joi, 23 ianuarie 2014

Ceasuri cu flori


    Dacă îmi urmăriți blogul, știți că îmi plac la nebunie lucrurile cu flori, indiferent că este vorba de haine, genți sau accesorii. De curând am primit un ceas roz cu floricele în comanda BeSpecial, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. De ce? Păi, în primul rând pentru că are brățara cu flori, iar în al doilea rând pentru că este roz. Eu niciodată nu m-am dat în vânt după ceasuri, chiar dacă am văzut multe modele superbe până acum. Unele au niște prețuri mult prea mari pentru bugetul meu și nu știu dacă sunt dispusă să fac o asemenea investiție, mai ales că pentru mine un ceas este un accesoriu ca și brățara, cu rol pur decorativ.
    Ceasul roz  a costat 45 lei, dar nu mai este disponibil pe site. Totuși, dacă vă place modelul, puteți opta pentru varianta pe bleu, care este la fel de simpatică și poate fi comandată de aici.
    Eu am avut o mică problemă, în sensul că brățara ceasului, care măsoară în jur de 19 cm, mi-a fost cam largă și aproape că îmi scăpa de pe mână. Ar fi fost mai bine ca brățara ceasului să fie ajustabilă, pentru că unele persoane au încheietura mai subțire. Am avut însă norocul să îl ajustez cu ușurință, mai ales că eu mă și ocup cu confecționarea bijuteriilor (vezi aici). În mai puțin de 5 minute lungimea ceasului a fost ajutată și imediat l-am pus la mână, unde a stat până a doua zi.


    Cine are mai multă răbdare, poate să caute acest model, dar și altele cu flori pe site-uri precum e-bay.com, unde cu siguranță se găsesc o serie de modele frumoase la prețuri mai convenabile. Totuși, mie prețul de 45 lei mi s-a părut accesibil, dar dacă nu aș fi știut să ajustez lungimea probabil că aș fi fost dezamăgită, pentru că nu aș fi putut să-l port (mi-ar fi căzut de pe mână).
   Ceasul este finuț și merge purtat la ținute femine, cu rochițe sau bluze delicate. Pe lângă cadranul roz deschis, ceasul are șase floricele într-o nuanță mai intensă de roz. Este primul ceas pe care îl port în ultimii 5-6 ani, așa că m-a făcut să stau cu ochii pe cadran tot timpul. Uitasem cum este să ai ceas la mână și să verifici constant ce oră este, mai ales atunci când nu ai nimic de făcut.


    Noul meu ceas m-a făcut să caut și alte modele de ceasuri cu flori, iar cum internetul nu duce lipsă de nimic, am găsit o sumedenie de astfel de accesorii, care mi-au încântat privirea. Cu greu am făcut o selecție de 6 ceasuri, care au modelul floral fie imprimat pe cadran, fie pe brățară. Unele dintre ele au prețurile destul de mari, însă cine își dorește cu adevărat un lucru face economii și intră în posesia lui, în cele din urmă.
    Voi ați purta ceasuri cu flori sau vi se par mult prea încărcate/colorate? 


1. Asos.com- 125 lei
2. Jcpenney.com - 135 lei
3. Debenhams.com - 110 lei
4. Bluefly.com - 255 lei
5. LordandTaylor.com - 985 lei
6. Guess.com - 500 lei


5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...