vineri, 17 ianuarie 2014

Bandage Dresses - Udobuy Design

   Nu este prima oară când am ales ca subiect al articolului rochiile tip bandage, însă mi-au căzut cu tronc aceste modele deosebit de feminine și sexy. Fie că au volane, diverse aplicații sau decupaje, rochiile bandage sunt confecționate din materiale elastice, care urmează liniile corpului.
   Unele dintre cele mai frumoase modele le-am văzut în magazinul online Udobuy.com, unde sunt disponibile o mulțime de astfel de rochii; chiar dacă nu le-am numărat, cred că sunt în jur de 200 de rochii și fuste bandage, în diverse culori, de diferite lungimi și cu croieli care mai de care mai atrăgătoare. Fără a exagera, vă spun că acest rochii create special pentru acest site sunt de cea mai bună calitate, pentru că după într-un final mi-am achiziționat și eu una, într-o nuanță primăvăratică de verde-mentă.
    Prețurile rochiilor variază între $28 și circa $140 de dolari, însă modelele cele mai scumpe sunt deosebite, și dacă ar fi să facem conversia valutară, o rochie care costă în jur de 450 lei este o adevărată bijuterie. În plus, nu știu în ce măsură am găsi rochii bandage la fel de frumoase în magazinele fizice românești, la același preț!
    Rochiile sunt confecționate din materiale calitative, o combinație de rayon, nylon și spandex, care face ca rochia să nu fie rigidă ci să urmeze liniile corpului, fără a face cute. Mai mult, fiecare produs în parte are pagina proprie, unde sunt expuse foarte multe fotografii, atât cu rochia în detaliu, cât și cu ea purtată de un manechin.

   Pentru femeile cărora le plac rochiile clasice, am făcut o selecție de rochii negre, în diverse croieli. Rochia neagră are avantajul de a camufla micile imperfecțiuni și de a crea efectul optic de micșorare. Fie că optați pentru o rochie cu mâneci lungi, ori pentru una cu decupaje sexy, ori pentru rochia cu aplicații metalice, la Udobuy le găsiți pe toate! Pentru detaliile fiecărei rochii și mai multe fotografii, accesați link-urile colorate în roșu.

4. Rochie cu volan - $99


    Pentru femeile care vor să fie cât mai atrăgătoare și mai focoase, rochiile în nuanța potrivită de roșu este cea mai bună alegere. Pe site este disponibilă o gamă largă de rochii roșii, așa că trebuie doar să vă găsiți modelul preferat, precum și croiala care vă avantajează cel mai bine. O rochie roșie este potrivită atât pentru o întâlnire romantică, cât și pentru un eveniment la care cu siguranță veți atrage multe priviri.



   Și pentru că cei de la Udobuy vor să își promoveze cât mai bine frumoasele rochii, au periodic câteva modele la preț promoționat, reduse cu până la 65%. Iată o selecție de astfel de rochii, aflate în acest moment la un preț foarte mic:


1. Rochie mov - $28
2. Rochie roz- $34

   Eu am ultimul model, mai exact rochia verde-mentă cu bretele subțiri. La spate are mai multe bretele și aplicații metalice aurii. Cât de curând voi face o postare cu această rochie, pentru a vă arăta cât de frumoasă este în realitate. 
   Vouă ce model vă place cel mai mult? Purtați rochii bandage de obicei?

Un comentariu:

  1. Tu ai comandat de la udobuy? Sunt seriosi? Cat dureaza livrarea unei comenzi?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...