luni, 18 noiembrie 2013

Cumpărături de toamnă pe Miniprix.ro

     Am o mare pasiune pentru cumpărături, pe care cred că am moștenit-o de la tatăl meu și am dezvoltat-o în ultimii ani până a devenit dependență. Fie că este primăvară, vară, toamnă sau iarnă, îmi place să îmi cumpăr ceva nou, în special de pe site-urile online, cum este Miniprix(Click aici).
     Despre Miniprix am aflat în anii de facultate, când am înțeles pentru prima dată ce înseamnă să faci cumpărături deștepte: să îți achiziționezi haine de calitate, în tendințe, la prețuri foarte mici. De atunci, Miniprix a devenit tovarășul meu vestimentar, întâi în forma sa fizică, iar mai apoi sub forma online a platformei de cumpărături.

      Recunosc că în ultimii ani am preferat să comand direct de pe site, deoarece este mai comod și îmi place la nebunie să desfac pachetele,ca un copil curios în fața bradului de Crăciun. De asemenea, mai am și alte motive pentru care aș alege Miniprix ca site preferat pentru cumpărături:

  • asigurarea transportului gratuit pentru comenzi care depășesc valoarea de 100 lei
  • posibilitatea de a face retur gratuit, în cazul în care nu suntem mulțumiți de un produs sau nu ni se potrivește măsura comandată
  • diversitatea produselor: articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, plus o serie de produse partenere atractive (electronice și electrocasnice, cărți, cosmetice și produse alimentare, obiecte utile pentru casă și grădină)
  • fiecare produs în parte are fotografii bune și o descriere detaliată, pentru a ne putea da seama dacă este pe placul nostru și ni se potrivește
  • produse de calitate, de la branduri renumite, la prețuri foarte avantajoase
  • multe produse noi, în fiecare joi
  • reduceri periodice, foarte atractive - în fiecare săptămână putem găsi reduceri la diferite categorii de produse,care ne permit să economisim și mai mult


    Și pentru că îmi plac mai mult hainele decât vorbele, astăzi vă voi prezenta o ținută realizată din haine în tendințele toamnă-iarnă 2013. Prețul întregului outfit este de numai 256 lei; în alte magazine, numai prețul paltonului ar fi depășit cu mult valoarea întregii ținute. În plus, fiecare dintre cele patru produse este versatil, putând fi purtat și în alte combinații vestimentare.


     Paltonul din lână este un must-have al acestui sezon, în care ne sunt recomandate paltoanele și pardesiile în culori deschise, pastelate, care să alunge monotonia toamnei. În plus, culoarea oferă un plus de delicatețe acestui palton. Îmi plac nasturii îmbrăcați și buzunarele aplicate, precum și gulerul cu margini rotunjite.
    Am optat pentru o rochie bodycon, cu imprimeu floral. Designerii au recomandat pentru sezonul toamnă-iarnă 2013 imprimeurile florale reci, pe fonduri închise, cum este negrul sau albastru bleumarin. Rochia mulată, de lungime midi, este alegerea perfectă pentru o ținută de toamnă feminină.
    Ghetele maro cu acest design sunt la mare căutare în acest anotimp, fiind versatile și comode. Tocul de lungime medie ne asigură un plus de confort. Marele avantaj al acestui model de ghete este că arată foaarte bine în picior, indiferent dacă este purtat cu rochii, fuste sau pantaloni.
    Ca accesoriu, am ales o geantă-plic, care completează perfect ținuta. Îmi place nuanța închisă de verde, este foarte la modă în acest sezon. Îmbinarea dintre două tipuri de piele ecologică cu texturi diferite și elementele metalice decorative fac din acest plic un accesoriu perfect, atât pentru o ținută casual, cât și pentru una elegantă.

