duminică, 8 iunie 2014

Nutrivita, un aliat pentru sănătate


   În general, îmi place să fiu la curent cu noutățile legate de alimentație, un stil de viață sănătos și produse bio, așa că am descoperit magazinul online Nutrivita.ro acum câțiva ani. Deschis în 2007, acest aliat al sănătății noastre, care ne pune la dispoziție produse dietetice și bio, a reușit să câștige cât mai mult teren pe piața românească, fiind repede îndrăgit de persoanele interesate de o alimentație sănătoasă și echilibrată.
   Pentru cei care au avut mereu probleme cu kilogramele în plus, dar și pentru cei care își doresc să-și mențină greutatea dar să aibă un stil de viață mai sănătos, Nutrivita este răspunsul pe care îl căutați. De ce?

  1.  În primul rând, deoarece produsele sunt de calitate, foarte diversificate, astfel că răspund nevoilor a cât mai multor categorii de persoane.
  2.  În al doilea rând, prețurile sunt accesibile, fără a putea fi exagerate, cum se întâmplă în cazul altor produse dietetice, motiv pentru care mulți oameni sunt descurajați să urmeze o dietă de slăbire sau de menținere tocmai datorită cheltuielilor excesive: însă, la Nutrivita nu este cazul să vă îngrijorați în această privință. 
  3. În al treilea rând, deoarece portofoliul produselor Nutrivita este într-o continuă evoluție, fiind mereu introduse zeci de produse noi, pentru nevoie din ce în ce mai diversificate: nutriție sportivă pentru amatori și profesioniști, managementul greutății corporale, alimentație pentru diabetici, respectiv pentru persoane cu intoleranțe alimentare (produse fără gluten și fără lactoză)
  Pentru cei care se gândesc direct la slăbit când aud de Nutrivita țin să fac o precizare: Nutrivita este împotriva dietelor și curelor de slăbit drastice; ea susține și încurajează o dietă echilibrată, o alimentație sănătoasă, bogată în ingrediente organice, care să ofere organismului toți nutrienții și vitaminele de care acesta are nevoie. Nutrivita susține sănătatea, de aceea se îngrijește ca produsele pe care le comercializează să fie de cea mai bună calitate, să respecte standardele de sănătate și ne ajute să dobândim armonia fizică și psihică.
   Nu cred că fetele și femeile care țin la silueta lor și au înlocuit anumite alimente cu gustări bio delicioase, nu au auzit de Gerlinea sau de  Gerble, expertul dietetic. Probabil și voi, ca și mine, ați încercat produsele gustoase și sănătoase, din ingrediente provenite din agricultura ecologică, care constituie subsitute de masă sub formă de batoane sau biscuiți. Gerlinea este prima gamă de alimente dietetice recomandată și folosită în regimurile de slăbire din România, presupunând un regim hipocaloric de înlocuire a 1-2 mese cu produse ale acestei mărci. Desigur, pentru fiecare persoană în parte, medicii nutriționiști și specialiștii Gerlinea recomandă un regim de slăbire personalizat.
   Mie îmi plac la nebunie batoanele Gerlinea cu ciocolată neagră, care sub învelișul de ciocolată amăruie ascund o umplutură pufoasă, cu gust de cacao, care parcă se topește în gură, atât de bună e! Pentru cine credea că slăbitul înseamnă înfometare, Gerlinea ne arată că putem slăbi bucurându-ne de plăcerea gustului. Batoanele sunt disponibile și în alte variante precum cu portocale, caramel, cocos sau pralină. Prețul pachetului de batoane mi se pare foarte convenabil în magazinul online Nutrivita.ro, unde un întreg pachet cu 12 batoane  beneficiază de un preț special de 38,35 lei.


   Pe lângă aceste batoane delicioase, mie îmi plac și biscuiții dietetice Gerble, despre care nu aș spune în veci că sunt dietetici dacă i-aș consuma fără să văd ambalajul. Fulgii grocanți de soia se îmbină perfect cu dulceața de smochine, într-un gust mult prea bun pentru a fi dietetic! Mie îmi plac la nebunie smochinele, așa că am fost încântată să găsesc și această aromă iubită printre numeroasele sortimente ale biscuiților franțuzești Gerble. Nu doar Gerble, ci și celelalte mărci de produse s-au axat și pe satisfacere nevoilor persoanelor cu diverse probleme de sănătate, astfel că pe Nutrivita se găsesc produse cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi, dar și produse fără gluten sau  produse diabetici.


   În final, vă mărturisesc că eu mereu am fost atentă la greutatea mea și atunci când am considerat că trebuie să slăbesc câteva kilograme nu am recurs niciodată la cure de slăbire drastice, ci am apelat la produsele dietetice și bio Nutrivita, care m-au ajutat să scap rapid, sigur și sănătos de kilogramele nedorite. Lupta cu kilogramele în plus trebuie să fie una rațională, în care să ne îngrijim, în primul rând, de protejarea sănătății noastre, de buna funcționare a organismului.
  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...