vineri, 6 septembrie 2013

OOTD: Polka dot shirt / blue jeans


     Pentru astăzi am pregătit o ținută casual, compusă dintr-o cămașă cu buline, o pereche de pantaloni scurți și o pereche de cizme ankle. De obicei nu îmi place să port pantaloni scurți cu dresuri închise la culoare, nu mă simt deloc bine, însă astăzi a fost o excepție, pentru că am vrut să vă prezint noile mele lucrușoare de pe SheInside.com.
     Bulinele imprimate mi se par foarte vesele și, în plus, arată atât de bine pe bluze, fuste, tricouri simple sau pe pantaloni. Când eram mai mică îmi doream ca toate haine mele să fie îmbulintae, însă pe atunci nu exista o asemenea diversitate prin magazine, iar părinții mei nici nu își permiteau cheltuielile unei garderobe pentru o bubulină. Cu timpul, m-am mai domolit, însă tot mi se par drăguțe bulinele, fie că sunt mai mari sau micuțe, abia sesizabile.


     Bluza din șifon se închide cu năsturași  și are două buzunare în partea superioară. Eu am ridicat puțin mânecile lungi, pentru că mi se pare că arată mai bine așa, mai ales că nu am dorit să fac un outfit office.
    Pantalonii scurți au croiala hot-pants și sunt confecționați din denim rezistent, de calitate. Modelul acesta rupt, cu franjuri neglijenți, s-a purtat excesiv în vara ce tocmai s-a încheiat și adevărul este că arată bine și merg combinați cu ușurință, fie că este vorba de un top înflorat, o cămașă de șifon sau un tricou boyfriend. Eu mi-am ales măsura S și mi se potrivesc, poate sunt un pic mai lărguți decât mă așteptam.
   În picioare am ales ghetele bleumarin din piele întoarsă de la Asos, care merg mai bine toamna decât vara, deși acest gen de ghete le-am văzut purtate fără probleme în mijlocul verii. Poșeta-plic din piele naturală roșie are doi ciucurei simpatici și se închide cu două fermoare oblice; am asortat-o cu cureau roșie și cu rujul de pe buze.
    Vă place ținuta de astăzi? Aștept comentariile voastre și poate îmi povestiți experiența voastră cu hainele și accesoriile cu buline :)



Blouse/ Bluză SheInside
Shorts/ Pantaloni scurți SheInside
Ankle Boots/ Ghete Asos
Bag/ Poșetă  Miniprix.ro
Belt/ Curea Armani




8 comentarii:

  1. Si mie imi plac bulinele, insa nu prea am haine cu acest imrpimeu :)
    E foarte draguta camasa, imi place mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Dorina :) Poate in viitor iti vei lua si tu ceva cu buline. Pupici

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa este combinatia! Esti foarte draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult! Ti-am si dat hype pe Lookbook! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG! Loved the outfit Catalina :)
    Loved the short loved everything ..
    Thanks for following the blog .. following his also beautiful ..

    Sweet Kisses Brazil.

    Drika Bello
    Blog:
    http://drikabello.blogspot.com.br/ Clique em mim!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...