marți, 4 martie 2014

Tendințe de primăvară cu GlamourShop.ro

    Ca în fiecare sezon, marile case de modă au stabilit câteva tendințe vestimentare pentru sezonul primăvară-vară 2014, cele mai multe dintre ele fiind feminine și potrivite pentru aproape fiecare femeie în parte, după cum veți putea observa din selecția pe care am pregătit-o special pentru voi. Chiar dacă luna martie a debutat cu o ploaie măruntă și rece, de Mărțișor ne putem bucura de compania a câtorva obiecte vestimentare în tendințe, precum jachetele de lungime midi fără guler, pantalonii cu cracul larg sau puloverele în diverse culori și imprimeuri. Acestea ne asigură deopotrivă protecție în zilele mai răcoroase de primăvară, precum și un look în trend.
    Chiar dacă uneori este greu să găsim în magazine haine  în tendințe similare celor de pe marile podiumuri de modă, eu am reușit să bifez câteva dintre cele mai frumoase trenduri în magazinul online GlamourShop.ro. Acest magazin oferă o gamă foarte variată de produse, dintre care cele mai multe se încadrează în tendințele vestimentare ale noului an.  

    Deși de 1 Martie cerul a fost plin de nori, iar primăvara a debutat cu o ploaie monotonă, bacoviană, eu vă propun să pășim în acest nou sezon vestimentar primăvară-vară purtând haine în nuanțe pastelate. Pastelurile reprezintă una dintre cele mai plăcute și permisive tendințe ale acestui sezon, având avantajul de a oferi o pată de culoare delicată și feminină oricărei ținute. Mie mi-au plăcut întotdeauna tonurile pastelate de roz, roz-piersică, verde-mentă, bleu sau lila, deoarece hainele în aceste nuanțe sunt versatile și pot fi purtate în fel și fel de combinații, oferind de fiecare dată un look deosebit, fresh, sofisticat. GlamourShop.ro ne pune la dispoziție o gamă variată de haine pastelate, de la rochii casual la fuste sau cardiganuri, toate potrivite pentru o primăvară de poveste. Pentru 8 martie, ne putem orienta asupra unei rochii de culoare verde-mentă, ori a unei fuste creion din dantelă purtată în combinație cu o bluză fină.


   De Mărțișor nu putem să renunțăm la flori, așa că vă propun o jachetă bomber jacket cu un frumos imprimeu floral. Perfectă pentru  a înlătura monotonia acestor prime zile de primăvară ploioase, jacheta înflorată va fi o pată de culoare perfect aleasă, purtată în combinație cu un articol vestimentar uni, într-o culoare închisă. Bomber jacket este în tendințe încă din sezonul trecut, putând fi purtată în zeci de combinații, în funcție de stilul vestimentar al fiecărei femei în parte. Optați pentru o jachetă bomber cu imprimeu floral, întrucât marii designeri s-au pus de comun acord că florile merită un loc fruntaș în tendințele primăvară-vară 2014. În categoria de jachete veți descoperi câteva modele bomber perfecte pentru această primăvară. Optați pentru o ținută smart-chic de Ziua Femeii, combinând această jachetă cu o fustă cu croiala A-line, dresuri groase, închise la culoare și o pereche de ghete cu toc.


   Dacă nu vă plac fustele sau vremea de afară vi se pare mult prea rece, vă propun o variantă la modă: pantalonii cu croială lejeră, cu cracul foarte larg. Acești pantaloni cu croială masculină reprezintă o reinterpretare modernă a pantalonilor evazați, fiind considerați o revelație a acestui sezon vestimentar. Să nu vă fie teamă de pantalonii cu acest design, pentru că nu sunt potriviți numai fotomodelelor foarte înalte, ba dimpotrivă, reprezintă un articol vestimentar care reușește să camufleze imperfecțiunile și să creeze diverse efecte optice. Spre exemplu, optați pentru niște pantaloni gri evazați, cum este prima pereche din imagine, dintr-un material moale, flexibil, care creează un efect optic de alungire datorită taliei înalte. De asemenea, șoldurile sau gambele mai proeminente sunt perfect camuflate de acești pantaloni cu o croială aparte.


   Rămânem tot la pantaloni, însă de această dată vă prezint un fel de hibrid vestimentar, așa-numiții sporty-meets-sophisticated tailored trouser. Nu vă speriați de această denumire pentru că, în fapt, este vorba despre o adaptare mai sofisticată a pantalonilor sport, cu benzi verticale în părțile laterale. Disponibili în diverse variante, acești pantaloni cu croială lejeră au fost reinventați pentru a putea fi purtați în ținute office sau smart, în combinație cu topuri masculine, așa numitele crop-top, care lasă brațele și chiar abdomenul la vedere.


    Iată că începutul de primăvară nu ne prinde în impas vestimentar, ba chiar ne provoacă să purtăm articole vestimentare feminine, cu imprimeuri atractive și croieli revoluționare.  Iarna abia a trecut, așa că încă mai avem timp să facem cumpărături și să ne reînnoim garderoba cu haine în tendințe, potrivite stilului nostru vestimentar. Dacă aveți un buget limitat nu înseamnă că nu vă puteți răsfăța cu o mică atenție de Mărțișor; sfatul meu este să vă orientați asupra articolelor versatile, care pot fi purtate în mai multe combinații.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...