joi, 20 martie 2014

Trendul primăverii: Rochia cu imprimeu floral

    După o iarnă lungă, în care culorile monotone și materialele groase au fost la putere, a venit timpul să renaștem vestimentar și să scoatem la plimbare hainele vesele, în culori vii, din materiale delicate. Pentru această primăvară, un fashion trend pe care l-aș lansa este rochia cu imprimeu floral, mai ales că marile case de modă deja au catalogat acest print ca fiind unul dintre trendurile primăvară-vară 2014.
   În cazul în care nu aveți încă în șifonier sau dressing o rochie cu flori, nu este cazul să vă îngrijorați, pentru că aveți timp suficient pentru a alege rochia sau rochiile care să vi se potrivească perfect. Cum vremea este tot mai frumoasă și natura se trezește la viață, am avut inspirația de a face o selecție de câteva modele de rochii superbe, în cele mai potrivite nuanțe pentru primăvară. În magazinul online Glittio(Click aici) am găsit rochii cu croieli deosebite, la prețuri avantajoase și o să îmi dați dreptate imediat ce vi le voi prezenta pe fiecare în parte.
    Magazinul Glittio comercializează haine, încălțăminte și accesorii de cea mai bună calitate pentru femei, bărbați și copii, așa că este imposibil să nu găsiți ceva pe gustul vostru atunci când navigați pe site. Dacă încă sunteți scepitci, haideți să vă arăt selecția de rochii înflorate special alese pentru voi!


   Pentru început am ales rochia Makadamia (Click aici), un articol vestimentar feminin, cu o croială lejeră, care oferă o bună posibilitate de mișcare. Croiala acestei rochii avantajează mai multe tipuri de siluete, deoarece nu se mulează pe liniile corpului și poate camufla micile imperfecțiuni sau kilogramele în plus. Această rochie dintr-o colecție definită prin feminitate m-a cucerit de la prima vedere, grație imprimeului cu flori mari pe un fond închis la culoare, bleumarin. Florile roșii în degrade creează un contrast plăcut.
  Un mare atu al acestei rochii, în opinia mea, sunt mânecile trei sferturi, care joacă și ele un rol important în alungirea optică a siluetei; rochia se lărgește ușor în zona șoldurilor, făcând ca picioarele să pară mult mai subțiri decât în realitate. Dacă apelăm la astfel de trucuri vestimentare și alegem un articol bine croit, putem obține cea mai cool și avantajoasă ținută. Prețul rochiei este accesibil, iar acest produs, ca multe altele de pe site, beneficiază de transport gratuit.



 


 Nu mergem prea departe și ne oprim la un alt articol perfect pentru primăvară: rochia Enny (Click aici), care se remarcă prin imprimeul viu colorat, cu influențe exotice. Brandul Enny a pregătit o colecție de rochii senzuale și feminine pentru sezonul primăvară-vară 2014, pe care trebuie neapărat să le descoperiți. Eu m-am oprit asupra acestei rochii albe, cu o croială simplă, care urmează liniile corpului.
   Rochia se mulează frumos pe corp grație materialului care are în compoziție puțin elastan, dar să nu vă fie frică să optați pentru această rochie! Nu vă gândiți că rochiile tip bodycon, cum este aceasta, sunt potrivite doar pentru femeile cu o siluetă de invidiat. Dacă vă uitați cu atenție, veți observa că inserția de material imprimat este ușor curbată, reușind astfel să sculpteze corpul frumos. Mânecile nu foarte scurte acoperă brațul atât cât trebuie, iar rochia are o lungime perfectă care reușește să alungească optic silueta.





Pentru final am păstrat o rochie surprinzător de frumoasă: rochia Zaps Julieta (Click aici). V-ați fi gândit vreodată că imprimeul floral poate arăta atât de frumos în combinație cu dungile? În partea de sus a rochiei avem o explozie de flori roz pe un fond alb, care se continuă cu un frumos degrade ce contrastează cu dungile orizontale, bleumarin. Rochia din bumbac are în compoziția materialului și 3% elastan, tocmai pentru ca articolul să îmbrace frumos corpul și să nu facă cute. Croiala clasică a rochiei, cu pense sub zona sânilor, sculptează o siluetă perfectă. Chiar dacă nu are mâneci, rochia coboară ușor pe umeri pentru a crea un exhilibru între umeri și șolduri. Ca și în cazul rochiei de mai sus, mi-a plăcut în mod deosebit croiala midi, potrivită acestor rochii bodycon. Ușor de accesorizat, această rochie poate fi purtată primăvara cu o pereche de pantofi cu botul ascuțit, iar vara cu o pereche de sandale cu bretele subțiri.
  Pentru fiecare rochie în parte, la fel ca și pentru celelalte articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, este bine să consultăm cu atenție tabelul de mărimi pentru a alege exact măsura care ni se potrivește. Pe lângă măsurile europene, tabelul indică dimensiunea în cm pentru fiecare produs în parte.

   Acestea nu sunt singurele rochii cu imprimeu de pe site-ul Glittio.ro, însă pe restul vă las să le descoperiți singuri! Sunt sigură că modelele selectate v-au încântat privirile, pentru că sunt într-adevăr deosebite și diferite față de cele pe care le vedem în magazinele de cartier ori în marile lanțuri de magazine. Imprimeurile aparte, croielile smart și prețurile accesibile  sunt principalele motive pentru care se merită să achiziționăm una dintre rochiile de mai sus.
   În cazul în care și voi urmăriți frecvent site-ul Glittio, probabil ați observat deja o îmbunătățire a platformei: paginile se încarcă foarte rapid, pentru o navigare plăcută. Fiecare produs în parte are fotografii bine realizate, care surprind fiecare detaliu, iar tabelul de măsuri este mai mult decât util, facilitând cumpărăturile online. Este mai comod și mai plăcut să comanzi din confortul propriei locuințe, iar atunci când ai la dispoziție o grilă de mărimi ești mult mai sigur că produsele alese ți se vor potrivi de minune.
   Un mare plus este acela că transportul este gratuit pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 80 lei, un prag destul de mic după părerea mea, ce poate fi depășit fără probleme. Coletele sunt expediate în cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid, ori prin Poșta română, acolo unde cei de la firma de curierat DPD nu au acoperire.

  Este primăvară? Să fie flori, atunci! Multe, multe flori...



3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...