duminică, 9 februarie 2014

Review Vopsea de păr Syoss Professional Performance- Nuanța Mahogany Brown 4-2


    De câteva luni mi s-a pus pata să-mi vopsesc părul în roșu, așa că am renunțat la blond și am pus planul în aplicare. La început am apelat la o vopsea fără amoniac care deși avea o culoare asemănătoare coniacului, nu a rezistat deloc pe păr, despre care v-am povestit în postarea de aici. Deși aveam de gând să mă întorc la blond, am căzut ispitei de a mă vopsi într-o nuanță mult mai închisă de roșu. Chiar înainte de Crăciun am folosit vopseaua permanentă Syoss Professional Performance, nuanța 4-2 Mahogany Brown, comandată online de AICI, care în fapt este un roșu burgundy foarte intens. După experiența neplăcută cu vopseaua Syoss fără amoniac, care s-a dus după 2-3 spălări, am zis că mai bine folosesc o vopsea permanentă, care nu doar să-mi coloreze părul.
    Mai jos puteți observa cum acționează vopseaua asupra diverselor nuanțe de păr. Mie mi-a ieșit fix ca pe cutie, adică o nuanță stridentă ca vișina putredă. Culoarea nu are de-a face cu șatenul, în ciuda denumirii sale, fiind o nuanță evidentă de roșu.



   Imediat după vopsire, părul arăta așa, adică de un roșu intens, exact ca pe cutie. Deși nu mi-am dorit niciodată să fiu atât de colorată în cap, nu mi-a displăcut rezultatul final, chiar dacă schimbarea este una evidentă. Vopseaua a colorat părul în totalitate, uniform, lăsându-l strălucitor.


   Ca la fiecare vopsea, marea întrebare este: cât timp rezistă culoarea? Eu nu pot spune că am întâlnit până acum vopseua care să reziste întocmai specificațiilor de pe ambalaj, reușind să-și păstreze intensitatea și strălucirea de la început. Este drept că nici nu am folosit vopsele foarte scumpe! Așa că nici această vopsea nu s-a descurcat foarte bine ca și rezistență, deși nu o pot compara nicidecum cu vopseaua fără amoniac, care este mai degrabă un nuanțator. La fiecare spălare apa s-a colorat de la vopsea; după mai puțin de o lună de la vopsire părul arăta ca în fotografia de mai jos, dar recunosc că în acest interval mi-am spălat părul de foarte multe ori (chiar și de 3-4 ori pe săptămână) și nici nu am folosit vreun produs cosmetic destinat întreținerii părului vopsit. 
   Momentan, părul etse tot roșu, dar culoarea nu mai este atât de puternică, rădăcinile au crescut destul de mult datorită tratamentelor cu ulei de ricin și de cocos, iar părul și-a pierdut strălucirea pe care o capătă imediat după vopsire.

     Per ansamblu, vopseaua Syoss Professional Performance nu a fost o dezamăgire și a reușit să îmi coloreze părul într-o nuanță foarte frumoasă de roșu. Probabil că vopseaua ar fi rezistat mult mai bine dacă nu aș fi spălat părul atât de des și dacă aș fi avut grijă să folosesc măcar un balsam sau o mască pentru păr vopsit. Ca și preț, vopseaua este accesibilă, costă în jur de 15 lei, dar prețurile variază ușor în funcție de magazinul din care o achiziționați. O puteți comanda online AICI,  la cel mai mic preț.
    Chiar dacă în sezonul primăvară-vară 2014 părul în tonuri de roșu este în tendințe, eu îmi doresc să revin la blond, dar încă nu mă pot decide. Între timp, mai las părul să crească, aplic uleiuri naturale și încerc să-l rehidratez, pentru că s-a deteriorat destul de mult în această iarnă.
    Voi ce experiențe ați avut cu vopseaua de păr de la Syoss? Pentru ce culoare a părului veți optat în această primăvară?


   M-am mai vopsit și cu:
Vopsea de păr Syoss Professional Performance - Nuanța 10-5 Blond Los Angeles (Click aici)
- Vopsea Syoss Professional Performance - nuanța 10-95 Blond Intens Rece (vezi aici)
Vopsea  fără amoniac Syoss Oleo Intense - Nuanța 6-76 Warm Cooper (Click aici)
Vopsea  fără amoniac Syoss Oleo Intense - Nuanța 9-60 Sandy Blond (Click aici)
Vopsea  L'Oreal Casting Creme Gloss - Nuanța 7304 Cinnamon (Click aici)
Vopsea Garnier Color Naturals - Nuanța 110 Blond Natural Foarte Deschis (Click aici)

Un comentariu:

  1. Eu nu m-am vopsit cu syoss pana acum.Doar ce am terminat operatiunea de reinnoire a culorii in partea de jos a capului,dar cu un rosu de la Palette Deluxe.am o pasiune pt vopseaua palette,e singura care mie.mi rezista o gramada in par,fara probleme! O sa pun si eu poze cu ce a iesit la mine :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...