vineri, 16 mai 2014

O nouă comandă Kurtmann.ro


   În postarea de ieri v-am spus că mi-am comandat câteva perechi de pantaloni Zara, așa că astăzi am zis să vă arăt două dintre ele. Mereu am fost mulțumită de pantalonii Zara, în primul rând datorită materialelor, iar în al doilea rând datorită lungimii perfecte. Eu nu sunt foarte înaltă și mereu am probleme cu lungimea pantalonilor; cum nu-mi place să-i scurtez, îi întorc pe dedesubt, dar în cazul celor de la Zara nu mai este nevoie.
   În noua comandă Kurtmann am primit o pereche de pantaloni negri, o pereche de blugi albastru deschis  și o fustă colorată de la Bershka. De mult timp am pus ochii pe fustă, ba chiar am avut o „competiție” cu o prietenă, care și-o cumpără prima. Fusta este confecționată din bumbac, este elastică și se mulează pe corp, ca o fustă bodycon. Într-adevăr, imprimeul colorat este foarte copilăresc, dar cine a zis că eu nu sunt tot așa?!




   Ambele perechi de pantaloni au fost măsura 36 și mi s-au potrivit perfect. Am stat puțin cu frica în sân, crezând că nu îmi vor veni bine, dar când i-am probat m-am liniștit. În orice caz, dacă nu mi s-ar fi potrivit măsurile, i-aș fi returnat și mi-aș fi ales altceva în loc.
   Pantalonii negri sunt confecționați dintr-un material elastic și au câteva detalii din piele ecologică. Grație materialului, sunt extrem de comozi și mă simt în largul meu când îi port.
   Blugii albastru deschis de la Zara sunt de foarte bună calitate, îmi place la nebunie materialul. Sunt un model clasic de blugi, cu talia normală și o lungime perfectă, cum v-am mai spus.



*****
       Mie mi-au atras atenția și aceste perechi de pantaloni Zara. Le găsiți pe toate pe Kurtmann, împreună cu multe alte modele (click aici)




2 comentarii:

  1. Am si eu aceasta fustita , eu am luat-o chiar dintr-un magazin fizic Bershka, stiu ca a fost foarte ieftina..am prins-o la reduceri....aprox 15 lei . Sa porti cu placere tot ce ti-ai luat .
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce imi place fustita roz. cred ca arati genial in ea.

    Sa aveti vacanta frumoasa, fetelor.

    Va pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...