luni, 10 iunie 2013

Ținuta zilei: Jeans Free People & Pulover cu flori

    
       Vara nu a sosit chiar așa de binevoitoare, aducând cu ea câteva zile ploioase și reci. Cum nu sunt o fană a soarelui și a zilelor toride, m-am bucurat că îmi pot scoate frumoșii mei blugi verzi la purtare, combinați cu un pulover cu model floral. 
         Îmi plac mult imprimeurile florale, deoarece sunt feminine și vesele și pentru că îmi oferă o stare de bună-dispoziție. De fiecare dată când intru într-un magazin, ochii îmi fug întâi asupra hainelor și accesoriilor înflorate , chiar dacă nu am vreo obsesie pentru florile naturale.

         Blugii cei verzi sunt achiziționați mai demult, au o vechime de un an și sunt preferații mei, datorită lungimii și croielii; am avut norocul să nu îmi vină prea lungi, fiind un model 7/8, așa că vin la fix, mai ales că eu nu sunt înaltă. Cei de la Free People au niște modele minunate de jeans, chiar dacă prețurile sunt un pic mai mari, să știși că merită să vă cumpărați o pereche, deoarece materialul este foarte calitativ, iar culoare nu se estompează deloc.

       Am ales o pereche de cizme din piele întoarsă, potrivite și pentru sezoanele mai calde; pe multe site-uri am văzut acest model de cizme ankle-boots combinat cu șosete subțiri și fustă, iar aspectul final era chiar simpatic. Cine dorește o pereche de cizme de calitate, să își cumpere de la Park Lane, o firmă serioasă, cu produse din piele naturală, calitative și bine lucrate.

       Puloverul cu flori îl am de pe Sheinside, deși l-am văzut pe multe site-uri de haine. Deși în realitate pare a fi o cârpă, dacă îl aranjezi cum trebuie, arată chiar frumos. Are o singură măsură- one size, așa că este perfect pentru mai multe siluete; mie îmi e ușor lărguț, însă acest lucru îmi place și mai mult la el. Materialul este moale și se simte ok pe piele. SheInside este momentan site-ul meu de cumpărături, detronând Asos, deoarece prețurile sunt un pic mai mici. Chiar dacă am o colaborarea cu ei, niciodată nu m-am putut abține să cumpăr haine și accesorii de aici.

        Pata de culoare este reprezentată de ultima geantă achiziționată, o frumoasă poșetă roșie de la Benvenutti, pe care deja o îndrăgesc mult, pentru că este încăpătoare, are bareta lungă și este ușor de purtat. Despre accesorii nu vă spun prea mult, pentru că nu se văd foarte bine, poate doar brățara înflorată. La urechi port cerceii mei preferați, care se asortează de minune cu aproape toate hainele din garderoba mea. Părul l-am împletit și l-am legat cu o bandă de dantelă verde deschis.
      Să aveți o săptămână frumoasă! 




Cizme : Park Lane
Jeans: Free People
Pulover: Romwe.com
Geantă: Benvenutti
Brățară și cercei: Warehouse

6 comentarii:

  1. Foarte draguta tinuta! Imi place stilul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte dragut puloverul:)
    Eu mi l-am comandat de pe Romwe:)
    Sunt curioasa sa vad cum arata in realitate:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, si eu am oscilat intre ce site sa aleg, insa pe romwe era vreo $60 parca si nu am mai stat pe ganduri :) Sper sa iti placa!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...