de noutăți AICI. În plus, o veste bună, pentru comenzile mai mar de 159 lei, Elefant oferă cadou un Șampon LOreal Liss Unlimited cu polimeri, la 250 ml.



   Ingeniosul Ruj lichid Souffle de Velvet de la Bourjois Paris promite buze perfect colorate, cu efect mat ca de blush. Are o formulă îmbogățită cu agenți de hidratare, foarte catifelată, ce conferă o senzație fină.  Hidratează buzele până la 10 ore și este la fel de plăcut de purtat precum un balsam. Se aplică pe buze intr-un strat neted si conferă senzația că nu porți nimic pe buze. Acest ruj este disponibil AICI, în toate cele 8 variante de culoare de mai jos, la prețul promoțional de 30 lei.  


*****


   Lacul de unghii Sally Hansen - Complete Salon Manicure în nuanța Jaded mi-a căzut cu tronc, mi se pare o nuanță deosebită, perfectă pentru această primăvară. Sari peste vizitele la salon si obține rezultate mult dorite cu acest produs revoluționar ce se comportă ca:  base coat, tratament de creștere, top coat, finish de gel. Complete Salon Manicure conține o perie de precizie care asigură un finish perfect, iar tehnologia Vita Care menține culoarea pe unghii până la 10 zile și asigură mai multă strălucire. Acest lac de unghii este disponibil AICI, la prețul de 15 lei.
*****

   
   O trusă de farduri foarte populară este Paleta W7 In the Mood , ce conține 6 nuanțe de farduri de ochi în nuanțe naturale. Acestea sunt ideale pentru machiajul nude, precum și pentru iluminare, ori pentru machiajul smokey eyes. Această paletă de farduri este disponibilă AICI, la prețul promoțional de 17 lei.

*****



        Balsamul-gel de buze L'Oreal Paris Infaillible Sexy oferă hidratare intensă timp de 12h. Consistența de balsam-gel, precum și textura ușoară sunt îmbogățite de pigmenții micro pulverizați pentru o culoare intensă. Acest ruj este disponibil AICI, în cele 6 variante de culoare de mai jos, la prețul promoțional de 24 lei.  

*****

    Invisibooble este un accesoriu ce se folosește ca un elastic de păr revoluționar, avantajul său fiind acela că nu lasa urme pe păr datorită formei spiralate. Își recapătă forma inițială, indiferent cât de mult se lărgește în timpul purtării. Setul de 3 elastice de păr este disponibil AICI, la prețul de 12 lei, în 7 variante de culoare, inclusiv transparent. 
*****


   Pentru machiajul ochilor vă recomand Paleta de farduri Iconic Smokey de la Makeup Revolution London, ce conține 12 nuanțe neutre, de pământ. Această paletă este perfectă pentru machiaj de zi și de seară, obținerea efectului smokey eyes, dar și pentru multe alte idei de machiaj. Este disponibilă AICI, la prețul de 32 lei. 
*****



    Dacă aveți probleme cu pielea din jurul ochilor, vă recomand Iluminatorul pentru ochi Eye Luminizer Brightener de la Max Factor, care hidratează și iluminează. Iluminatorul acoperă cearcănele, hidratează delicat zona de sub ochi și ii conferă un aspect tânăr și sănătos. Produsul acoperă cu succes atât punctele negre, cât și roșeața. Dupa o folosire mai îndelungată, zona de sub ochi devine mai luminoasă. Este disponibil AICI, la prețul de 27 lei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...