miercuri, 28 mai 2014

S-a deschis Divin Estetic în Târgoviște!


   Vara reprezintă sezonul mult așteptat de femeile care abia așteaptă să se răsfețe la soare și să capete bronzul perfect. Dar înainte de bronz, marea preocupare este epilatul și, mai ales, aspectul general al pielii noastre. O piele perfectă reprezintă idealul fiecărei femei, atât în ceea ce privește tenul, cât și pielea corpului. De cele mai multe ori, trebuie să apelăm la ajutorul specialiștilor, la epilarea definitivă, cât și metodele moderne de curățare, îngrijire și întinerire pentru ten. Din acest motiv, astăzi am să vă vorbesc despre Salonul Divin Estetic, care din această primăvară este mai aproape de noi prin noul sediu deschis în Târgoviște!
   Metodele de epilare clasice, cele cu lama de ras și cremă depilatoare, sau cele dureroase, cu epilator și benzi de ceară, reprezintă principalul obstacol în obținerea unui corp fin. Apar, astfel probleme nedorite precum firele crescute pe sub piele, porțiuni de piele uscată și iritată, mici bubițe, sau afecțiuni mai grave, precum foliculita. În plus, procesul de creștere a firelor de păr este unul constant, firele regenerându-se permanent și aflându-se în diferite etape de creștere, astfel că nici prin epilarea prin smulgere, care promite o piele fină pentru mai multe săptămâni, firele de păr nu sunt complet eliminate și trebuie să revenim cu epilatorul pentru a îndepărta noile fire apărute la suprafața pielii.
   Mai mult, dacă apelăm la lama de ras, aceasta doar îndepărtează firele de la suprafața pielii, motiv pentru care după 2-3 zile încep să apară alte fire de păr; pe perioada sezonului cald, firele de păr cresc mai repede, astfel că după ce folosim lama pot crește fire noi chiar din următoarea zi. Mie, personal, nu-mi place să folosesc cremă pentru epilat, în primul rând datorită mirosului teribil pe care îl are și, în al doilea rând, deoarece un tub se consumă imediat.
   Salonul Divin Estetic ne pune la dispoziție cea mai modernă metodă de epilare, și anume, epilarea progresiv definitivă IPL cu ajutorul unor impulsuri de lumină foarte puternice ca și intensitate. Cu siguranță ați citit și ați auzit despre eficiența acestei metode de epilat, care ne ajută atât pe noi, femeile, cât și pe bărbați, să scăpăm de stresul epilării periodice. Însă, cel mai mare avantaj al epilării cu IPL este acela că pielea ajunge să fie în scurt timp netedă, catifelată, iar vechile probleme precum firele crescute pe sub piele sau zonele mai închise la culoare vor deveni doar o amintire neplăcută.
   Despre epilarea cu IPL s-a tot vorbit în ultima vreme ca fiind o metodă mult așteptată de femei, așa că acum aveam ocazia să scăpăm de aspectul urât al firelor de păr și, mai ales, de stresul folosirii zilnice a lamei de ras sau a dureroaselor epilări cu epilatorul și ceară. Epilarea definitivă cu IPL se realizează pe parcursul a circa 5-6 ședințe, efectuate la interval de 3-4 săptămâni, în funcție de tipul de păr, vârstă și de zona tratată. Este o metodă ideală pentru a scăpa de firele de păr de pe picioare, axilă, inghinal și chiar de părul facial nedorit!  În mintea noastră, avem impresia că epilarea cu lamă de ras, cremă, benzi de ceară sau epilator este mai convenabilă ca preț decât epilarea prin IPL, însă dacă facem un calcul simplu vom ajunge la concluzia că lucrurile stau invers. Epilarea cu IPL tebuie privită ca o investiție în frumusețea și sănătate pielii noastre.


   Dar asta nu este tot, pentru că Salonul Divin Estetic este prietenul nostru și atunci când vine vorba despre obținerea unui ten perfect, oferindu-ne posibilitatea de a alege tratamentele faciale care să rezolve problemele tenului nostru. Astfel, fiecare ten poate deveni un ten perfect!
   Petele pigmentare, pistruii și petele de acnee pot fi date uitării grație tratamentelor oferite de Divin Estetic. Nici ridurile nu mai sunt o problemă pentru că ele pot fi șterse de pe față prin tehnologia modernă folosită în acest salon. Tenul nostru poate fi curat, hidratat și strălucitor grație ajutorului specializat pe care ni-l pune la dispoziție noul salon.

  Informații utile:
- Adresa: Divin Estetic, B-dul Unirii, Bloc 42 parter (vis-a-vis de noul Kaufland, micro 6)
- Telefon : 0763 328 515
- E-mail: targoviste@divinestetic.ro

  Mai jos aveți lista de prețuri, atât pentru tratamentele de epilare progresiv definitivă, cât și pentru cele faciale și corporale. În plus, puteți beneficia de promoțiile disponibile la salon, de reduceri surpriză și de ședinte gratuite. Pentru programări și informații, nu ezitați să folosiți datele de contact!







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...