vineri, 5 mai 2017

Creioane de buze pe care le folosesc


       Pentru machiajul buzelor prefer creioanele, pe care le consider mai practice, dar mai ales mai puțin lipicioase decât rujurile și luciurile de buze. O bună perioadă de timp nu am suportat niciun produs de buze, imediat cum îl aplicam îmi simțeam buzele încărcate și voiam să le șterg cu orice preț. Între timp, industria cosmetică a evoluat și așa au apărut tot felul de produse pentru colorarea buzelor pe care le-am îndrăgit.

    Astăzi, în portfardul meu se regăsesc mai multe rujuri decât creioane de buze, însă cele mai folosite rămân cele din urmă. Prefer creioanele-ruj, care sunt mai ușor de aplicat, iar pe clasicele creioane le folosesc pentru colorarea integrală a buzelor, nu doar pentru contur. Acestea au o textură anume, cerată, specială concepută pentru a nu permite rujului să depășească conturul trasat. De aceea, buzele colorate integral cu creion-contur vor fi mai uscate, nu au finish-ul perfect (în special dacă avem buzele uscate, cum e cazul meu), dar rezistă mult mai bine pe buze și acestea nu se simt lipicioase.

      Obișnuiesc să îmi colorez buzele în nuanțe foarte deschise, nude sau tonuri de roz, potrivite tenului deschis spre mediu. Mai jos găsiți detalii despre cele patru creioane de buze pe care le folosesc în prezent, plus fotografii needitate.

     Creion-ruj LOreal Contour Parfait - nuanța 655 Rose Beige
   Un creion nude, ideal pentru un machiaj natural al buzelor. Trasează un contur precis al buzelor, dar pentru colorarea integrală se aplică mai greoi, fiind special conceput pentru contur. Datorită nuanței sale neutre, poate fi folosit cu foarte multe tonuri de rujuri și luciuri, astfel încât acestea să nu depășească linia naturală a buzelor.
   L-am comandat din magazinul online Elefant, unde găsesc mereu cosmetice la prețuri foarte avantajoase. Am plătit pentru el 16 lei, în timp ce în magazinele fizice l-am văzut la 27-30 lei. Găsiți creioane de buze frumoase și accesibile ca preț AICI.

*****


      Creion Essence - nuanța 12 Wish me a rose
    Căutam în Kendra un creion de buze rozaliu, un ton deschis de roz, iar cel de la Essence mi-a sărit în ochi datorită nuanței foarte frumoase. În plus, a costat numai 6 lei, așa că l-am luat fără să încerc testerul. 
    Ca și creion de buze, este ușor de folosit și trasează o linie frumoasă, dar pentru colorarea integrală nu este cel mai bun. Culoarea nu este uniformă și apar pete inestetice. În general îl folosesc pentru contur, după care aplic un luciu de buze transparent.

*****

     Creion-ruj Max Factor Colour Elixir - nuanța 10 Couture Blush
    Ador acest ruj de buze sub formă de creion, are o textură extrem de hidratantă, iar culoare este pigmentată. Are o nuanță suavă de roz și lasă buzele netede și uniform colorate. Se aplică foarte ușor, este practic și se simte plăcut pe buze.
   L-am comandat din magazinul online Elefant,la prețul de 20 lei, unde este încă disponibil AICI.

*****

    Creion Revlon Colorburst - nuanța 4 Peach on the Beach
   Un ruj sub formă de creion de culoare roz piersiciu, cu o textură moale, ce îmbracă buzele într-o culoare bogată, luminoasă. În funcție de preferințe, culoare poate fi medie sau mai intensă. Nu are nevoie de ascuțire.

   Și pe acest ruj l-am comandat tot din magazinul online Elefant, unde încă mai este disponibil AICIîn 12 variante de culoare, la prețul de 26 lei .

Un comentariu:

  1. This is very nice
    http://www.melodyjacob.com/2017/05/racism-in-fashion-industry.html?m=1

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...