    Și dacă nu v-am convins încă de faptul că pe Miniprix vă puteți achiziționa haine și accesorii vestimentare în tendințele toamnă-iarnă 2013, am făcut pe detectivul de cumpărături și v-am adus 10 dovezi de necontestat:

      În acest sezon avem de unde alege când vine vorba despre jachete, paltoane și pardesie. Pe lângă paltoanele în culori pastelate, la mare căutare sunt imprimeurile camouflage și animal print


      Celebra bomber-jacket, inspirată de jachetele jucătorilor de baseball, este și ea un must-have al acestui sezon, fie că o purtați în combinații sport sau optați pentru o ținută mai curajoasă, cu rochie și  încățăminte cu toc. Cum v-am spus mai devreme, se poartă imprimeurile florale pe fundaluri reci, așa că puteți opta pentru un frumos pulover în combinația albastru roial-negru.



    În această toamnă, sunt în vogă hainele cu texturi strălucitoare, cum este cazul pantalonilor de mai sus. Nu-ți fie teamă să îi porți, pentru că deși par xtravaganți, sunt foarte ușor de asortat. De asemenea, în sezonul acesta se poartă pielea, fie că este naturală sau ecologică, așa că poți opta pentru o fustă frumoasă, cu buzunare aplicate.


   Nici în materie de încălțăminte Miniprix nu ne dezamăgește și ne pune la dispoziție multe modele în trend. Ghetele biker, cu ținte, catarame și alte accesorii metalice sunt cele mai căutate în această toamnă; eu am ales să vă prezint o pereche de biker boots mai speciale, cu un design ușor masculin, potrivite pentru adeptele stilului grunge. Tot influențate de moda masculină sunt și ghetele fără toc, cum sunt cele din mijloc; acestea pot fi combinate simplu, cu o pereche de blugi skinny. Nu în ultimul rând, faimoșii sneaker wedges, adică încălțămintea sport cu talpă ortopedică, extrem de versatili și de iubiți de foarte multe femei, grație designului și a tocului extrem de comod.

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, Aurelia! Eu mi-am comandat multe lucrusoare de la ei pe care am sa le prezint intr-o postare viitoare

      Ștergere
  2. Si eu comanda mereu de la ei,sunt seriosi..au produse frumoase si de calitate.Ultima data mi-am luat o geanta berska la un pret foartee mic,niste cizme si o bluza,superbe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru smart shopping, draga mea! Si mie imi place Miniprix, mai ales ca mereu au reduceri-surpriza si happy hours :)

      Ștergere
  3. Imi place magazinul miniPRIX si imi pare rau ca la noi in Buzau nu mai este. Ma duceam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu mai este, am fost si eu o data, cand am vizitat Vulcanii noroiosi. Magazinul se afla intr-un mall, parca Aurora se chema, si chiar mi-am luat o pereche de cizme superbe pe care si astazi le mai am :)

      Ștergere
  4. Mi-am luat multe lucruri dragute de-a lungul timpului de la ei, iar acum 2 saptamani tocmai mi-am imbracat fata de iarna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari, Michel! Inseamna ca fata ta a primit o sumedenie de minunatii pentru iarna!
      Si eu comand frecvent de pe Miniprix, in primul rand pentru ca am fost mereu multumita de calitatea produselor. In plus, preturile mici sunt grozave :D

      Ștergere
  5. frumoase lucrusoare au. E timpul sa comand si eu , nu am facut-o pana acum. Ador fustitele din piele!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nadia, te sfatuiesc sa iti iei inima in gura si sa plasezi o comanda de Black Friday, pentru ca cei de la Miniprix cu siguranta ca vor aplica reduceri consistente la foarte multe produse, daca nu chiar la toate de pe site. Este momentul oportun sa testezi produsele, sa vezi daca esti multumita de raportul pret-calitate si de serviciile Miniprix , in general :)

      Ștergere
  6. sunt produse foarte bune,de calitate si la preturi accesibile,si au mereu reduceri-surpriza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, Alina, pe Miniprix sunt anuntate reduceri-surprize foarte des, asa ca nu ai cum sa rezisti tentatiei de a nu-ti luat macar unul-doua lucrusoare!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...