miercuri, 19 martie 2014

OOTD: Casual Spring


    Ce zile frumoase de primăvară, parcă nici nu-mi vine să cred că s-a topit zăpada, că zilele friguroase au trecut. Cum în ultima perioadă am făcut câteva noi achiziții, pe care nu am apucat să vi le prezint, m-am gândit să le combin într-un outfit pentru acest început primăvăratic.
    Voi începe cu bluza Bershka de pe Kurtmann.ro, pe care am inclus-o și într-o postare anterioară. Bluzița are un model aztec foarte cool și grație croielii high-low poate fi purtată în fel și fel de combinații moderne. Este confecționată dintr-un material moale și plăcut la atingere, așa că o pot purta toată ziua fără să transpir. Mi-am ales măsura M pentru că vroiam să fie un pic mai lejeră și îmi place la nebunie cum se așează pe corp. Abia aștept să se mai încălzească, să o pot purta cu pantaloni scurți. Poate fi purtată și cu fuste, promit să vă arăt și o astfel de combinție.

   Ghetele bej au fost incluse în ultima comandă Oasap.com și nu mă așteptam să mi se potrivească atât de bine în picior. Am ales măsura 37, dar trebuie să fiu atentă când le încalț, pentru că nu au fermoar. Datorită tocului mic, sunt foarte comode, deja le-am scos la mai multe plimbări și nu am avut probleme cu ele ori dureri de picioare. Din păcate, sunt căptușite în interior, iar blănița moale este un pic cam călduroasă pentru zilele acestea de primăvară, dar eu tot sper să se mai tocească un pic. Ghetele nu sunt confecționate din piele întoarsă, dar arată foarte bine în realitate. Îmi plac curelele decortive, iar culoarea și designul le face să fie versatile. În comandă am mai avut și o pereche de cercei verzi, pe care îi puteți vedea la sfârșitul postării.

    Tot noi sunt și colanții negrii de la FrontRowShop.com, pe care i-am așteptat cu mare interes. Colanții sunt fabricați din cașmir și sunt groși, dar mai ales călduroși. Dacă se mai încălzește puțin afară nu îi mai pot purta, dar vor fi perfecți pentru toamna& iarna viitoare. Au talia foarte înaltă, așa că sunt mai mult decât potriviți pentru zilele reci. Materialul moale se simte plăcut pe piele.
    Nu am putut să ies afară doar în bluză, așa că am optat pentru geaca de blugi SheInside, care este foarte ușor de combinat. Aceasta arată foarte bine în realitate și se așează frumos pe corp. Mă gândesc deja că va fi una dintre favoritele primăverii, alături de bomber jacket tot de pe acest site.
 

Bluză Bershka via Kurtmann.ro
Colanți/Pantaloni FrontRowShop.com
Ghete Oasap.com
Jachetă SheInside.com








***



6 comentarii:

  1. Aaahaaaaa, pai chiar spunea Aurora ca noi doua avem geci din denim frumoase! Acum inteleg!!! :)

    Imi plac tare mult ghetutele! Am stiut de cand am vazut poza de pe Fb ca va arata super intreaga combinatie!

    Pupici, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult bratarile!!!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta tinuta!
    Pupici
    NIcole
    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  4. ghetele m-au cucerit, imi plac la nebunie <3

    RăspundețiȘtergere
  5. intreaga tinuta e frumoasa, dar mie personal imi plac mult de tot ghetutele si bluza....

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e chiar genul meu de tinuta :X Botine maro, pantaloni negru si denim. Live it!

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...