miercuri, 15 ianuarie 2014

Este vremea inelelor!

   Când vine vorba despre inele, cei mai mulți dintre noi ne gândim, instinctiv, la căsătorie. Fie că este vorba despre inelul de logodnă sau de verighetă, această bijuterie, de altfel deosebită, ne conduce cu gândul spre legământ, angajament, promisiune.
    Adevărul este că, în fapt, inelul este o bijuterie la fel de frumoasă ca o brățară, un set de cercei sau un colier, numai că bărbații au început să se ferească să mai ofere inele iubitelor sau femeilor din viețile lor, cu teama ca acest dar inofensiv să nu se transforme în ceva mult mai serios. De unde și până unde? Ei bine, nu știu, însă cert este că nouă, femeilor, ne place să primim în dar inele minunate, din argint, aur sau gablonțuri, care să ne înfrumusețele degetele și pe care să le purtăm cu mare drag. În plus, drumul de la un inel la verighetă este unul lung, cu multe obstacole ”sentimentale”, pe care majoritatea dintre noi îl parcurgem, mai devreme sau mai târziu. Așa că ar trebui să renunțăm la această mentalitate greșită și să purtăm inele cu mândrie și, mai ales, să le dăruim din inimă, fără reținere.

    În magazinul online RegalGold.ro am avut încântarea să descopăr o gamă foarte diversificată de bijuterii deosebite, la prețuri avantajoase, însă mie cel mai mult mi-au atras atenția inelele. De ce inelele și nu altă categorie? Pentru că sunt în căutare de modele de inele pe care să le pot asorta cu ușurință stilului meu vestimentar. Chiar dacă mi-a fost greu să aleg un inel preferat, până la urmă m-am oprit la o bijuterie delicată, foarte feminină: Veriga colecția „Stiva de Inele”, lucrată din argint, decorată cu floare de sidef care oferă un plus de finețe acestui model. Inelul are forma unei crenguțe răsucite, la capătul căreia se afla o floare discretă.
   Modelul acesta de inel poate fi purtat zilnic, indiferent de ținută sau de ocazie, în condițiile în care nu este o bijuterie opulentă, cu un design foarte încărcat. Dimpotrivă, designul simplu îl transformă într-un accesoriu potrivit pentru femeile delicate, a căror senzualitate și discreție este transmisă chiar și prin intermediul accesoriile pe care le poartă.  Pentru a crea ideea de stivă, aș opta pentru alte două inele simple, lucrate tot din argint.


    Desigur, în stiva de inele  se regăsesc multe alte modele interesante, nu doar veriga împletită cu floare de sidef. Sunt și inele opulente, inele cu modele aparte, inele pentru femei puternice, dar și pentru femei visătoare. Aici găsiți chiar și inele pentru femeile jucăușe, care au suflet vesel de copii, pentru că la Regal Gold, magazin online de bijuterii lucrate manual în Israel se găsesc accesorii pentru toate vârstele, dar mai ales pentru toate gusturile.



   Avantajul acestor inele tip verigă este faptul că pot fi purtate și combinate după bunul plac, în funcție de dispoziție sau de ținuta pentru care optăm. Pe lângă bijuteriile cu modele, în această categorie se găsesc și inele simple, atât de utile când vine vorba să creăm o stivă de inele. Mai cunoscută decât stiva de inele este ideea de brățări suprapuse, adică un set de mai multe brățări purtate laolaltă; ca și în cazul brățărilor, este de preferat să purtăm un singur inel cu model, iar restul să fie cât mai simple, pentru a evita aspectul încărcat.

   Prețul inelelor din stivă variază între 45 și 465 lei, iar modelele sunt variate și ne permit să alegem variantele preferate pentru a crea combinația potrivită stilului nostru. Ție care dintre ele ți se potrivește cel mai bine?

   


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...