vineri, 14 martie 2014

Set parfumat Parlez-moi d' Amour John Galliano


  Chiar dacă nu mi-am propus asta, am strâns deja o colecție măricică de parfumuri, dintre care unele nu au fost decât încercate. Nu vă imaginați că am numai parfumuri de lux, pentru cã nu sunt genul care să arunce 400-500 ron pe un parfum, mai ales că mereu exagerez cu aplicarea lui. Mai mult decât parfumurile, îmi plac seturile sau casetele parfumate, care pe lângă apa de toaletă/parfum, conțin fie loțiune de corp, gel de duș, pudră strălucitoare, pentru că mi se par mai convenabile, iar ambalajele sunt tare simpatice.
  De curând mi-am achiziționat setul parfumat Parlez-moi d'Amour by John Galliano, pe care l-am găsit la un preț atractiv în magazinul online Strawberrynet.com. Momentan mai este disponibil doar acest set. Mi se întâmplă uneori să-mi cumpăr cosmetice doar pentru că au un ambalaj frumos, iar când am văzut cutia și parfumul sub forma unei scrisori de dragoste timbrate, vã dați seama că nu am rezistat tentației și am adăugat setul în coșul de cumpărături fărã să stau prea mult pe gânduri.


L-am așteptat cu emoții, cum se întâmplă de fiecare dată când fac un blind-buy. Recunosc că l-a prima impresie nu mi-a displăcut, dar nici nu m-a dat pe spate, la modul de a îl declara favoritul meu. Totuși, Parlez-moi d'Amour este un parfum fructat, dulce, tare plăcut, care persistă foarte bine pe piele, așa că nu mi-a părut rău că l-am cumpărat nici măcar pentru o clipă. 
   Caseta parfumatã include următoarele produse:
       - apă de toaletă 80 ml
       - lapte de corp parfumat 125 ml
       - mini-apă de toaletă 10 ml




 Eu zic că sticluța de 80 ml este mai mult decât generoasă, așa că pot să pulverizez ori de câte ori vreau dulceaga esență. Varianta mini mi se pare practica, pentru că o pot lua oriunde cu mine, încape în orice geantă, chiar și în poșetele-plic; astfel, parfumelul poate fi împrospãtat ori de câte ori simțim nevoia.
  Sticluța transparentă a parfumului are o formă clasică, numai că se vrea a fi o parfumată scrisoare de dragoste, cãreia John Galliano i-a aplicat un timbru înflorat. Laptele de corp are un ambalaj simplu, alb, și este sigilat, pentru ca produsul să rămână intact până la desigilare.
   Iată și notele acestui parfum potrivit pentru sezonul cald:
- note de vârf: mandarin, zmeură, coacăze
- note de mijloc: lavandă, iasomie, trandafir
- note de bază: patchouli, vetiver, vanilie

   Pentru mai multe detalii despre apa de toaletă Parlez-moi d'Amour / John Galliano, precum și feedback-uri ale altor cumpărãtori, consultați Fragrantica

4 comentarii:

  1. Tu cand primesti parfumuri de pe Strawberry, nu trebuie sa platesti si taxe vamale ? Mie mi s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, de obicei includ și un produs cosmetic pentru îngrijirea corpului, a feței sau de machiaj, nu îmi cumpăr doar parfum, tocmai pentru a beneficia de transport gratuit și a nu plăti taxe vamale.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...