joi, 3 aprilie 2014

Cumpărăm haine online ca să petrecem mai mult timp offline



    Nu cred că mai este un secret pentru nimeni faptul că, în 2014, timpul este prețios. La sfârșitul fiecărei zile ajungem să ne întrebăm cum de au trecut așa repede cele 24 de ore, iar noi aproape că nu am realizat mai nimic. În plus, de fiecare dată avem impresia că irosim timpul liber pe care îl avem la dispoziție, că acesta trece pe lângă noi fără să ne bucurăm de viață cum se cuvine.
    Astăzi vă propun o metodă eficientă de a economisi timpul și de a câștiga câteva ore în plus pe care să le petrecem alături de cei dragi nouă, ori pur și simplu să ne relaxăm, să facem mișcare, să ne plimbăm prin parc, ori să citim o carte: shoppingul online pe Elefant.ro . Înainte de a vă arăta surprinși de recomandare, vă invit pe fiecare în parte să vă gândiți cât timp petreceți de obicei, când mergeți să vă cumpărați ore întregi din mall. Eu, personal, pierdeam aproape o zi întreagă de fiecare dată, plus că atunci când mă întorceam acasă eram epuizată fizic și psihic și nu mai aveam dispoziția necesară să fac nimic altceva decât să stau întinsă în pat și să-mi trag sufletul.
    De când Elefant.ro a traversat recent un proces de rebranding, transformându-se dintr-o librărie online într-un mall online pentru întreaga familie, lansând noi categorii de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, acum avem posibilitate de a achiziționa îmbrăcămintea pe care ne-o dorim de acasă, din fața calculatorului, petrecând astfel mult mai puțin timp decât de obicei.
    Pentru a vizita fiecare categorie de îmbrăcăminte și a analiza cu atenție fiecare produs în parte aveam nevoie de 1, maxim 2 ore petrecute în fața calculatorului, timp în care nimeni nu ne presează, nu suntem stresați de gălăgia din mall-urile fizice. Iată alte câteva avantaje ale shoppingului online de pe Elefant.ro:
    - ai tot timpul la dispoziție pentru  a te decide asupra produselor care ți-au atras atenția
    - ai la dispoziție un tabel de mărimi foarte util în alegerea măsurii care ți se potrivește
    - adaugi produsele dorite în coș cu un sigur click
    - plasezi comanda online sau telefonic, simplu și rapid
    - comanzi produsele direct de acasă, din confortul propriei case, și primești comanda direct la ușă
    - economisești bani, dar mai ales timp (timpul economisit poate fi petrecut alături de persoanele dragi, scăpând astfel de stresul și agitația cumpărăturilor în mallurile fizice)
    - plătești contravaloarea produselor cu cardul sau ramburs, la ridicarea coletului
    - posibilitatea incredibilă de a returna articolele de îmbrăcăminte în termen de 365 de zile

  Vă invit și  la mini-sesiune de cumpărături online pe Elefant.ro, în care vă voi prezenta trei articole vestimentare din categoria Îmbrăcăminte care mi-au atras atenția datorită designului lor.
   Pentru început, atenția mi-a fost atrasă de un produs din subcategoria Bluze, mai exact o minunată Ie pictată manual, care amintește de frumosul port tradițional românesc. Astfel, ia tradițională este reinterpretată și adaptată modei anului 2014, cu scopul de a ne putea duce mai departe tradiția.
  Această bluză este fabricată chiar în România și este disponibilă în două variante de culori: bej și albastru cobalt, ambele putând fi purtate în ținute casual .
  Cum imprimeul floral este romantic și feminin, plus că se încadrează în tendințele vestimentare ale sezonului primăvară-vară 2014, putem combina această ie fie cu o fustă simplă, fie cu o pereche de pantaloni sau de jeanși.


    Rochia Raynaud este a al doilea articol vestimentar care m-a cucerit, datorită designului boho-chic. Această rochie din vâscoză, cu o croială simplă, avantajează toate tipurile de siluete, deoarece croiala dreaptă nu permite rochiei să urmeze liniile corpului.
    Detaliile sale, precum aplicațiile de dantelă , gulerul simplu, sistemul de închidere cu nasturi tip cămașă, pun în evidență această rochie deosebită.
    Este accesorizată cu o curelușă maro, ce poate fi utilizată pentru a pune în evidență talia, subțiind-o. Rochia poate fi purtată fie cu o pereche de ghete, la început de primăvară, când temperaturile sunt mai scăzute, fie cu o pereche de sandale, pe perioada verii.
    Pentru femeile boeme, această rochie poate fi inclusă într-o ținută cu aer retro, fiind accesorizată de o pereche de pantofi bej cu botul ascuțit și o pălărie cu boruri largi, în aceeași nuanță.




    Nu în ultimul rând, am descoperit în categoria de jachete, un articol vestimentar aparte, cu un design modern. Este vorba despre Jacheta L.Y.N.N by Carla Ferreri, o jachetă deosebită datorită croielii, cât și asocierii de materiale cu texturi diferite. Astfel, pielea întoarsă este combinată într-un mod ingenios și inovativ cu dantela de bumbac. Jacheta color-block, reunește două nuanțe de albastru și negru, domolite de dantela cu margini ondulate.
   Curelușa subțire, de culoare alb, reprezintă sistemul de închidere a acestei jachete, dar în același timp are rolul de a pune în evidență talia. Gulerul negru, cu marginile ondulate, creează un contrast plăcut cu nuanțele de albastru ale jachetei, iar inserțiile de piele de culoare negru în părțile laterale au efectul optic de subțiere și alungire  a siluetei.

   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...