vineri, 16 mai 2014

Impresii despre Colecția The One / Oriflame + Concurs


   În ultima perioadă a fost mare nebunie cu produse The One în blogosfera românească, în special pe partea de beauty, pentru că cei de la Oriflame au organizat o campanie impresionantă de testare a noii colecții, în care au invitat toți bloggerii doritori să testeze o bună parte a colecției The One, a cărei imagine este, în România, Andreea Raicu. Probabil ați văzut și la voi în orașe afișe publicitare cu Andreea și cu produsele de machiaj de la Oriflame.


    M-am înscris și eu la campanie, în mare parte datorită faptului că folosesc cosmeticele Oriflame de ani buni, din liceu, și chiar eram curioasă cum se prezintă colecția The One. Desigur, nu mă așteptam să primesc atâtea produse, însă cei de la Oriflame s-au dovedit a fi foarte generoși, astfel că am primit următoarele produse:


  • Fond de ten The One IlluSkin - nuanța Natural Beige 30600
  • Corector The One IlluSkin - nuanța Nude Beige 30617
  • Pudră The One IlluSkin- nuanța Medium 30613
  • Rimel The One Volume Blast - nuanța Black 30460
  • 2 Luciuri de buze The One Power Shine - nuanța Rose Glacier și nuanța Trendy Berry
  • 2 Lacuri de unghii The One- nuanța Cappucino și nuanța Orchid
  • 3 Farduri cremă pt pleoape The One Colour Impct - nuanța Beige Pearl, nuanța Golden Brown și nuanța Olive Green

    Am ales să vorbesc despre toate produsele în același articol, pentru a fi toate informațiile necesare la dispoziția cititorilor. Voi începe cu produsele pentru obținerea unui ten perfect, și anume: fondul de ten, pudra și corectorul. Eram tare curioasă să văd cum se prezintă noul fond de ten, pentru că eu sunt o mare iubitoare a fondului de ten antiîmbătrânire Giordani Gold și mă întrebam dacă acesta o să-mi placă. Am răsuflat ușurată când am primit nuanța Medium Beige, pe care o comandam de obicei la celălat fond de ten, pt că se potrivește nuanței tenului meu, fiind doar puțin mai închisă.
   Eu am avut o experiență plăcută cu Fondul de ten The One Illuskin încă de la prima utilizare, având o textură ușoară, catifelată, care trebuie întinsă rapid pe față. Mirosul este plăcut, tipic fondurilor de ten de la Oriflame. Dispozitivul permite o aplicare precisă a fondului de ten, fără a irosi mai mult decât este nevoie. Am întins fondul de ten atât cu degetele, cât și cu buretele și ambele rezultate mi-au plăcut. Fondul de ten are o acoperire medie și am fost încântată de faptul că și imperfecțiunile sunt camuflate bine. Tenul nu se simte încărcat, nici măcar după ce aplici pudra de față. După părerea mea, acest fond de ten nu este potrivit persoanelor cu tenul gras sau cu tendințe de îngrășare, însă pentru cele cu ten normal sau uscat este o alegere satisfăcătoare. Prețul standard al acestui produs este de 44,90 lei, însă îl puteți găsi în catalog cu prețuri mult mai mici, de până la 27 lei sau chiar mai puțin.
   Pudra de față The One IlluSkin a fost și ea pe placul meu, completând perfect fondul de ten. Deși pare deschisă ca și nuanță în cutie, în momentul în care o aplici pe față ea se adaptează culorii tenului, fără să se observe vreo diferență. Cred că este produsul meu favorit dintre toate cele încercate din această colecție. Prețul standard pentru o pudră compactă de 8 g este de 49,90 lei, dar prețul de catalog, redus, poate ajunge până la 30 de lei.
    Eu nu am folosit corectorul, pentru că nu folosesc de fel, așa că a rămas intact, nedesfăcut. Mai mult, am decis să ofer acest corector, împreună cu alte două farduri de pleoape unei cititoare, așa că stați pe aproape, pt că la finalul articolului veți găsi informații despre concurs.
   Ma jos puteți vedea cu arată tenul după alicarea fondului de ten și a pudrei de față. Pozele sunt făcute în lumină naturală și nu sunt modificate absolut deloc. De fapt, întregul machiaj este realizat cu produsele colecției The One, și am optat pentru un machiaj natural, ușor glossy.


