joi, 16 iulie 2015

Bandage Dresses/ Rochiile bandage

   Rochiile sunt articolele vestimentare cele mai feminine, de aceea ar trebui să avem în șifonier măcar câte o rochie pentru fiecare sezon al anului. Rochiile bandage sunt foarte populare, fiind îndrăgite de cele mai multe dintre femei pentru că sunt extrem de sexi. Desigur, unele femei sunt reticente când vine vorba să cumpere un astfel de model de rochie, care se mulează pe corp. După părerea mea, nu trebuie să ai un corp perfect pentru a purta o rochie bandage, însă trebuie să fim atente la modelul care se potrivește fizicului nostru.

    Rochiile bandage au fost, inițial,populare în rândul vedetelor de la Hollywood, acestea afișându-se în rochii de designer superbe, ce le scoteau în evidență formele apetisante. Curând, femeile din lumea întreagă au îndrăgit acest model de rochie, care poate avea diverse lungimi și croieli, astfel încâtsă avantajeze fiecare siluetă în parte.

   În fapt, rochia bandage este acea rochie compusă din multe bandaje elastice, bine cusute sau țesute între ele. Pentru un look perfect, asortați rochia cu pantofi stiletto sau sandale cu barete subțiri.

  În magazinele online găsim o groază de modele de rochii bandage, așa că am făcut o selecție de produse (sub fiecare imgine găsiți link colorat spre pagina produsului):





8 comentarii:

  1. Eu am o rochie asemănătoare cu a treia din a doua imagine. Mi-am cumpărat-o din New Yorker cu 100 lei (99,...). Îmi place cum arăt în ea, cred că mi se potrivește, deși nu am corpul tonificat (arată bine în mod natural :)) ), dar este foarte incomodă...Simt că nu pot respira, nu mă pot mișca. Nu regret că am cumpărat-o, dar aș purta-o doar pentru trei ore undeva..astfel, m-aș sufoca în ea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa , si eu am aceeasi problema. Imi plac la nebunie rochiile acestea, insa simt ca ma strang, ca nu pot respira in ele :(

      Ștergere
  2. este site serios? mi-as comanda si eu <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana,
      da, sunt foarte seriosi. Insa trebuie sa iei in considerare faptul ca pachetul ajunge in circa o luna de zile, la posta vamala.

      Ștergere
  3. Am plasat o comanda. Sper sa fie ok! Tu cate comenzi ai facut la ei? Esti afiliata? Thx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Laura!

      Eu am o colaborare cu ei de cateva luni si am plasat vreo 6-7 comenzi pana acum. De fiecare data comanda mi-a ajuns intr-o luna de zile. Rochiile sunt de calitate, o sa fii multumita . m facut o postare cu o rochie bandage de pe site: http://ebonyvintage.blogspot.com/2014/01/ootd-fresh-as-mint.html

      Ștergere
  4. Buna, eu mi-am luat 3 de aici, recomand cu incredere, preturile sunt bune si calitate super. Daca as comanda de la chinezi, nu stiu cata incredere as avea, + ca vine prin posta si exista riscul sa nu mai ajunga. De pe site-ul asta www.bqueen.ro imi ajunge in 1 zi.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...