marți, 20 octombrie 2015

Cheia către un zâmbet perfect

 

     Zâmbetul este cartea mea de vizită, oriunde mă duc și indiferent cu cine intru în contact, o am mereu la îndemână. În fapt, zâmbetele noastre sunt întocmai cărților de vizită: unele triste și cu aspect dezamăgitor, altele cu un design reușit, dar imprimate pe carton de slabă calitate, însă multe sunt perfecte și le privești cu admirație. Singura diferență este aceea că această carte de vizită ne reprezintă pe noi și este primul lucru care iese în evidență atunci când cunoaștem o persoană nouă sau când ne aflăm într-o conversație.

     Persoanele și firmele care se respectă și care pun preț pe fiecare detaliu al activității lor, vor avea cele mai frumoase cărți de vizită. Le păstrezi întotdeauna, pentru că sunt perfect ilustrate și imprimate și rareori ți se întâmplă să uiți persoana din spatele lor. La fel stau lucrurile și în cazul oamenilor care pun preț pe zâmbetul lor, mai exact pe sănătatea orală. Aceștia merg frecvent la consultație, își tratatează micile probleme și fac detartraj la șase luni, pentru a-și întreține dantura. Când pui preț pe imaginea ta ca om, atunci ești pregătit să investești în sănătatea dinților tăi, astfel încât zâmbetul să nu-ți dispară de pe buze. Un zâmbet poate fi trist doar atunci când ai o problemă, când întâmpini o greutate în viață, însă niciodată nu trebuie să fie trist din cauza problemelor dentare. O carie, o gingie inflamată, dinți ce trebuie îndreptați?! Acestea sunt detalii ce pot fi remediate fără complicații la o clinica stomatologica profesionistă, precum Clinica Dentară CrisSmile!



    În cazul cărților de vizită, dacă vrei să ai unele reușite, mergi la un specialist, deoarece acesta îți va face cele mai bune recomandări și va personaliza cărțile de vizită întocmai nevoilor și preferințelor tale. La fel stau lucrurile și în cazul zâmbetului perfect, deorece sănătatea orală trebuie lăsată în grija medicilor stomatologi, cum sunt cei de la clinica CrisSmile, care tratează fiecare problemă cu toată atenția cuvenită și care transformă orice dantură într-un zâmbet larg. Este ceva mai frumos decât un zâmbet larg, un zâmbet sincer și strălucitor?

    Dacă ai o carie și nu-i acorzi importanța cuvenită, ignori să mergi la cabinetul stomatologic pentru a curăța dintele și a pune o plombă reușită, nu faci decât să-ți stirbești zâmbetul, să-i iei din frumusețe. Un dinte strâmb sau o dantură ce nu a fost perfect aliniată din naștere pot fi remediate cu ajutorul unui aparat dentar, ajustat în funcție de problemele fiecăruia. Aparatul dentar nu este costisitor și deși la început poate fi dureros, în timp durerea dispare, iar rezultatele finale te vor face fericit. De ce să-ți ascunzi zâmbetul, când poți să apelezi la un aparat dentar care să-ți rezolve problema din cauza căreia ești complexat? În plus, poți alege dintre diverse tipuri de aparate dentare, la prețuri pentru toate buzunarele. Nu-ți fie frică să zâmbești!

   Iar dacă ești în situația în care pur și simplu ai rămas fără un dinte, poți remedia situația printr-un implant dentar, care va restabili echilibrul danturii și te va ajuta să zâmbești din nou cu toată gura. Oamenilor frumoși nu le plac jumătățile de măsură, așa că nu încerca să te păcălești că un zâmbet cu jumătate de gură este totuna cu un zâmbet larg. Este același lucru cu o carte de vizită cu un design minunat, cu fonturi perfecte, dar pe care o imprimi pe un carton de cea mai slabă calitate. O carte de vizită pe care ai vrea să o păstrezi și să o admiri, dar pe care o rătăcești pe undeva și de care uiți complet. Tu vrei ca zâmbetul tău să fie uitat?


      Pentru mine, zâmbetul este o carte de vizită, din copilărie și până la bătrânețe. Abia aștepti, în copilărie, să-ți arăți rânjetul crud, cu primii dințișori de lapte. Părinții sunt cei care te învață încă de mic cum să-ți întreții cartea de vizită a persoanei tale, ducându-te la stomatolog. Și n-ai de ce să plângi, ori să dai din picioare, fiindcă în loc de zgomot nu ți-e destinată altă suferință. Stai în scăunel, copil cuminte, zâmbetul tău este mai prețios decât lacrimile pe care-ai vrea să le verși!
   La bătrânețe, zâmbetul tău este oglinda sufletului, a anilor de viață pe care i-ai strâns ca notele unui portativ ce lasă în urmă o muzică de neuitat. Bătrâni dragi, păstrați-vă zâmbetul blând pe buze, optând pentru coroanele dentare, atât de aspectuoase, dar mai ales practice. Nimic nu-i trainic în viață, nici măcar dinții noștri nu-s făcuți să dureze o veșnicie, însă există soluții stomatologice moderne care pot fi de real ajutor pentru o viață mai frumoasă. Zâmbiți-le nepoților voștri, zâmbiți-le strănepoților voștri!

     Toate probelemele ce țin de sănătatea orală pot fi tratate la cabinetul stomatologic CrisSmile din București, sector 5- zona Rahova, unde medicii stomatologi își fac treaba cu responsabilitate și porfesionalism. La îndemâna noastră sunt diverse servicii, precum detartraj, igienizare completă, periaj sau albirea dinților, dar și servicii de ortodonție, parodontologie, implantologie, pededonție și estetică dentară. Mai exact, nu cred că este vreo problemă dentară ce nu poate fi rezolvată aici și partea și mai bună este că puteți consulta lista de prețuri online, pe site-ul acestei clinici dentare, astfel încât să știți cu aproximație cât v-ar costa serviciile dorite.

   Indiferent de costuri, vă recomand să fiți interesați de aspectul danturii voastre și să nu ignorați nici cea mai mică problemă, deoarece se poate agrava și apoi tratamentul ei poate fi mai dureros și mai costisitor. Zâmbetul nostru este cartea noastră de vizită și, indiferent unde am merge și cu cine vom intra în contact, va trebui să-l avem mereu la îndemână!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...