*****


   Voi continua cu machiajul ochilor, pentru care am folosit rimelul și un fard cremă pt pleoape. Mereu am fost o fană înrăită a rimelurilor Oriflame, pentru că adevărul este că sunt foarte bune, iar prețurile lor sunt foarte mici. Rimelul The One promite să confere volum genelor, însă eu până acum nu am obținut un volum spectaculos folosindu-l. E drept că abia după câteva folosiri rimelul începe să fie mai bun, pt că se îngroașă puțin, însă eu chiar am fost încântată de acest produs. Nu sunt genul care să dorească un volum spectaculos de la un simplu rimel și nu mă las păcălită de pozele din reviste, și sunt capabilă să apreciez un rimel care îmi definește frumos genele, reușind să-mi scoată în evidență ochii. Rimelul are periuță subțire, din plastic, lucru care mi-a displăcut puțin, pentru că favoritele mele sunt periuțele clasice cu peri. Prețul standard al rimelului de 8 ml este de 27,90, dar la preț redus ajunge până la 18 lei sau chiar mai puțin, în funcție de catalog.
   Iată cum se prezintă rimelul după o primă utilizare: genele sunt bine definite, individual, fără a le încărca. Eu urăsc aspectul de picioarușe de păianjen și prefer un machiaj al genelor mai natural, de bun gust.
   Eu nu folosesc nici farduri de fel, mai ales farduri cremă, care mi se par destul de greu de folosit. Prin urmare, am folosit doar fardul cremă Beige Pearl, pe post de iluminator. L-am aplicat pe pleoape, sub linia sprâncenelor și puțin pe pomeți. Îmi place la nebunie să folosesc produse pentru iluminare și să ofer tenului un aspect luminos, ușor strălucitor.


*****


   Să trecem la buze! Mie îmi plac cele două glosuri, au un miros fantastic de pepene verde, care mă duce cu gândul la vară. În urmă cu un an nu credeam că o să ajung să folosesc produse pentru colorarea buzelor, pt că pur și simplu nu le suportam și le ștergeam la scurt timp după aplicare, dar acum am ajuns chiar dependentă de acest tip de produse. Revenind la luciurile de buze The One, acestea au o textură ușor lipicioasă, care se datorează particulelor strălucitoare. Ambele nuanțe sunt discrete și se văd natural și plăcut pe buze. Din cauz particulelor strălucitoare, buzele parcă capătă un luciu, fiind ușor metalizate. Simt nevoia să reaplic luciul de buze la intervale scurte, pentru că nu rezistă și se șterge destul de repede de pe buze.
    Prețul standard al unui luciu este de 26,90 lei, dar prețul este redus considerabil în catalog.


*****


   În cele din urmă, au rămas cele două lacuri de unghii, pe care am reușit să le folosesc, dar care m-au încântat cel mai puțin dintre toate produsele testate. Știam, din experiență, că Oriflame nu excelează la capitolul lacuri de unghii și am primit confirmarea când am aplicat aceste lacuri de unghii. E drept că nuanțele sunt frumoase și lucioase, însă lasă de dorit la capitolul rezistență. Am aplicat două straturi de ojă și unul de top coat și au rezistat pe unghii mai puțin de două zile, timp în care nu am spălat excesiv. Un lucru care-mi place la această ojă este pensula lată, care permite o aplicare precisă și unformă a lacului pe unghii, plus că se usucă foarte rapid.


