sâmbătă, 21 decembrie 2013

Comandă ASOS

  Anul acesta m-am abținut cu greu să comand de pe Asos (vezi aici), site-ul meu favorit când vine vorba de haine și încălțăminte. Chiar dacă am intrat aproape săptămânal să văd noutățile, să adaug produsele favorite în wishlist, m-am ținut bine și nu am plasat nicio comandă timp de câteva luni.
    Dar lucrurile nu aveau să fie așa roz pentru o veșnicie,așa că la sfârșitul lunii noiembrie am căzut în păcat și am plasat o comandă pe Asos. Ispita a fost un cod de reducere de 20% căruia chiar nu am putut să-i rezist, în condițiile în care putea fi aplicat și produselor aflate deja la reducere(unele fiind reduse cu până la 70%, numai că trebuie să fii norocos să îți găsești măsura potrivită).
    Ce mi-am luat? Câte ceva din toate, ca să-mi treacă oful ultimelor luni în care am avut interzis la shopping pe Asos. Cu toate astea am fost atentă la bani și mi-am stabilit de dinainte un buget fix, pentru a mă limita oarecum.


    Deși mai avem o pereche de blugi roz, cumpărați tot de pe Asos, am zis să-mi mai cumpăr o pereche,dar să fie într-o nuanță diferită de roz. Dacă până acum îmi alegeam măsura UK8 la pantaloni, de data aceasta am ales UK6 și mi se potrivește mult mai bine. Au croiala skinny și au talia mai înaltă. Sunt confecționați dintr-un material destul de subțire, motiv pentru care sunt potriviți pentru zilele mai călduțe.
    Sora mea a râs când a văzut șapca cu perle și flori adăugată în coș, pentru că știe că eu nu port șapcă de fel, însă a fost un impuls de moment și am pus-o și pe ea acolo, mai ales că era la un preț mic-mic. Mi-a plăcut imprimeul, chiar dacă nu știu în ce măsură am să o și port. Poate vreodată, când o să mă fac mare, o să adopt stilul gangsta și am cu ce mă asorta . Haha!



   Cei de la River Island au multe produse cu broderie, dantelă, toate foarte drăguțe și feminine. Eu iubesc dantela și hainele care au un aer vintage, așa că mi-am dorit o fustă cu marginile brodate. Până la urmă mi-am ales această minunată fustă midi, de culoare alb murdar, prevăzută cu bandă elastică la spate. Am să o port la vară cu bustiere și crop-top înflorate și cu sandale cu toc. Eu mi-am ales măsura UK8, însă mi-e ușor lărguță, mai ales că vreau să o port ridicată până mai sus, aproape sub sâni.


   Chiar dacă nu merg la multe evenimente sau petreceri, mi-am cumpărat și o rochie din dantelă bej, de la Cocos Fortune. Cupele sunt întărite, cu burete, ceea ce este perfect pentru că nu sunt foarte dotată de la mama natură, iar niște cupe fără burete ar fi făcut imposibilă purtarea acestei rochii. În plus, poate fi purtată fără sutien. Singurul incovenient este fermoarul, care se întinde pe toată lungimea spatelui. Am eu o teamă la genul acesta de rochii, să nu cumva să se desfacă fermoarul și să rămân în lenjerie în mijlocul petrecerii. Mi-am ales tot măsura UK8 și rochia nu vine tocmai mulată pe corp (încă nu m-am obișnuit cu faptul că am scăzut în greutate și am reținerea de a comanda UK6 pentru că nu-mi doresc ca hainele să țipe pe mine).


    Sandalele acestea mi se par tare versatile. Sora mea și-a luat o pereche asemănătoare de la Zara, acum vreo două veri, dar nu cred că le-a purtat decât o singură dată. Problema este că purtăm măsuri diferite, așa că nu ne putem împrumuta încălțămintea. Am să port sandalele cu fuste albe cu broderie, rochii înflorate din materiale vaporoase și, desigur, blugi skinny.

    Nu am mai găsit link-ul tuturor produselor, însă bugetul pe care l-am alocat a fost de numai 50 lire pentru toată comanda (scăzând reducerea de 20%). Eu sunt mulțumită de ce mi-am luat cu aproximativ 250 lei :) Puteți profita de reducerile lor AICI!
   Să nu vă gândiți că asta este tot, pentru că eu mereu sunt vulnerabilă de sărbători, îmi place să mă răsfăț cu mici cumpărături. Am mai palsat două comenzi pe Asos între timp, pentru că au mai avut două coduri de reducere: unul de 20% și altul de 25%. Vă povestesc despre ce mi-am mai luat după ce voi primi comenzile :) Până atunci, mai intru să adaug câte ceva în wishlist, mai ales că se apropie ziua mea de naștere și trebuie să profit de scuza aceasta din plin!

3 comentarii:

  1. Foarte frumoase toate. Să le porti cu drag.
    Te pup..

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt dragutze toate produsele, dar cel mai mult imi place fustita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoase!!nu pot sa nu am una care nu imi place din toate postarile!!! <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...