joi, 30 ianuarie 2014

Bijuterii din argint lucrate manual în Israel

  Când vine vorba despre cadouri deosebite, mă gândesc mereu la bijuterii, pentru că sunt pe placul tuturor femeilor. În plus, o bijuterie este un cadou potrivit pentru aproape orice ocazie, fie că este vorba despre o aniversare, o petrecere de logodnă sau o avansare pe plan profesional. De asemenea, un bărbat îi poate oferi iubitei sale o bijuterie oricând, din dragoste, fără a fi nevoie să existe o ocazie anume pentru a-ă dărui un accesoriu pe care îl merită.
   Cum se apropie Ziua Îndrăgostiților și, apoi, Dragobetele, m-am gândit să vă prezint magazinul online Regal Gold, unde puteți găsi cele mai frumoase bijuterii din argint lucrate manual în Israel. De la inele, brățări, cercei, broșe și coliere, toate modelele sunt deosebite și lucrate cu mare atenție la detalii. Bijuteriile sunt lucrate într-un stil neo clasic în mare vogă, design-ul lor este unul modern, iar raportul preț-calitate este unul dintre motivele pentru care îți vei dori să revii în acest magazin online.
   Pentru iubite, logodnice și soții, cele mai potrivite bijuterii sunt cele sub formă de inimioară, care transmit mesajul de dragoste într-o formă specială. În categoria Valentine”s Day sunt disponibile mai multe modele de pandative, inele și brățări perfecte pentru această sărbătoare a iubirii. O inimioară delicată purtată la gât îi va aminti iubitei tale cât de mult înseamnă pentru tine și cât de sincere sunt sentimentele tale.
   Dar dacă doriți ceva mai aparte, puteți opta, spre exemplu, pentru un ceas superb, confecționat din argint. Este preferatul meu datorită designului deosebit, care îl diferențiază de celelalte ceasuri pe care le-am văzut în alte magazine. Brățara și cadranul au o manoperă încântătoare, iar mecanismul japonez al ceasului are o garanție de 24 de luni.  Cadranul din sidef oferă un plus de strălucire acestui ceas, având capacitatea de a reflecta lumina. Cu siguranță acest accesoriu feminin va arăta minunat la încheietura oricărei femei, putând fi accesorizat la diverse ținute vestimentare.


   Pe lângă acest model, pe site mai sunt disponibile și alte ceasuri, toate lucrate manual din argint, cu niște detalii deosebite. Puteți alege preferatul vostru dintre ceasurile cu cadran rotund, oval, pătrat sau dreptunghiular, cu brățară metalică sau curea din piele, decorate cu flori sau simple. Un ceas este un cadou simbolic, chiar dacă în sine este numai un instrument de măsurare a timpului. Oferind unei persoane iubite un ceas îi oferi posibilitatea de a putea măsura timpul prețios pe care îl petreceți împreună , ori trecerea orelor până în clipa în care vă veți reîntâlni. În plus, un astfel de accesoriu este deopotrivă un obiect decorativ, cât și unul practic.

   Ție ce bijuterie ți-ar plăcea să primești în dar de Ziua Îndrăgostiților?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...