*****
      În concluzie, am fost mulțumită de Colecția The One de la Oriflame, mai puțin de oje, care sunt singurele pe care nu le-aș cumpăra. În rest, toate produsele încercate s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele și chiar le-aș cumpăra la prețul din catalog. 
     Un mare minus al acestei colecții mi se par ambalajele, care mi se par tare urâte, mai ales că prețurile nu sunt chiar mici, iar pentru că au fost lansate primăvara se putea alege un ambalaj puțin mai vesel. Ambalajele nu mi se par deloc elegante, mai ales că această colecție de vrea a fi una mai specială, dacă ar fi să mă raportez strict la prețuri și să fac o comparație cu celelalte produse. Nu-mi place de fel combinația dintre mov și roz, mai ales când ambele sunt în nuanțe atât de închise. Dacă aș putea, aș păstra produsele așa cum sunt, din punct de vedere al calității, dar le-aș schimba ambalajele fără să stau pe gânduri.
    Voi ați încercat până acum produsele The One? Dacă nu, ce produs v-ați dori să încercați?


   În final, vă invit cu mare drag la un concurs frumos (click aici pentru a vă înscrie), la care aveți șansa de a testa și voi o parte din colecția The One by Oriflame, și anume:
  • Corector The One IlluSkin - nuanța Nude Beige
  • Fard cremă pt pleoape The One Colour Impact - nuanța Golden Brown
  • Fard cremă pt pleoape The One Colour Impact - nuanța Olive Green

53 de comentarii:

  1. ador gloss-urile sunt nebuna dupa ele <3 imi place acest blog si va felicit pentru tot ce postati referitor la produsele The One!

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca sunt produse de calitate Mi-ar placea un luciu de buze !

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am incercat produsele, mi-as dori sa incerc luciul de buze nuanța Rose Glacier

    RăspundețiȘtergere
  4. O firma cu renume in Romania si pe piata din afara sunt superbe produsele si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  5. am incercat doar rimelul :D mi-a placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele de la Oriflame sunt foarte, bune cu mici exceptii. Si presupun ca aceasta colectie The One este una foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac mult culorile lacurilor de unghii !

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine produsele,ma tenteaza gloss-urile,rimelul si pudra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata foarte bine noua gama One de la Oriflame !
    Mi-ar placea sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  10. SUPERB ARTICOLUL FELICITARII IMI PLACE FOARTE MULT ; ador cele două glosuri, au un miros fantastic de pepene verde sint de buna calitate si le folosesc cu placere
    imi plac produsele Oriflame rujurile si lacurile de unghi

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac foarte mult produsele Oriflame,sunt speciale si de calitate <3 .Mi-ar placea sa le incerc pe cele din colectia The One,arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat produsele din aceasta colectie , insa ma tenteaza fardurile crema si rimelul care vad din review-ul tau ca este destul de bun , luciurile au nuante placute , pacat ca nu rezista pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu le-am încercat .
    Cel mai mult ma incanta fondul de ten si pudra...cu prima ocazie il cumpar! Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place cum ai descris fiecare produs in parte m ai facut curioasa o sa fac o comanda cat mai curind.....mersi

    RăspundețiȘtergere
  15. cu fondul de ten m-am impacat si eu f bine,sunt produse bune,le recomand cu mare drag tuturor

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am testat inca produsele The One by Oriflame. Ma tenteaza fardurile si ojele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim pentru sugestii. Mi-au atras atentia gloss-urile (din descrierea ta...parca simt mirosul de pepene verde) si fardul crema Beige Pearl (ca iluminator). As mai incerca corectorul ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. Produsele de la Oriflame sunt foarte,bune iar articolul care duce la cunoasterea produselor din colectia The One multumim

    RăspundețiȘtergere
  19. am vazut reclama la televizor prima data ,ador ojele in primul rand sunt super cat de curand sper sa achizitionez cateva,multumim pentru aceasta prezentare mai detaliata o produselor

    RăspundețiȘtergere
  20. imi plac produsele de mai sus ,am avut ocazia sa testez un glos care mia placut enorm e mult acum astept sa mi ajunga .miar place sa am parte de aceste produse oferite !

