luni, 26 mai 2014

Sacou roz și espadrile pentru zilele senine


   Duminică m-am întors din frumoasa vacanță în Grecia, așa că astăzi m-am pus pe treabă și vă prezint o ținută casual pe care o aveam pregătită încă dinainte de vacanță. Chiar dacă temperaturile au mai crescut, dimineața și seara încă este răcoare, așa că o ținută lejeră, în culori deschise, este cea mai potrivită pentru acest moment.
  În ultima comandă Zara am primit 3 perechi de pantaloni, printre care și cei roz pal pe care îi vedeți în fotografii. Am fost încântată că măsura mi s-a potrivit și că îmi vin bine mai ales ca lungime; v-am mai spus că de multe ori nu îmi găsesc pantaloni care să mi se potrivească ca și lungime, însă cei de pe Kurtmann au fost perfecți. Pantalonii se aseamănă cu blugii, însă sunt confecționați dintr-un material mai subțire, potrivit pentru anotimpurile calde. În partea de jos, sunt prevăzuți cu fermoare, iar croiala lor este clasică, cu 5 buzunare. Prețul lor a fost de 80 de lei și deja i-am purtat de câteva ori, mai ales că foștii mei blugi roz favoriți au fost distruși în urma unei spălări, când au dat nas în nas, din greșeală, cu mult clor.
   Am combinat pantalonii cu un pulover foarte subțire, cu mâneci scurte, confecționat dintr-un material lejer, prin care pielea poate respira fără probleme. Pe deasupra, am purtat un sacou roz aprins/ciclam, dintr-un bumbac ușor aspru, tipic sacourilor de vară. Sacoul acesta ciclam a ajuns să mi se pară tare versatil, după ce într-un an nu-l purtasem decât o dată sau de două ori.
   De espadrile m-am îndrăgostit după ce iubitul meu și-a achiziționat câteva perechi și le lăuda pentru cât de confortabile sunt. E drept că nu l-am crezut pe cuvânt la început, dar acum îi dau perfectă dreptate. În cele din urmă, am găsit un model simpatic, cu cireșele, care să fie pe gustul meu și de atunci le port aproape zilnic: cu pantaloni lungi, salopete, pantaloni scurți și fuste. Au costat în jur de 40$ dar am văzut în magazinele de cartier modele asemănătoare chiar și la 25 lei.
   Tot pe Kurtmann.ro am găsit o minunată bentiță de păr, de care nu mă mai pot despărți. În ultima perioadă, am strâns o mini-colecție de bentițe de păr, care mi se par extrem de practice, mai ales atunci când nu ai chef să-ți aranjezi părul sau când pur și simplu nu reusești să-i dai o formă.

   Vouă vă plac espadrilele? Ce culori purtați în sezonul cald?

Sacou Asos.com
Pulover Papaya
Geantă Benvenutti
Cercei handmade Nahoot Design







    Ați văzut noile modele Zara de pe Kurtmann.ro? (click pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate modele)

Kurtmann

9 comentarii:

  1. da, imi plac tare mult espadrilele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut outfit-ul!
    Si eu vroiam espadrilele, dar mi s-au parut cam scumpe :P
    Bentita e super draguta! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Dorina! Da, sunt scumpe pe Romwe, dar le-am vazut si pe Oasap cu vreo 10 dolari mai ieftine. Sunt mult mai convenabile in magazinele de cartier si chiar am vazut si modele simpatice.

      Ștergere
  3. Sunt foarte frumoase si vesele espadrilele!Si sacoul le completeaza perfect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, Camelia! Si mie imi place cum se asorteaza sacoul cu espadrilele :)

      Ștergere
  4. Ce-mi place cum iti sta parul <3
    Ador tinuta, tare vesela si frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, asa il prind cand nu am chef sa-l aranjez prea tare sau cand nu ma asculta :)

      Mersi mult!
      Pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...