joi, 6 februarie 2014

Ținută de iarnă ca în povești


   Săptămâna trecută, în toiul ninsorilor, nu am avut nimic mai bun de făcut decât să fac niște fotografii pentru blog. Neglijența mea a fost atât de mare încât am făcut fotografii pentru 3 ținute diferite, timp în care am fost îmbrăcată foarte subțire și am și transpirat schimbând hainele în grabă. Mai mult, încercând să „păcălesc” vremea, mi-am pus ceva în cap, însă asta nu m-a scutit de o răceală urâtă cu care mă confrunt acum și a cărei victimă am devenit. N-am mai pătimit așa din adolescență, însă măcar atunci puteam să-mi caut scuze în schimbările hormonale și fluturii în stomac specifice perioadei.
    Pentru astăzi am pregătit o ținută de poveste, pe care cu greu aș putea să o port iarna, în condițiile în care temperaturile sunt scăzute și nămeții mari. Ideea a plecat de la frumoasa bluză albă pe care am primit-o în ultima comandă FrontRowShop și pe care aș fi putut-o combina în n moduri, mult mai potrivite pentru temperaturile de afară. Bluza este deosebită, este confecționată dintr-un material interesant, ușor rigid, ca o plasă cu găurele foarte, foarte mici, iar fiecare element al broderiei este cusut individual. Bluza are o croială lejeră, lucru care se poate observa cu ușurință: deși am ales măsura S, bluza este lărguță. Pe site este disponibilă și o rochie confecționată din același material, care respectă croiala acestei bluze. Tot de aici mi-am ales și două bentițe de păr cu ținte, de altfel foarte practice.
    Am asortat noua bluză cu o fustă verde deschis decorată cu flori din voal, pe care eu am confecționat-o. Fusta este potrivită pentru anotimpurile calde, dar eu am făcut o excepție și am scos-o...la zăpadă! Pe deasupra am optat să port o hăinuță din blană de culoare alb murdar, cu mâneci trei sferturi. Deși este simpatică, niciodată nu a înțeles utilitatea acestor mini-jachete, care nici nu țin de cald, sunt și greu de întreținut și te fac să te simți ca un ursuleț. O am în șifonier de ceva vreme, așteptând momentul oportun, dar nu am scos-o până acum la plimbare, pentru că fie e prea cald, fie prea frig ca să o pot purta.
    Ca accesorii, am ales o băscuță din blana artificială, prevăzută cu ciucure. Căciulița este tare pufoasă, însă e un pic cam largă, așa că îmi alunecă de pe cap. Mie mi se pare tare simpatică, chiar dacă arată ca o brioșă îmblănită. Dresurile din dantelă le-am achiziționat dintr-un magazin vintage acum vreo 3-4 ani și sunt intacte, chiar dacă le-am purtat de câteva ori; nu am găsit nicăieri unele care să se apropie ca model, dar mai ales ca și calitate de acestea. 
     Vă sfătuiesc să nu vă jucați cu vremea, cum am făcut eu (suferințele sunt prea mari!)!
     Vă pup și vă doresc multă inspirație în tot ce faceți :)
   

Bluză FrontRowShop.com 
Haină Sphinx Couture
Fustă handmade/ EbonyVintage
Ghete Asos.com
Brățări SheInside.com
Dresuri vintage









8 comentarii:

  1. tinuta este foarte dulce, imi plac botinele tale mult.si fusta e draguta, si bluza...dar vorba ta, ingheti in ele :D dar tot frumoase raman!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dresurile sunt parcă desprinse dintr-o poveste! Îmi plac extrem de mult. =)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa tiunta, pacat ca ai racit :(
    http://eyesofabeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce draguta esti!:) Imi place mult tinuta ta! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...