    RăspundețiȘtergere
  21. mie mi-ar place glossurile alea roz...cu miros de pepene :) Corina Cosa

    RăspundețiȘtergere
  22. Stefania Petcu16 mai 2014 la 14:15

    Fardurile crema ma atrag cel mai mult:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Îmi plac produsele Oriflame,le folosesc şi eu şi prietenele mele.Sunt produse de calitate şi le recomand cu încredere

    RăspundețiȘtergere
  24. si eu folosesc produsele oriflame si sunt foarte multumita de ele

    RăspundețiȘtergere
  25. Cred ca voi incerca fondul de ten,pare perfect pentru ce caut eu in perioada aceasta.Mi-am achizitionat si eu o oja din gama aceasta,si chiar imi place,culorile sunt foarte frumoase.Raportul calitate/pret e foarte bun <3

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt minunate produsele oriflame mai ales oja nu sare de pe unghie,eu sunt reprezentant oriflame poop!

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi place articolul,imi plac produsele,imi place machiajul,totul imi place,esti foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt foarte bune produsele oriflame,mai ales oja the one ,nu sare de pe unghie .la fel si fond de tenul este foarte bun .Eu sunt reprezentant oriflame poop

    RăspundețiȘtergere
  29. Cristina Barbieru16 mai 2014 la 16:27

    Si eu am incercat produsele oriflame , imi place la nebunie oja in nuanta Capuccino si glossurile.Sunt absolut superbe !

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi plac produsele ,sunt de calitate si le recomand tuturor .eu le folosesc foarte des mai ales ojele si glosuri.le :* <3

    RăspundețiȘtergere
  31. Am incercat si eu luciurile de buze, aceleasi nuante le am si eu! Imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  32. tudorica cezar16 mai 2014 la 17:11

    Îmi plac produsele Oriflame,le folosesc atat eu ,dar mai ales sotia si fica mea.

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu am incercat niciun produs, dar m-ar tenta fondul de ten si lacurile de unghii. :D

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu am folosit nici un produs din aceasta gama as fi foarte incantata daca as avea posibilitatea sa le pot testa.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cred că sunt produse bune, care își merită banii, aș încerca luciul de buze și fardurile cremă.

    RăspundețiȘtergere
  36. Produsele Oriflame sunt foarte bune si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  37. fb gina whim
    prefer produsele oriflame sunt foarte bune...si eu prefer unele dintre ele..imi place articolul ..multumim de sugestii

    RăspundețiȘtergere
  38. ojele ma tenteaza si fondul de ten daca e hidratant

    RăspundețiȘtergere
  39. am incercat si eu rimelul si fondul de ten..:) mi-au placut ambele si o sa-mi mai cumpar si fardurile crema pt pleoape.:)

    RăspundețiȘtergere
  40. arata bine noua gama Oriflame,sper sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  41. Am vazut ca noua gama e de departe mult laudata..Nu am mai comandat produse Oriflame de ceva timp,insa la cum arata glosul ala pe buze <3 <3 ma face sa incerc toate produsele din gama The One :)

    RăspundețiȘtergere
  42. superb articolul imi plac toate produsele

    RăspundețiȘtergere
  43. Isabela Maftei17 mai 2014 la 12:31

    Multumim pentru review, voi incerca si eu aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  44. Ador produsele de la Oriflame.Un articol foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  45. Gloss-urile imi plac insa rimelul nu prea imi place.Am impresia ca lipeste genele si nu ofera volumul pe care mi l doresc eu

    RăspundețiȘtergere
  46. Aghinitei Maria17 mai 2014 la 17:23

    Produsele din gama The One de la Oriflame sunt minunate si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  47. Imi plac produsele Oriflame, mai ales parfumurile si comand destul de des

    RăspundețiȘtergere
  48. Frumos articol,voi incerca si eu aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  49. ma tenteaza fondul de ten,mai ales ca acum e la oferta

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna!Si eu eram curoiasa cum este fondul de ten,ma bucur ca ne-ai impartasit parerea ta!
    Sa le folosesti cu placere!Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...