miercuri, 6 noiembrie 2013

Colecția mea de parfumuri Avon


    În primii ani de liceu am fost reprezentant Avon, în dorința de a câștiga mai mulți bani de buzunar. La sfârșitul fiecărei campanii, însă, o rugam pe mama mea să îmi achite factura, pentru că mereu găseam câte ceva atractiv în catalog, fie că era vorba de un parfum, o cremă de corp sau produse de machiaj.

    Sunt sigură că nu există persoană care să nu fi folosit măcar un produs Avon și adevărul este că produsele sunt bune, având în vedere și prețul pentru fiecare în parte. Produsele au prețuri rezonabile, atât la produsele pentru îngrijirea corpului, cât și cele de machiaj, mai ales parfumurile.Acum avem avantajul de a le comanda fără a apela la reprezentanți, prin intermediul magazinului online Avon(vezi aici).

   De la Avon am avut multe parfumuri până acum. Preferatele mele din liceu erau Treselle, Passion Dance și Today, parfumuri care și până în ziua de astăzi îmi plac mult de tot. Nici nu le mai țin minte pe toate, așa de multe au folosit!
   Astăzi, parfumul meu preferat de la Avon este Christian Lacroix Rouge, un parfum al pasiunii și eleganței. Este o esență parfumată floral-fructată foarte persistentă, cu un miros puternic, ușor înțepător datorită notelor de citrice și condimente. Parfumul este foarte feminin, iar farmecul său aparte este dat de notele lemnoase de cașmir. Prețul standard al unei sticluțe de 50 ml este de 130 lei, însă în diverse campanii o puteți găsi cu o reducere atractivă.
    Apa de parfum poartă semnătura celebrei case de modă Christian Lacroix, cunoscută pentru eleganța și extravaganța creațiilor sale. Însăși sticluța parfumului are un design elegant, fiind confecționată din sticlă roșu aprins, decorată cu motive florale negre.




     Colecția mea de parfumuri Avon din acest moment include următoarele ape de toaletă și de parfum:
  • apă de parfum Christian Lacroix Rouge
  • apă de parfum U by Ungaro 
  • apă de parfum In Bloom by Reese Winterspoon
  • apă de toaletă Passion Dance
  • mini-apă de parfum Avon Extraordinary
  • apă de parfum Timeless
  • apă de toaletă Bond Girl 007 Forever
  • apă de parfum Little Red Dress
     Puteți comanda online parfumurile Avon de AICI.
     Voi ce parfumuri Avon ați folosit până acum? Care este preferatul vostru?



3 comentarii:

  1. Si eu am folosit multe parfumuri Avon. Preferatul meu era Little Black Dress si apoi Pur Blanca.
    Astazi mi se par accesibile preturile lor, insa in liceu mi se pareau super scumpe, faceam economii serioase ca sa imi cumpar un parfum :))

    RăspundețiȘtergere
  2. citindu-ti postarea m-am regasit perfect... si eu am fost reprezentant ceva timp, insa am renuntat din aceleasi motive, eu eram cel mai fidel client al meu, simteam continuu nevoia sa cumpar tot ce aparea nou gandindu-ma "ce reprezentant bun sunt eu daca nu imi cunosc TOATE produsele". Dar am recunoscut ca am o problema si am fost suficient de puternica sa renunt. :D Iar, dintre parfumuri tin minte ca imi placea tare mult True Glow, iar in momentul acesta folosesc de la Avon Outspoken Fresh, ignorand complet toamna. Oooo, mai am si Timeless dar mi se pare mult prea evident pentru gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama foloseste little black dress de cand a a aparut.
    Am mai avut Pur Blanca varianta originala si varianta Blush, Passion Dance, Summer nu stiu cum..(o sticla lunga cu capac albastru), Simply Because ,Today care si-a schimbat mirosul dupa mai putin de un an...si Extraordinary. Cu Extraordinary am avut o experienta ciudata. Pe cataloage mereu imi parea interesant. L-am orimit cadou..mi-a placut pret de 2 folosiri si apoi nu mai puteam sa-l port. Din fericire a ajuns la cineva care pare ca-l apreciaza... fapt care ma bucura tare mult pentru ca regret sa-mi parasesc pasiunile.
    Primul meu parfum a fost Incandessence. Din pacate am ajuns sa-l asociez cu o persoana neplacuta care l-a folosit multi ani ..asa ca acum nu-l mai suport.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...