marți, 13 august 2013

Portofelul roz de la Chemjoy


    Astăzi am avut bucuria să primesc minunatul portofel roz de la Chemjoy, un accesoriu mic dar de mare efect. Mă așteptam ca rozul să fie mai intens, însă nuanța sa reală nu îmi displace deloc, mai ales că vine foarte bine combinată cu detaliile metalice aurii, sub formă de coroană.
    Portofelul este disponibil aici la prețul de $9.99, în culorile roz, roșu și albastru. Este confecționat dintr-un înlocuitor din piele, PU, însă arată destul de bine în realitate. Portofelul de închide cu o capsă metalică și este dotat cu mai multe compartimente, printre care unul cu fermoar și mai multe pentru carduri și cărți de vizită.


   Mi-am dorit un portofel mai mic, într-o culoare pastelată, deoarece am un portofel de dimensiuni mai mari care nu îmi încape în poșetele-plic. În plus, vroiam un portofel de dimensiuni mici în care să îmi încapă și cartea de identitate, așa că am avut norocul să se potrivească perfect, lucru care m-a mulțumit pe deplin.
    Portofelul este prevăzut cu o baretă detașabilă, așa că poate fi purtat ca o mini-poșetă, în cazul în care nu dorești să plimbi prea multe lucruri după tine.
    PS: Outfit-ul îl voi prezenta într-o postare viitoare :)


 
    În concluzie, sunt foarte mulțumită de acest portofel și consider că am făcut o achiziție bună, deoarece de mult timp caut un portofelaș pastelat și până acum nu găsisem unul pe gustul meu. Mi-aș dori și varianta pe roșu, deși recunosc că am mai pus ochii și pe alte portofele simpatice.
    Despre Chemjoy trebuie să vă spun că este un site asiatic care oferă produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și diverse accesorii la prețuri accesibile. Site-ul asigură transportul gratuit pentru orice comandă, în toată lumea. Comanda a venit la poșta vamală, în circa 3 săptămâni.
     Deja am mai pus ochii pe alte lucrușoare minunate, de la gentuțe înflorate, la papucei de casă simpatici și carcase pentru Iphone5. Iată câteva dintre preferatele mele:





3 comentarii:

  1. Nu stiam de acest site,imediat ma duc sa-l rasfoiesc. E foarte finut portofelul,sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, am si eu portofelul pe albastru, l-am luat de pe ebay cu 5$ cu tot cu shipping. Ar trebui sa cauti si acolo pentru ca majoritatea lucrurilor de pe site-urile chinezesti sunt si pe ebay. Carcasele le vei gasi sigur si la un pret mai mic. Dar ai grija ca provoaca dependenta ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, wow ! E minunat ! Ar fi portofelul ideal și pentru mine. Să îl folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...