luni, 21 aprilie 2014

OOTD: Black & White striped leggings


  Paște fericit, dragelor! Sper că ați petrecut așa cum v-ați dorit alături de cei dragi și că v-ați încărcat sufletește cu căldură și bunăvoință. Zilele acestea nu au fost tocmai prietenoase, a fost înnorat și a plouat aproape zilnic, dar în acest fel am avut ocazia să petrecem mai mult timp în familie.
  Zilele trecute am primit de la Romwe.com o pereche de colanți cu dungi verticale alb&negru, pe care a trebuit să-i combin într-un fel anume. Eu de fel nu port colanți decât prin casă, pentru că nu mă simt în largul meu purtând astfel de pantaloni pe stradă.
   Dungile verticale sunt la modă de prin anii 60 și de atunci sunt readuse la viață de marile case de modă, care le reinventează în colecțiile lor. E drept că alb-negru este o combinație deja clasică, însă eu nu m-am dat niciodată în vânt după ea, pentru că nu-mi plac combinațiile cromatice lipsite de o culoare mai vie.
   Colanții de la Romwe sunt foarte comozi, fiind confecționați dintr-un material elastic special, lucios, care se păstrează foarte bine și după mai multe spălări. Nu sunt deloc ca aceia din bumbac, care se intind si se scamoseaza. Mai am și alte perechi de la ei, în general mi-am ales măsura M, dar acum am făcut o excepție și mi-am ales măsura S, care mi se potrivește, dar în talie are un elastic destul de strâmt. Pe 24 aprilie vor fi disponibili și pe site, aceasta fiind data la care vor fi lansați oficiale de către Romwe.com
   Inspirația m-a făcut să aleg un tricou lejer antracit cu imprimeu, un sacou și o pereche de pantofi cu botul ascuțit, plus câteva accesorii.


Colanți în dungi Romwe.com (click aici)
Sacou Zara
Cercei SheInside.com
Geantă-plic River Island





   Ați văzut noua colecție de pantofi de pe Miniprix? (click pe imagine pentru a vedea modelele)

Miniprix.ro

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...