vineri, 18 aprilie 2014

Comandă Miniprix.ro


  Nu mai este un secret: îmi place la nebunie magazinul online Miniprix.ro! Dacă la început frecventam mai mult magazinele fizice din București, cu timpul m-am îndrăgostit de shoppingul online și acum comand produsele preferate direct din fața calculatorului, în confortul propriei locuințe.
  M-am bucurat că s-a încheiat luna martie, pentru că nu sunt adepta mărțișoarelor, care au ajuns să coste atât de scump și nu le poți purta decât o lună din an. Prefer să intru pe Miniprix (CLICK AICI), unde pantofii și hainele costă cât mărțișoarele, și-n plus le poți purta mult mai mult timp! Este adevărat, sunt adepta lucrurilor folositoare, de care mă pot bucura cât mai mult, așa cum sunt produsele pe care le-am inclus în ultima mea comandă de pe site: o pereche de sandale, un portofel roz și două geluri de duș exfoliante.
   De când Miniprix a adus și produse partenere, cosmetice, decorațiuni și electrocasnice, a devenit un magazin și mai iubit, pentru că îmi pot achiziționa cât mai multe lucruri dintr-un singur loc, fără să fie nevoie să plătesc taxe de transport costisitoare. Știți bine că la Miniprix, toate comenzile mai mari de 100 lei beneficiază de transport gratuit! Pe lângă asta, mereu ne încântă cu promoții și reduceri surprize, care ne permit să economisim chiar mai mulți bani.

   Eu am plătit puțin peste 100 de lei, pentru că mereu am grijă să depășesc pragul de transport gratuit, pentru a nu mai scoate din portofel cei 14 lei aferenți transportului.
   Sandalele nude cu detalii metalice aurii sunt mult mai frumoase decât mi-am imaginat și măsura 37 mi s-a potrivit perfect. M-au costat doar 49 lei și de-abia aștept să le scot la plimbare, fiind versatile, astfel că le pot combina cu multe haine din garderoba mea.  Aveam nevoie de un portofel nou, așa că am pus imediat ochii pe frumosul portofelaș roz, tot cu elemente metalice aurii. Este foarte bine compartimentat și poate fi purtat și ca poșetă-plic, când nu am chef să port geantă pe umăr, iar prețul său a fost unul foarte mic, adică 27 lei.
   Cum sunt o împătimită a cosmeticelor, am pus repede în coș și exfoliantul de corp Argan Yca, care a costat în jur de 17 lei și este un produs bio, certificat de ECO CERT. Exfoliantul miroase delicios,  a cafea naturală și ulei de argan, așa că abia aștept să îl și folosesc și să-mi pregătesc pielea corpului pentru soare.


   Și asta nu este tot, pentru că în timpul în care am așteptat comanda, am mai pus ochii pe câteva produse interesante: cel mai mult îmi plac pantofii cu toc, pentru că sunt de calitate și au prețuri accesibile. Dacă ați mai colindat magazinele fizice, știți că nu este posibil să găsiți pantofi din piele naturală la prețuri sub 100 de lei, în timp ce pe Miniprix.ro sunt multe modele de încălțăminte din piele și piele întoarsă foarte ieftine. Chiar astăzi au fost postate mai multe perechi cu prețul unic de 89 de lei, toate fiind confecționate din piele naturală și având design-uri atractive.




     V-am spus deja că la Miniprix pantofii și hainele costă cât mărțișoarele, așa că trebuie doar să vă mai convingeți. De la balerini, pantofi, sandale și teniși, toate perechile ne așteaptă cuminți pe site, disponibile în toate măsurile, însă stocul se epuizează rapid, pentru că prețurile fără concurență atrag foarte mulți cumpărători. Dacă doriți să vedeți toată oferta de încălțăminte, dați click pe imaginea de mai jos:

Miniprix.ro

   La Miniprix vine Iepurașul de Paști, așa că vă las și programul magazinelor fizice, în cazul în care vreți să dați nas în nas cu el! În orice caz, magazinul online este deschis 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. 
   Nu uitați și de aplicația Miniprix:
App Store - https://itunes.apple.com/us/app/miniprix/id687689794?ls=1&mt=8 
G-Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.miniprix.android.app



5 comentarii:

  1. Sandalutele sunt frumoase dar recunosc ca daca le-as fi vazut pe site nu le dadeam atentie. De asemenea si portofelul e dragut , culoare lui mai exact:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am asteptat cu mare interes si chiar mi se par mult mai frumoase decat in pozele de pe site :)

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase sandalele, iar culoarea portofelului e adorabilă! ^_^ Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...