sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Pantofii Ted Baker



    În 2013 se pare că am fost tare cuminte, întrucât printre altele, Moșul mi-a adus de sărbători această bijuterie de pantofiori de la Ted Baker (click aici). Probabil vă amintiți când vă spuneam că acest brand este unul dintre favorite mele, datorită produselor de o calitate foarte bună și a designului special.
   Și marea surpriză a fost să descopăr, printre cadourile de Crăciun, frumoasa cutie verde inscripționată Ted Baker, care ascundea adevărata surpriză: o pereche de pantofi cu sclipici albastru, foarte delicați și strălucitori. Formatul decupat amintește de stilul retro, la fel și fundițele supradimensionate atașate pe botul pantofului. Deși tocurile sunt subțiri, mi se par destul de comode, chiar dacă m-am plimbat încălțată în pantofi doar prin casă, pe covor. Tocurile măsoară în jur de 10 cm și au flecuri de rezervă.
    Ce este fantastic la produsele Ted Baker este faptul că au o sumedenie de detalii care te fac să te îndrăgostești de produse, de la ambalaj, la etichete, până la produsul în sine. Spre exemplu, pantofii mei au în interior o porțiune aurie pe care este inscripționat numele brandului. La spatele pantofilor sunt prinși butoni metalici aurii de dimensiuni mici, cu sigla TB. Pe talpa pantofilor, pe lângă modelul floral, este scris un mesaj care li se potrivește perfect pantofilor: „Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life”. Și ironia face ca, fix înainte să citesc mesajul de pe talpă, să exclam împreună cu sora mea:
                 - Vai, ce pantofiori de Cenușăreasă! :))

    În concluzie, am fost super încântată de acest cadou care a fost mai mult decât o dovadă a faptului că cineva mă iubește mult de tot ! Recunosc că mi se par atât de prețioși încât nu-mi vine să-i scot din casă, din cutiuța lor .



 
   Și pentru că și în 2014 vreau să fiu cel puțin la fel de cuminte, am mai pus ochii pe câteva lucrușoare de la Ted Baker, toate disponibile pe Asos (vezi aici). Pantofii se găsesc și într-o nuanță superbă de verde-mentă, însă am zis să-i pun pe cei nude ca să arate bine colajul (și nu pt că ar fi mai prejos!). Am găsit multe modele minunate de ceasuri, însă acesta cu cadranul ușor perlat mi se pare foarte finuț și ușor de asortat atât la rochii, cât și la pantaloni.


8 comentarii:

  1. Foarte frumoși. Sa i porți cu drag! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbi pantofii tai! Sa-i am eu i-as tine in vitrina, nu cred ca as putea sa-i port :))
    Sa-i potri sanatoasa!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, Oana, si mie o sa-mi fie greu sa-i port, pentru ca sunt atat de dragalasi :D

      Multumes mult! Pupici

      Ștergere
  3. Superbi sunt pantofii tai!!! Au puterea de a fi punctul de interes al unei tinute! Sa ii porti sanatoasa si iubita!

    Chiar intentionam sa-ti spun ca pantofii nude ma vrajisera si la Aurora dar...daca preturile-s rotunde, tac chitic!

    Te pup, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ilda!

      Da, pantofii nude sunt superbi! Sunt si pe verde mentă, dar mă uit ca un spectator la pretul pe care-l au :))
      Te pup

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...