sâmbătă, 5 octombrie 2013

Ultimele achiziții * octombrie


      În ultima perioadă am avut grijă să îmi iau câteva haine mai groase pentru toamnă-iarnă, printre care se numără și haina military din poza de mai sus, pe care am luat-o de aici. Stilul army este în mare trend sezonul acesta și, chiar dacă nu sunt o mare admiratoare a acestui stil, mi-au plăcut detaliile de blăniță artificială și căptușeala pufoasă. Am și scos-o la primele plimbări prin Brașov, unde vremea s-a răcorit considerabil în ultimul timp și nu mai merge să porți haien subțiri. Un mare plus pentru gluga uriașă cu blăniță, care este perfectă pentru momentele în care vântul bate mai puternic. 

      
        Am mai avut o scăpare și mi-am luatt două perechi de pantaloni din piele ecologică de pe Topshop.com, o pereche maro și una neagră. Deși prețul a fost destul de mare, sunt mulțumită de calitatea lor și nu mă așteptam să fie atât de versatili. Aveam o reținere vis-a-vis de acest tip de pantaloni, pentru că mi se păreau a fi incomozi, însă aceștia au pe dedesubtul pielii un material textil care se simte plăcut pe piele. 
       În Brașov am descoperit un magazinel simpatic pe Mureșenilor, de unde mi-am luat cardiganul vernil, care are partea din față brodată cu alb, dar din păcate nu am o poză mai clară, în care să se vadă frumoasele detalii. 


     În materie de cosmetice, mi-am luat doar strictul necesar și singura excepție au fost câteva produse luate din creditul pentru bloggeri oferit de cei de la Romwe.com. Mi-am ales două fonduri de ten asiatice, formula BB cream, însă după o primă testare, nu mi-au lăsat o impresie prea bună. Mult mai bun mi se pare bb cream-ul asiatic Misha, pe care l-am folosit până la ultima picătură și care m-a costat tot în jur de $10.
     În ceea ce privește lacul de unghii cu sclipici, el arată minunat în sticluță, încât abia așteptam să ajung acasă să îl încerc. Numai că dezamăgirea a fost mare când am constatat că lacul de unghii nu vrea să se usuce nici în ruptul capului. Ori o fi expirat, ori aceasta este reala sa calitate, nu știu să vă spun , însă cert este că nu vi-l recomand.

    La capitolul accesorii m-am destrăbălat în voie, pentru că simțeam că îmi lipsește ceva: ba o brățară, ba o pereche de cercei. Iată ce mi-am luat:




   Două minunate brățări, ambele cu niște aplicații deosebite, pe care deja le-am purtat de câteva ori. Adevărul este că îmi plac la nebunie și nu am rezistat să nu le cumpăr, dar nici nu regret că am făcut-o. Mai am câteva brățări în acest gen, îmi plac pentur că se prind repede la mână și arată foarte frumos pe încheietură.


   
   Pasiunea mea pentru cercei lungi, cu multe zorzoane, colorați, ciudați m-a făcut să cumpăr multe perechi până acum. Când văd niște cercei frumoși mi se înmoaie genunchii și trebuie să îi am, așa că sunt convinsă că aș renunța oricând să îmi iau ceva de îmbrăcat și să aleg în schimb o pereche de cercei pe care mi s-a pus pata. De la Mango m-am pricopsit cu o pereche de cercei etno, foarte colorați și cu multe zorzoane. Erau de mult timp pe lista mea de dorințe și mi-am zis să nu mai amân și să-i iau până nu dispar din raft.


     Cerceii aceștia cu franjuri au fost dragoste la prima vedere. Deși nu mi-au plcut niciodată cercurile acestea argintii, în fața franjurilor lungi nu am rezistat. I-am purtat deja de câteva ori și am început să mă îmbrac în așa fel încât să pot să îi port numai pe el (o mică manie de moment, aș zice!)


 
    Și nu în ultimul rând, o altă pereche de cercei de la Mango, sub formă de clopoței, cu franjuri albe, lănțișoare atârnate și câteva mărgeluțe de nisip viu-colorate
.
     Voi ce lucrușoare frumoase v-ați mai luat în ultima lună? Aștept cu drag comentariile voastre :)
     Vă pup!


7 comentarii:

  1. Ce ambalaje drăguțe au cosmeticele cumpărate ! Să le folosești cu drag ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Larisa:)
      Arata foarte dragut, intr-adevar, dar nu m-au convis sa le cumpar a doua oara :(

      Ștergere
  2. Cardiganul este absolut aborabil, ma si deprim cand ma uit la imagine, apoi la vremea de afara. Eu am tot cumparat ghete lately, ma pregatesc intens de zapezi :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alice! Si mie mi-a placut de prima data cand l-am vazut, nici nu am stat pe ganduri cand l-am luat, desi pe eticheta scria ca masura este L, iar eu port XS-S, dar nu îmi vine larg :)

      Ștergere
  3. Ce de minunății! Sunt formidabile brățările. De unde sunt?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa e geaca. Imi place mult si pare foarte calduroasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. O intrebare referitor la sheinside: in cat timp ajunge coletul? nu am comandat pana acum si as fi recunoscatoare daca mi-ai putea oferi cateva detalii.
    PS: geaca e foarte frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...