joi, 7 noiembrie 2013

Puterea Plantelor, sigură și eficientă


     Încă din copilărie am fost învățată cât de eficiente pot fi plantele pentru ameliorarea durerilor și tratarea afecțiunilor. De la ceaiuri până la leacuri naturale ”băbești”, toate mi-au arătat că, în multe cazuri, darurile naturii sunt mai bune decât medicamentele.
    Am cules plante medicinale, le-am pus la uscat și le-am ambalat în pungi de hârtie pentru ”când o fi nevoie”, așa că am savurat cești de ceai de mușețel sau de gălbenele când mă durea burtica, de tei și măceșe când simțeam că sunt predispusă la răceli și de soc când aveam stări de oboseală sau simptome de astenie. Printre acestea, ocazional serveam sortimente noi, de coada-șoricelului, mătase de porumb sau codițe de cireș.

    Ca un adevărat sanitar priceput, am fost învățată să folosesc frunzele de pătlagină pentru tratarea rănilor deschise și a sevei de rostopască pentru vindecarea iritațiilor.
    Tot din copilărie m-am împrietenit cu produsele apicole; câte o linguriță de miere ateriza în cana de ceai sau direct în gura mea larg deschisă de copil pofticios. Din când în când, dulceața albinelor era înlocuită cu o liguriță de bobițe de polen, pe care le sfărâmam cu veselie în gură. Și tot din bogăția stupului, pentru sănătatea dinților și a gingiilor, mestecam bucăți de ceară de albine, care oferă o prospețime mai mare decât orice gumă de mestecat sau dropsuri din comerț; păcat că prea puțină lume cunoaște eficiența acestui produs apicol.

    Astăzi este cu atât mai ușor să trăim sănătos și să folosim produse naturiste, grație magazinelor numeroase care comercializează astfel de produse, sub diferite forme: ceaiuri, suplimente, capsule sau cosmetice. Totuși, chiar și cu o asemenea diversitatea, de multe ori ne este greu să alegem produsele potrivite și să avem și garanția eficienței acestora.
    Eu vă recomand Puterea Plantelor, un magazin naturist online care pune la dispoziția noastră o sumedenie de produse atractive,  la prețuri pentru toate buzunarele. Chiar dacă pe site este disponibilă o listă lungă de afecțiuni, menită să ne faciliteze găsirea mai rapidă a produselor în funcție de necesitățile fiecăruia, eu vă recomand să descoperiți tot site-ul, pentru că veți vedea că sunt multe produse de care probabil nu știați.
   Diversitatea produselor este o garanție că putem să găsim aici ceea ce căutăm, fie că este vorba despre un produs cosmetic naturist, un supliment pe bază de plante pentru o afecțiune anume sau chiar produse alimentare organice.
   Organizarea produselor pe categorii este utilă pentru că ne permite să comparăm două produse asemănătoare și să îl alegem pe cel care ni se potrivește mai bine. De asemenea, putem găsi rapid produsul care ne interesează, căutând după categoria în care se încadrează. Dintre categoriile de pe site, am descoperit câteva foarte interesante, precum: Cuplu și sex, Detergenți Bio și Sucuri naturale.
    Acest plafar online reunește produse de la peste 100 de branduri, ceea ce arată că din ce în ce mai mulți producători sunt interesați de producerea și promovarea produselor naturiste. Dintre aceste branduri, doar o parte îmi este cunoscută, folosind cel puțin un produs de la fiecare dentre ele până acum: ceaiurile Fares, produsele cosmetice și suplimentele din plante Hofigal, uleiurile naturale Mayam, cosmeticele Elmiplant , produsele Walmark, produsele alimentare Solaris, Solaris Bio și Sano Vita, produsele cosmetice Essential care, produsele Himalaya. Lista mea este scurtă în comparație cu lista lungă a brandurilor de pe site, însă important este că am folosit deja multe produse naturiste și că acum am descoperit alte mărci noi, pe care trebuie să le încerc.

      Dintre toate aceste branduri, cel mai multe produse pe care le-am folosit sunt de la Hofigal: produse foarte bune, diversificate, la prețuri avantajoase. Și pentru că pe site-ul PutereaPlantelor găsiți o sumedenie de produse Hofigal, vă recomand cu încredere această marcă, dar vă încurajez să încercați și alte produse din multitudinea disponibilă pe site.
     Iată produsele mele Hofigal, pe care le folosesc cu multă plăcere. Am strecurat și câteva uleiuri de la Mayam, un alt brand pe care vi-l recomand. Tot de la ei am testat și uleiul de avocado și pe cel de argan, toate fiind uleiuri bio crude, extrem de eficiente și de folositoare.




      Cel mai mult la acest site mi-a plăcut faptul că am descoperit produse noi și interesante, care mi-au atras atenția și pe care nu le-am mai văzut pe alte site-uri până acum. Așa că am ținut să vă prezint și vouă câteva produse naturale de pe site-ul PutereaPlantelor.ro pe care mi-aș dori să le am și să le folosesc cu regularitate.
   

      Am o mare slăbiciune pentru produsele de exfoliere, așa că am pus ochii pe Untul de Shea Scrub anticelulitic; am mai folosit produse pentru îngrijirea pielii cu unt de shea, un ingredient 100% natural care hidratează pielea în profunzime. 
      În categoria de Sucuri naturale sunt câteva sortimente de băuturi organice atractive, însă cel mai interesant mi s-a părut cel din Noni Tahitian, un supliment natural extrem de cunoscut grație eficienței sale, care este un fel de Holy Grail al suplimentelor, conținând o serie de aminoacizi. Așadar, o sticlă din acest suc minune reprezintă o supradoză de energie și sănătate pentru organism. 
     Tot pentru prima oară am descoperit Apa Minerală Terapeutică Malnas și mi-a stârnit interesul cu atât mai mult cu cât este recomandată în tratarea afecțiunilor sistemului digestiv. Datorită problemei digestive pe care o am, am recurs la mai multe metode naturiste de ameliorare a durerilor de stomac, desigur, după ce am urmat tratamentul de vindecare recomandat de doctorul specialist. Sistemul digestiv este foarte sensibil, de aceea un produs natural precum această Apă minerală, care promite să reducă aciditatea gastrică și să crească motilitatea intestinală , pare să fie esențial pentru o persoană care își dorește să aibă un stomac sănătos.
      Un alt produs deosebit este Lăptișorul de matcă Pur Crud. Este adevărat că prețul unui flacon este destul de mare, însă eficiența acestui produs apicol este renumită, așa că eu o cosider a fi o investiție în sănătate.
      Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de cosmetice și suplimente pe bază de plante, tratamente și remedii naturiste , vă recomand să apreciați pagina de facebook Puterea Plantelor: https://www.facebook.com/PutereaPlantelor.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...