joi, 3 aprilie 2014

Fashion trend de primăvară: Rochia din dantelă

   Chiar dacă nu sunt o fire capricioasă, în fiecare iarnă am avut aceeași nemulțumire: că nu pot purta în voie hainele de dantelă. Dar cum a venit primăvara, cum am scos rochiile dantelate din șifonier, pregătindu-le pentru lungile și frumoasele plimbări  de primăvară, pentru promenade pe alei înflorite, sub cerul înstelat. Cum dantela este materialul meu preferat, un fashion trend pe care l-aș lansa în această primăvară este rochia de dantelă, un articol vestimentar romantic și feminin, pe care chiar și marile case de modă l-au considerat o piesă de rezistență a acestui sezon.
    Eu sunt o fire mai boemă, romantică și-mi place să cred că dantela încă nu poate fi considerată un material demodat și că femeile ar trebui să își îmbrace corpul în rochii confecționate din acest minunat material. De la începutul primăverii și până toamna, rochia de dantelă poate fi articolul-cheie din garderoba noastră, putând fi accesorizată cu ușurință în fel și fel de moduri. De la rochii elegante până la cele casual, dantela este un material deosebit, și în ciuda aerului său retro, emană feminitate, eleganță și delicatețe.
   Cum pentru mine o rochie de dantelă este întotdeauna binevenită , am făcut o căutare în magazinul online Glittio (Click aici), care ne pune la dispoziție o gamă variată de rochii perfecte pentru această primăvară. Desigur, am găsit și câteva modele de rochii dantelate care m-au cucerit de la prima vedere și pe care cred că fiecare femeie în parte ar trebui să le aibă în garderoba personală.

   Pentru început, mi-a căzut cu tronc această minunată Rochie Celestia (Click aici), în primul rând datorită culorii: cum se încălzește afară, îmi place să port haine deschise la culoare și când trebuie să aleg ceva, de fiecare dată mă atrage dantela albă. Dacă veți intra pe site și veți mări imaginile produsului, veți observa deosebitul imprimeu floral al dantelei, care o face să fie unică, senzuală, rafinată.  Îmi place croiala rochiei, care nu urmează liniile corpului, fiind astfel potrivită pentru toate tipurile de siluetă. Rochia fără mâneci, coborâtă ușor pe umeri, are efectul de a subția mâinile și de a le face să pară mai delicate, mai fragile. Un alt avantaj al rochiei îl constituie lungimea sa, aceasta ajungând până deasupra genunchiului, iar faptul că rochia nu se mulează în zona șoldurilor avantajează atât o femeie cu șoldurile înguste, cât și o siluetă clepsidră.
   Rochia poate fi purtată cu o pereche de pantofi cu botul ascuțit și un sacou uni pentru a obține o ținută casual smart, sau poate combina această rochie cu o e pereche de sandale maro/bej pentru o ținută romantică, boemă.
   În cazul în care v-ați ferit mereu de dantela albă pentru că vă duce cu gândul la rochia de mireasă, atunci aveți posibilitatea de a achiziționa această frumoasă rochie în varianta pe negru.

    Rochia Enny (Click aici) este pusă în evidență de dantela corai, care îi oferă un aer romantic, sexi, senzual. Dacă suntem obișnuiți cât de cât cu dantela albă sau neagră, atunci cu siguranță că o dantelă într-o culoare mai intensă ne va atrage privirile ca un magnet. Dantela este un material ușor transparent, de aceea este combinată cu alte materiale pentru a-și păstra delicatețea și nu a deveni vulgară. Mânecile scurte sunt o opțiune perfectă pentru femeile care sunt ușor complexate de umerii lor, dar în același timp ele au rolul de a crea optic un echilibru între umeri și șolduri.
    Croiala A-line a rochiei, în partea de jos, reușește să camufleze șoldurile și să subțieze optic picioarele. Manechinul are oricum o siluetă clepsidră, cu bustul și șoldurile bine proporționate și talia subțire, însă trebuie să vedem rochia dincolo de manechin, pentru a ne da seama în ce măsură ne avantajează croiala.
    Rochia aceasta este perfectă pentru o întâlnire romantică, pentru că emană senzulitate, însă poate fi purtată și la un cocktail, în combinație cu o pereche de sandale într-o culoare puternică. Este bine să profităm și de avantajul culorii, care va face ca pielea să pară mai bronzată decât este în realitate.

    În afară de aceste modele, în magazinul online mai sunt disponibile și alte rochii de dantelă, pe care vă asigur că merită să le descoperiți în detaliu. În cazul în care nu aveți nicio rochie din dantelă în garderobă, atunci ați face bine să vă achiziționați una cât mai curând, mai ales că cele de mai sus sunt disponibile la prețuri atractive, modelele sunt speciale, iar materialele sunt de cea mai bună calitate. Eu sunt de părere că fiecare femeie ar trebui să poarte rochii din dantelă pentru că este printre singurele materiale pur-feminine, pe care bărbații nu l-au abordat în ținutele lor. Dantela este un simbol al femeii, al eleganței desăvârșite și al farmecului feminin.
    Dacă v-a atras atenția vreuna dintre rochiile dantelate pe care vi le-am prezentat, atunci ar fi bine să aflați că magazinul online Glittio.ro se navighează ușor și rapid, iar plasarea comenzilor se face sigur și fără bătaie de cap. Mai mult decât atât, toate comenzile care depășesc valoarea de 80 de lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, ori prin poșta română (în zonele care se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat DPD). Plata produselor se poate face prin transfer bancar sau, mai simplu, prin sistemul ramburs, la primirea coletului. Pe lângă toate aceste informații utile, este bine să mai știți că pe site este disponibilă o gamă largă de produse pentru femei, bărbați, dar și pentru copii, iar dacă intenționați să vă comandați ceva, aveți grijă să consultați cu atenție tabelul de mărimi pe care Glittio îl pune la dispoziția noastră pentru fiecare produs în parte. Chiar dacă avem posibilitatea de a returna produsele, eu sunt de părere că nimic nu se compară cu satisfacția de a cumpăra un produs pe placul tău, care se potrivește perfect ca și măsură și nu trebuie înlocuit.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...